Prodaja stanova Niš

Prodaja stanova Niš

Kupuješ stan u Nišu? Sajt Roommateor pruža najveći izbor stanova na prodaju u Nišu, prati oglase i pronađi stan po svojoj meri. Oglase koji ti se budu najviše dopali, klikom na srce sačuvaj na stranici "Omiljeno".Selektuj lokacije

Klikni i pogledaj oglase na najtraženijim lokacijama:
Struktura

Cena (u €)

Kvadratura (u m2)

Oglašivač

Tip gradnje

Stanje objekta

Grejanje

Dodatne opcije
Broj oglasa: 2151
Datum poslednjeg ažuririanja: 20.04.2021.

Reklama
right banner top roommateor

Prodaja stanova u Nišu do 25.000 eura

Garsonjere i manji stanovi koštaju do 25.000 evra, u ponudi se mogu naći i dvosobni stanovi do 40 kvadrata. U opciji jesu i nekretnine koje su malo udaljene od centra, ali je gradski prevoz u Nišu organizovan relativno dobro.


Prodaja manjih stanova u Nišu

Manji stanovi mogu odgovarati potrebama studenata i manjih porodica. Stanovi manje kvadrature i garsonjere, mogu se pomoću dobrog enterijera učiniti veoma konfornim.


Stanovi Niš prodaja

Grad Niš je treći grad po veličini u Republici Srbiji, najveći grad jugoistočne Srbije i univerzitetski centar sa 11 fakulteta. Ima 5 gradskih opština: Medijana, Palilula, Pantelej, Crveni Krst i Niška banja. Najveća potražnja za kupovinom nekretnina je na teritoriji opštine Medijana, jer je ona najveća i najnaseljenija gradska opština i obuhvata centralne lokacije. U ponudi su jednosobni, jednoiposobni, dvosobni, dvoiposobni i veći stanovi. Pored informacije o strukturi, svi oglasi sadrže: slike, opis, da li je u pitanju stan ili kuća, podatak o uknjiženosti, cenu, informaciju da li je u pitanju novogradnja ili starogradnja i ostalo što je oglašivač izdvojio kao najvažnije. Porodice uglavnom traže stanove sa većom kvadraturom, ali s obzirom da je Niš studentski grad, velika je potražnja i za manjim stanovima.


Najčešća pitanja i odgovori koji interesuju osobe koje žele da kupe stan u Nišu

Za kojim delom grada Niša je najveća potražnja za prodaju stanova?

Najveća potražnja za kupovinom stanova je za delovima grada: Niš centar, Čair, Bulevar Nemanjića, Duvanište, Pantelej i Palilula.

Koja je prosečna cena kvadrata za kupovinu kuće u Nišu?

Prosečna cena kvadrata za kupovinu kuće u Nišu je 530 €.

Koja je prosečna cena kvadrata za kupovinu stana u Nišu?

Prosečna cena kvadrata za kupovinu stana u Nišu je 860 €.

Koji su aktuelni projekti novogradnje u Nišu?

Neki od aktuelnih projekata novogradnje su: novogradnja na Panteleju na Somborskom bulevaru, u ulici Jesenjinova u blizini Pantelejske crkve, ulica Vranjanska kod Ćele Kule i Vagres City u Zetskoj ulici.

Koja je prosečna cena kvadrata novogradnje u Nišu?

Prosečna cena kvadrata za kupovinu nekretnine novogradnje u Nišu je 1.100 €.
Reklama
right banner top roommateor