Prodaja stanova Beograd

Prodaja stanova Beograd

Kupuješ stan u Beogradu? Pogledaj veliki izbor aktuelnih oglasa stanova na prodaju u različitim delovima grada. Filtriraj oglase po odgovarajućoj lokaciji, strukturi i drugim parametrima. Omiljene oglase sačuvaj klikom na srce na samom oglasu.


Mapa sa oglasima NOVO
Oglasi na mapi


Selektuj lokacije

Struktura

Cena (u €)

Kvadratura (u m2)

3D tura i video snimak NOVO

Oglašivač

Tip gradnje

Stanje objekta

Grejanje

Dodatne opcije
Broj oglasa: 5075
Datum poslednjeg ažuririanja: 18.05.2022.
Prikaz oglasa na mapi
Oglasi na mapi
NOVO

Sačuvaj pretragu, uključi obaveštenja i obavestićemo te kada se pojave novi oglasi za prodaju stanova u Beogradu.
Reklama
right banner top roommateor
Reklama
right banner 1 roommateor

Prodaja stanova u Beogradu do 30000€

Najveća potražnja na tržištu je za stanovima od 20000 do 30000 evra u Beogradu. Za pomenuti cenovni rang se u ponudi mogu pronaći prodaja jednosobnih stanova ili prodaja garsonjera do 30000 evra. Cene variraju u zavisnosti od lokacije, kvadrature i stanja nekretnine.


Prodaja jednosobnih stanova u Beogradu

Na izdvojenoj stranici pogledaj sve aktuelne oglase jednosobnih i jednoiposobnih stanova na različitim lokacijama i podlokacijama na teritoriji Beograda. U ponudi se nalazi veliki izbor oglasa nekretnina na prodaju iste strukture, ali različitih cena i drugih karakteristika. Nadamo se da će naša izdvojena stranica pretragu učiniti preglednijom.


Prodaja dvosobnih stanova u Beogradu

Na predloženoj stranici pogledaj ponudu aktivnih oglasa nekretnina dvosobne i dvoiposobne strukure na različitim lokacijama i podlokacijama na teritoriji grada Beograda. U ponudi se nalazi veliki izbor oglasa stanova i kuća na prodaju iste strukture, ali različite kvadrature, cene i drugih karakteristika.


Prodaja trosobnih stanova u Beogradu

Ukoliko te interesuje ponuda većih stanova, izdvojili smo iz ponude oglase većih nekretnina. Na predloženom linku je ponuda oglasa troiposobnih i trosobnih stanova i kuća na prodaju na različitim gradskim lokacijama. Ukoliko želiš veći stan, neophodno je koristiti filtere, kao i za sve ostale kriterijume pretrage.


Statistika o tržištu nekretnina u Beogradu

Beograd ima 17 gradskih opština i oko 1.5 miliona stanovnika. Pored velikog broja stanovnika, Beograd svake godine poseti ogroman broj turista, koji uglavnom pronalaze stanove na najatraktivnijim lokacijama. Zatim, kao glavni univerzitetski centar Srbije, u Beogradu živi veliki broj studenata koji nalaze stanove u blizini fakulteta i uglavnom životni prostor dele sa nekim zbog visine troškova stanovanja. Postoji veliki broj agencija za nekrenine koje se bave prodajom nekretnina, tako da prodaja stanova od vlasnika nije naročito zastupljena. Potražnja nije ujednačena za sve gradske opštine, već je za pojedinim delovima grada i opštinama znatno veća. U Beogradu postoji veliki broj gradilišta, zgrada koje su u procesu izgradnje, kao i novonastalih naselja u najtraženijim lokacijama u gradu. U samim oglasima pogledaj da li je u pitanju novogradnja, informaciju o uknjiženosti stana koja je većini i najvažnija pri kupovini, slike stana, kvadraturu, strukturu, raspored prostorija ukoliko se vidi na slici. Za sve dodatne informacije kontaktiraj oglašivača slanjem poruke putem sajta ili pozivom na kontakt telefon koji se vidi na dnu oglasa.


Klikni i pogledaj oglase na najtraženijim lokacijama:

Najčešća pitanja i odgovori koji interesuju osobe koje žele da kupe stan u Beogradu

U kojim delovima Beograda su stanovi najjeftiniji za kupovinu?

Najjeftiniji stanovi su u opštinama: Barajevo, Lazarevac, Mladenovac, Grocka, Obrenovac, Surčin i Rakovica. Cene kvadrata se kreću od 500 - 1.100€.

U kojim delovima Beograda je najskuplje kupiti stan?

Najskuplji stanovi su u opštinama: Stari grad, Savski venac i Novi Beograd. Cene kvadrata za starogradnju variraju od 1.800€ - 2.600€. Projekti novogradnje imaju znatno višu cenu od pomenutog cenovnog raspona. Za novogradnju je potrebno izdvojiti i do 5.000€ po kvadratu. Cena stana zavisi od lokacije, stanja zgrade, strukture i kvadrature, potražnje i drugih faktora. Jedna od prednosti života u opštinama Stari grad i Savski venac je blizina centra, dok je Novi Beograd odlično povezan sa centrom. U pomenutim opštinama ima najviše projekata novogradnje.
Reklama
right banner top roommateor
Reklama
right banner 1 roommateor
Sačuvaj pretragu, uključi obaveštenja i obavestićemo te kada se pojave novi oglasi za prodaju stanova u Beogradu.