Prodaja stanova Niš

Prodaja stanova Niš

Kupujete stan u Nišu? Veliki izbor aktuelnih oglasa - prodaja stanova Niš. Filtritajte oglase i pronađite svoj savršen dom iz snova danas!

Novi oglasi na e-mail ili preko push notifikacija

Deo grada:
Klikom na dugme ispod selektuj ostale lokacije:

Cena (u €):

Kvadratura (u m2):

Struktura:

Tip gradnje:

Stanje objekta:

Grejanje:

Sprat:
Sprat od do:

3D tura i video snimak

Dodatne opcije:

Novi oglasi na e-mail
ili preko push notifikacija
Podeli stranicu
sa prijateljima

Filteri
Klikni ovde, kopiraj link i pošalji prijatelju
Sortiraj oglase:
Po preporuci

Niš - Aktuelni oglasi za prodaju stanova

Broj oglasa: 2135
Broj oglasa: 2135
  • ...

Najčešća pitanja i odgovori koji interesuju osobe koje žele da kupe stan u Nišu
Za kojim delovima grada Niša je najveća potražnja za kupovinom stanova?
Što se tiče prodaje nekretnina u Nišu, najveća je potražnja za sledećim pretragama: prodaja stanova Bulevar Nemanjića, Duvanište, Pantelej i Palilula.
Centar Niša je odličan izbor za stanovanje. Što se tiče drugih poznatih lokacija, godinama unazad je velika potražnja za nekretninama u opštini Medijana, pored Bulevara Nemanjića tražene su i sledeće lokacije: Crveni Pevac, Dom zdravlja, Marger, Dušanova ulica i ostala popularna mesta u Nišu koja su odlično pozicionirana i prometna. Duvanište pripada opštini Medijana, iako ne spada u centralni deo grada u pitanju je urbana lokacija, gusto naseljena i odlično povezana sa ostatkom Niša.
Opština Pantelej ima veliki broj novogradnji, u pitanju su mirna naselja koja su odlično povezana sa centrom grada tako da vredi pratiti ponudu stanova na prodaju na Panteleju.
Zašto je dobro kupiti stan u novogradnji?
Ukoliko želite da kupite stan bez dodatnih ulaganja i renoviranja, razmislite o novogradnji. Kupovinom novog stana ćete smanjiti ulaganje vremena i moći ćete brže da se uselite. U startu ćete znati raspored prostorija i odmah zaključiti koliko je raspored funkcionalan po ličnim potrebama. Novoizgrađeni projekti su uglavnom van centra, u sklopu projekta poseduju parking prostor ili garažu.
Koliko je važna kapara prilikom kupovine stana?
Kapara je garancija za kupovinu stana koja se definiše u predugovoru. Uglavnom iznosi 10% od ukupne cene stana.
Ukoliko ste sigurni da želite da kupite određenu nekretninu, predajete kaparu prodavcu. Prodavac je dužan da tu nekretninu sačuva za vas dok je ne isplatite u celosti.