Prodaja stanova Niš

Prodaja stanova Niš

Kupuješ stan u Nišu? Portal za oglašavanje nekretnina Roommateor pruža najveći izbor stanova na prodaju u Nišu, prati oglase i pronađi stan po svojoj meri. Oglase koji ti se budu najviše dopali, klikom na srce sačuvaj na stranici "Omiljeno".


Mapa sa oglasima
Oglasi na mapiCena (u €)

Kvadratura (u m2)

Struktura

Tip gradnje

Stanje objekta

Grejanje

3D tura i video snimak

Oglašivač

Dodatne opcije
Broj oglasa: 1824
Datum poslednjeg ažuririanja: 29.11.2022.
Prikaz oglasa na mapi
Oglasi na mapi

Reklama
in-ads banner roommateor
Sačuvaj pretragu, uključi obaveštenja i obavestićemo te kada se pojave novi oglasi za prodaju stanova u Nišu.
Reklama
right banner top roommateor
Reklama
right banner 1 roommateor
  • ...

Prodaja kuća u Nišu

Cene kuća zavise od mnogo faktora, jedan od najbitnijih je lokacija i stanje kuće koja je na prodaju. U okolini Niša, možete pronaći jeftiniju kuću i to na samo 10-ak km od Niša. Isplativost kuće u Nišu ili okolini zavisi od toga za koju namenu kupujete nekretninu i koliko će iznositi dodatni troškovi ulaganja.


Prodaja jednosobnih stanova u Nišu

Na predloženoj stranici se nalaze jednosobni stanovi na prodaju na različitim gradskim lokacijama u Nišu, kao i jednoiposobne nekretnine na teritoriji grada.


Prodaja dvosobnih stanova u Nišu

U ponudi se nalaze dvosobni i dvoiposobni stanovi različitih kvadratura na raznim lokacijama u Nišu. Cilj brzih filtera je da se kupcima olakša pretraga. Za precizniju gradsku lokaciju i druge kriterijume predlažemo korišćenje filtera.


Prodaja trosobnih stanova u Nišu

Na posebnoj stranici smo izdvojili sve trosobne i troiposobne stanove na prodaju u razlilčitim opštinama i delovima grada. Za veće nekretnine i preciznije kriterijume pretrage, poželjno je koristiti filtere.


Prodaja manjih stanova i garsonjera u Nišu

Manji stanovi mogu odgovarati potrebama studenata i manjih porodica. Stanovi manje kvadrature i garsonjere, mogu se pomoću dobrog enterijera učiniti veoma komfornim.


Statistika o tržištu nekretnina u Nišu

Grad Niš je treći grad po veličini u Republici Srbiji, najveći grad jugoistočne Srbije i univerzitetski centar sa 11 fakulteta. Ima 5 gradskih opština: Medijana, Palilula, Pantelej, Crveni Krst i Niška banja. Analizom tržišta nekretnina u Nišu, utvrđeno je da je najveća potražnja za kupovinom nekretnina na teritoriji opštine Medijana jer je ona najveća i najnaseljenija gradska opština i obuhvata centralne lokacije. U ponudi su jednosobni, jednoiposobni, dvosobni, dvoiposobni i veći stanovi. Pored informacije o strukturi, svi oglasi sadrže: slike, opis, da li je u pitanju stan ili kuća, podatak o uknjiženosti, cenu, informaciju da li je u pitanju novogradnja ili starogradnja i ostalo što je oglašivač izdvojio kao najvažnije. Porodice uglavnom traže stanove sa većom kvadraturom, ali s obzirom da je Niš studentski grad, velika je potražnja i za manjim stanovima. Ukoliko te zanima hitna prodaja stanova kontaktiraj neku od agencija za nekretnine koje se oglašavaju na našem sajtu.


Najčešća pitanja i odgovori koji interesuju osobe koje žele da kupe stan u Nišu

Za kojim delovima grada Niša je najveća potražnja za kupovinom stanova?

Najveća potražnja za kupovinom stanova je u centru grada, za stanovima na Bulevaru Nemanjića, Duvaništu, Panteleju i na Paliluli.
Što se tiče centralnih lokacija, godinama unazad je velika potražnja za nekretninama u opštini Medijana, pored Bulevara Nemanjića tražene su i sledeće lokacije: Crveni Pevac, Dom zdravlja, Marger, Dušanova ulica i ostala popularna mesta u Nišu koja su odlično pozicionirana i prometna. Duvanište pripada opštini Medijana, iako ne spada u centralni deo grada u pitanju je urbana lokacija, gusto naseljena i odlično povezana sa ostatkom Niša.
Opština Pantelej ima veliki broj novogradnji, u pitanju su mirna naselja koja su odlično povezana sa centrom grada tako da je kupovina stana na Panteleju odličan izbor za porodice. Stanovanje u ovom delu grada može biti odličan izbor.

Zašto je dobro kupiti stan u novogradnji?

Ukoliko želite da kupite stan bez dodatnih ulaganja i renoviranja, razmislite o novogradnji. Kupovinom novog stana ćete smanjiti ulaganje vremena i moći ćete brže da se uselite. U startu ćete znati raspored prostorija i odmah zaključiti koliko je raspored funkcionalan po ličnim potrebama. Novoizgrađeni projekti su uglavnom van centra, u sklopu projekta poseduju parking prostor ili garažu.

Koliko je važna kapara prilikom kupovine stana?

Kapara je garancija za kupovinu stana koja se definiše u predugovoru. Uglavnom iznosi 10% od ukupne cene stana.
Ukoliko ste sigurni da želite da kupite određenu nekretninu, predajete kaparu prodavcu. Prodavac je dužan da tu nekretninu sačuva za vas dok je ne isplatite u celosti.
Reklama
right banner top roommateor
Reklama
right banner 1 roommateor
Sačuvaj pretragu, uključi obaveštenja i obavestićemo te kada se pojave novi oglasi za prodaju stanova u Nišu.
Marketing

Preuzmite MEDIA KIT portala Roommateor: