Prodaja stanova Beograd

Prodaja stanova Beograd

Kupuješ stan u Beogradu? Pogledaj veliki izbor aktuelnih oglasa stanova na prodaju u različitim delovima grada. Filtriraj oglase po odgovarajućoj lokaciji, strukturi i drugim parametrima. Omiljene oglase sačuvaj klikom na srce na samom oglasu.Selektuj lokacije

Klikni i pogledaj oglase na najtraženijim lokacijama:
Struktura

Cena (u €)

Kvadratura (u m2)

Oglašivač

Tip gradnje

Stanje objekta

Grejanje

Dodatne opcije
Broj oglasa: 3514
Datum poslednjeg ažuririanja: 20.04.2021.


Prodaja stanova u Beogradu do 30000€

Za ovaj iznos su uglavnom u ponudi garsonjere i jednosobni stanovi. Cena stanova do 30m2 na pojedinim lokacijama iznosi do 30000 evra ukoliko je u pitanju starogradnja. Cene variraju po lokacijama, možete pronaći i veći stan ili kuću na periferiji grada za isti iznos. Gradski prevoz u Beogradu je organizovan relativno dobro.


Prodaja jednosobnih stanova u Beogradu

Jednosobni i jednoiposobni stanovi odgovaraju studentima, ponekad i manjim porodicama. Manji stanovi su odličan izbor za one pojedince koji su privremeno tu i treba im nekretnina za određeni vremenski period. Prednost ovakvih stanova je niža cena centralnog grejanja zbog manje kvadrature. Potražnja za jednosobnim stanovima u Beogradu je velika, posebno ukoliko su u blizini fakulteta.


Stanovi prodaja u Beogradu

Beograd ima 17 gradskih opština i oko 1.5 miliona stanovnika. Pored velikog broja stanovnika, Beograd svake godine poseti ogroman broj turista, koji uglavnom pronalaze stanove na najatraktivnijim lokacijama. Zatim, kao glavni univerzitetski centar Srbije, u Beogradu živi veliki broj studenata koji nalaze stanove u blizini fakulteta i uglavnom životni prostor dele sa nekim zbog visine troškova stanovanja. Postoji veliki broj agencija za nekrenine koje se bave prodajom nekretnina, svakodnevno se proda veliki broj stanova i kuća na teritoriji grada jer je potražnja ogromna. Potražnja nije ujednačena za sve gradske opštine, već je za pojedinim delovima grada i opštinama znatno veća. U Beogradu postoji veliki broj gradilišta, zgrada koje su u procesu izgradnje, kao i novonastalih naselja u najtraženijim lokacijama u gradu. U samim oglasima pogledaj da li je u pitanju novogradnja, informaciju o uknjiženosti stana koja je većini i najvažnija pri kupovini, slike stana, kvadraturu, strukturu, raspored prostorija ukoliko se vidi na slici. Za sve dodatne informacije kontaktiraj oglašivača slanjem poruke putem sajta ili pozivom na kontakt telefon koji se vidi na dnu oglasa.