Prodaja stanova Niš

Broj oglasa: 1271
Broj oglasa: 1271
Filtriraj oglase (1271)

Lokacije:Klikni ovde, kopiraj link i pošalji prijatelju
Sortiraj oglase:


Pošalji oglase prijatelju
Kopiraj link


Sačuvaj pretragu, uključi obaveštenja i obavestićemo te kada se pojave novi oglasi za prodaju stanova u Nišu.

Sve novogradnje u Nišu na jednom broju:
018 310 44 55
DIREKTNO OD INVESTITORA
BEZ PROVIZIJE ZA KUPCE
Strana 1 od 85

Najtraženije, grad Niš:

Grad Niš je treći grad po veličini u Republici Srbiji, najveći grad jugoistočne Srbije i univerzitetski centar sa 11 fakulteta. Pored toga, ima i veliki broj državnih institucija na različitim gradskim lokacijama kao što su vrtići, osnovne škole, pošte i druge važne sadržaja važne za svakodnevnicu. Sve gradske opštine su dobro pokrivene što se tiče posedovanja važnih sadržaja, takođe, Niš ima dobru organizaciju gradskog prevoza.
Gradske opštine: Medijana, Pantelej, Palilula, Crveni Krst i Niška banja. Broj stanovnika je u stalnom porastu, tako da su neka naselja koja su predstavljala periferiju, sada urbana naselja koja imaju vrtiće, škole, kafiće, prodavnice i sve važne sadržaje za svakodnevni život ljudi koji kupe stan. Primer je Pantelej, odnosno nekadašnji Somborski bulevar, koji se sada naziva Bulevar Svetog Pantelejmona. U budućnosti će biti još ovakvih naselja.
Velika je potražnja za kupovinom stanova, broj stanovnika iz godine u godinu raste što potvrđuje i naš grafikon. Velika potražnja formira višu cenu stanova na prodaju u Nišu, posebno u delovima grada koji se izdavaju po potražnji i atraktivnosti.
Niš je grad bogat kulturnim i istorijskim nasleđem. Neka od poznatijih istorijskih nasleđa od neprocenjive vrednosti su: Ćele kula, Niška tvrđava, Čegar, spomen park Bubanj i arheološko nalazište Medijana. Pored nalazišta Medijana, Niš je bogat arheološkim nalazištima koja imaju veliku istorisku vrednost.
Niški aerodrom beleži sve više letova što je odlično za razvoj grada i turizma u gradu. Veliki broj studenata takođe privremeno ili trajno naseljavaju Niš i nakon završenog fakulteta su često zainteresovani za život u Nišu, odnosno za kupovinu stana. IT industrija je takođe sve razvijenija, sve veći broj firmi i zaposlenih u gradu koji se interesuju za kupovinu stana u gradu. Sve ovo znači da je Niš značajan grad u Srbiji, atraktivan za život i ima odlična potencijal za dalji napredak i rast broja stanovnika, kao i prodatih stanova.

Prodaja stanova Niš: važna pitanja koja treba razmotriti
Za kojim delovima grada je najveća potražnja kada je u pitanju prodaja stanova u Nišu?
Što se tiče prodaje stanova u Nišu, najveća je potražnja za sledećim pretragama: prodaja stanova Bulevar Nemanjića, Duvanište, Pantelej i Palilula.
Centar Niša je odličan izbor za stanovanje. Što se tiče drugih poznatih lokacija, godinama unazad je velika potražnja za nekretninama u opštini Medijana, pored Bulevara Nemanjića tražene su i sledeće lokacije: Crveni Pevac, Dom zdravlja, Marger, Dušanova ulica i ostala popularna mesta u Nišu koja su odlično pozicionirana i prometna. Duvanište pripada opštini Medijana, iako ne spada u centralni deo grada u pitanju je urbana lokacija, gusto naseljena i odlično povezana sa ostatkom Niša.
Kako se kreću cene stanova na prodaju u Nišu u različitim gradskim opštinama?
Stanovi na prodaju u Nišu se kreću od 1.200-2.300€.
Niš ima 5 gradskih opština, Medijana je najnaseljenija, ima najviše zgrada i obuhvata centralni deo grada. Pantelej i Palilula se sastoje od više naselja, neka od njih su blizu centra, dok ostala imaju odličnu povezanost sa centrom. Naselja koja su nekad činila periferiju, sada su odlično razvijena i urbana. Opština Niška banja je takođe odlično pozicionirana, međutim trenutno nema ponudu stanova.
Što se tiče cena, rast i proširenje grada Niša donosi velike promene kada su u pitanju cene stanova na prodaju. Potražnja je velika tako da lokacija u mnogim slučajevima nema najveći udeo u visini cene kvadrata stana. Kada je u pitanju određivanje vrednosti, odnosno cene stana, veću ulogu imaju karakteristike nekretnine, kao što su stanje nekretnine, posedovanje parkinga, način grejanja i drugo.
Kako pronaći najbolju ponudu stanova na prodaju u Nišu?
Roommateor nudi veliki izbor aktuelnih oglasa stanova na prodaju u Nišu. Filterima možete precizirati pretragu što se tiče precizne lokacije, kvadrature, strukture ili bilo kog važnog kriterijuma. Nakon prikazivanja oglasa iz pretrage sa filterima, predlažemo da sačuvate tu pretragu i uključite obaveštenja kako bi vas obaveštavali o novim oglasima koji se uklapaju u vaše kriterijume.
Stranicu ili oglas stana koji smatrate adekvatnom ponudom, možete podeliti sa prijateljima na društvenim mrežama u 2 klika.
Za sve specifične savete, smernice ili pomoć, naši oglašivači su tu da vam odgovore na sva pitanja. Agencije za nekretine vam mogu obezbediti pravnu bezbednost u procesu kupoprodaje stana. Za pitanja vezana za konkretan oglas stana na prodaju u Nišu, obratite se oglašivaču. Svaki oglas sadrži kontakt podatke.