Prodaja stanova Zemun

Kupuješ stan u Zemunu? Pogledaj veliki izbor aktuelnih oglasa stanova na teritoriji opštine, filtriraj po podlokacijama, strukturi, ceni i drugim kriterijumima koji su važni. Omiljene oglase sačuvaj klikom na srce.Selektuj lokacije

Često se pretražuju i sledeće lokacije:
Struktura

Cena (u €)

Kvadratura (u m2)

Oglašivač

Tip gradnje

Stanje objekta

Grejanje

Dodatne opcije
Broj oglasa: 399
Datum poslednjeg ažuririanja: 20.04.2021.

Odabrani filteri:
Zemun


Prodaja stanova u Zemunu do 60000€

Velika potražnja je za prodajom stanova po pomenutoj ceni. Izdvojili smo ponudu oglasa stanova po ceni do 60000 evra na različitim lokacijama u Zemunu.


Prodaja jednosobnih stanova u Zemunu

Jednosobni stanovi na prodaju u Zemunu su najtraženiji na našem sajtu. Usled velike potražnje, teže je naći manji stan. Nudimo posebnu stranicu sa manjim stanovima na prodaju, ukoliko pronađeš adekvatan, što pre kontaktiraj oglašivača.


Stanovi na prodaju u Zemunu

Zemun se nalazi na desnoj obali Dunava, poznat je po prelepom keju gde je zabeležena velika potražnja za nekretninama. Po veličini, broju stanovnika, kulturnim institucijama, industriji i po drugim kriterijumima ima sve karakteristike zasebnog grada. Savetujemo da filtriraš oglase po različitim kriterijumima. Potražnja nije jednaka za sve delove grada, selektuj naselje ili deo grada, strukturu nekretnine i mnoge druge kriterijume jer naši filteri mogu znatno olakšati pretragu. U Zemunu ima veliki broj zgrada starije gradnje, ali i novogradnje. Trenutno je aktuelna prodaja stanova u naselju Zemunske kapije. Na dnu stranice se nalaze predlozi za lokaciju, u pitanju su naselja za kojima je pojačana potražnja za kupoprodajom nekretnina.