Prodaja stanova Niš

Prodaja stanova Niš

Kupuješ stan u Nišu? Portal za oglašavanje nekretnina Roommateor pruža najveći izbor stanova na prodaju u Nišu, prati oglase i pronađi stan po svojoj meri. Oglase koji ti se budu najviše dopali, klikom na srce sačuvaj na stranici "Omiljeno".


Mapa sa oglasima NOVO
Oglasi na mapi


Selektuj lokacije

Struktura

Cena (u €)

Kvadratura (u m2)

3D tura i video snimak NOVO

Oglašivač

Tip gradnje

Stanje objekta

Grejanje

Dodatne opcije
Broj oglasa: 2048
Datum poslednjeg ažuririanja: 18.05.2022.
Prikaz oglasa na mapi
Oglasi na mapi
NOVO

Reklama
in-ads banner roommateor
Sačuvaj pretragu, uključi obaveštenja i obavestićemo te kada se pojave novi oglasi za prodaju stanova u Nišu.
Reklama
right banner top roommateor
Reklama
right banner 1 roommateor

Prodaja stanova u Nišu do 25.000 eura

Garsonjere i manji stanovi često koštaju od 25.000 - 30.000€, u ponudi se mogu naći dvosobni stanovi na prodaju do 40 kvadrata. U opciji jesu i nekretnine koje su malo udaljene od centra, ali je gradski prevoz u Nišu organizovan relativno dobro.


Prodaja jednosobnih stanova u Nišu

Na predloženoj stranici se nalaze jednosobni stanovi na prodaju na različitim gradskim lokacijama u Nišu, kao i jednoiposobne nekretnine na teritoriji grada.


Prodaja dvosobnih stanova u Nišu

U ponudi se nalaze dvosobni i dvoiposobni stanovi različitih kvadratura na raznim lokacijama u Nišu. Cilj brzih filtera je da se kupcima olakša pretraga. Za precizniju gradsku lokaciju i druge kriterijume predlažemo korišćenje filtera.


Prodaja trosobnih stanova u Nišu

Na posebnoj stranici smo izdvojili sve trosobne i troiposobne stanove na prodaju u razlilčitim opštinama i delovima grada. Za veće nekretnine i preciznije kriterijume pretrage, poželjno je koristiti filtere.


Prodaja manjih stanova i garsonjera u Nišu

Manji stanovi mogu odgovarati potrebama studenata i manjih porodica. Stanovi manje kvadrature i garsonjere, mogu se pomoću dobrog enterijera učiniti veoma komfornim.


Statistika o tržištu nekretnina u Nišu

Grad Niš je treći grad po veličini u Republici Srbiji, najveći grad jugoistočne Srbije i univerzitetski centar sa 11 fakulteta. Ima 5 gradskih opština: Medijana, Palilula, Pantelej, Crveni Krst i Niška banja. Analizom tržišta nekretnina u Nišu, utvrđeno je da je najveća potražnja za kupovinom nekretnina na teritoriji opštine Medijana jer je ona najveća i najnaseljenija gradska opština i obuhvata centralne lokacije. U ponudi su jednosobni, jednoiposobni, dvosobni, dvoiposobni i veći stanovi. Pored informacije o strukturi, svi oglasi sadrže: slike, opis, da li je u pitanju stan ili kuća, podatak o uknjiženosti, cenu, informaciju da li je u pitanju novogradnja ili starogradnja i ostalo što je oglašivač izdvojio kao najvažnije. Porodice uglavnom traže stanove sa većom kvadraturom, ali s obzirom da je Niš studentski grad, velika je potražnja i za manjim stanovima. Ukoliko te zanima hitna prodaja stanova kontaktiraj neku od agencija za nekretnine koje se oglašavaju na našem sajtu.


Klikni i pogledaj oglase na najtraženijim lokacijama:

Najčešća pitanja i odgovori koji interesuju osobe koje žele da kupe stan u Nišu

Za kojim delom grada Niša je najveća potražnja za prodaju stanova?

Najveća potražnja za kupovinom stanova je za delovima grada: Niš centar, Čair, Bulevar Nemanjića, Duvanište, Pantelej i Palilula.

Koja je prosečna cena kvadrata za kupovinu kuće u Nišu?

Prosečna cena kvadrata za kupovinu kuće u Nišu je 530 €.

Koja je prosečna cena kvadrata za kupovinu stana u Nišu?

Prosečna cena kvadrata za kupovinu stana u Nišu je 860 €.

Koji su aktuelni projekti novogradnje u Nišu?

Neki od aktuelnih projekata novogradnje su: novogradnja na Panteleju na Somborskom bulevaru, u ulici Jesenjinova u blizini Pantelejske crkve, ulica Vranjanska kod Ćele Kule i Vagres City u Zetskoj ulici.

Koja je prosečna cena kvadrata novogradnje u Nišu?

Prosečna cena kvadrata za kupovinu nekretnine novogradnje u Nišu je 1.100 €.
Reklama
right banner top roommateor
Reklama
right banner 1 roommateor
Sačuvaj pretragu, uključi obaveštenja i obavestićemo te kada se pojave novi oglasi za prodaju stanova u Nišu.