Prodaja stanova Zemun

Kupuješ stan u Zemunu? Pogledaj veliki izbor aktuelnih oglasa stanova na teritoriji opštine, filtriraj po podlokacijama, strukturi, ceni i drugim kriterijumima koji su važni. Omiljene oglase sačuvaj klikom na srce.


Mapa sa oglasima
Oglasi na mapi


Selektuj lokacije

Cena (u €)

Kvadratura (u m2)

Struktura

Tip gradnje

Stanje objekta

Grejanje

3D tura i video snimak

Oglašivač

Dodatne opcije
Broj oglasa: 257
Datum poslednjeg ažuririanja: 29.11.2022.
Prikaz oglasa na mapi
Oglasi na mapi

Odabrani filteri:
Zemun

Sačuvaj pretragu, uključi obaveštenja i obavestićemo te kada se pojave novi oglasi za prodaju stanova u Zemunu.
Reklama
right banner top roommateor
Reklama
right banner 1 roommateor
  • ...

Prodaja stanova u Zemunu do 60000€

Velika potražnja je za prodajom stanova po pomenutoj ceni. Izdvojili smo ponudu oglasa stanova po ceni do 60000 evra na različitim lokacijama u Zemunu.


Prodaja jednosobnih stanova u Zemunu

Jednosobni stanovi na prodaju u Zemunu su jedna od najtraženijih pretraga kada se uzme u obzir korišćenje filtera za opštinu i strukturu stana. Usled velike potražnje, teže je naći manji stan. Nudimo posebnu stranicu sa jednosobnim i jednoiposobnim nekretninama na prodaju, ukoliko pronađeš adekvatnu, što pre kontaktiraj oglašivača.


Prodaja dvosobnih stanova u Zemunu

Kada su u pitanju stanovi većih struktura, korisnici pokazuju veliko interesovanje za kupovinom nekretnina dvosobne i dvoiposobne strukture. Na posebnoj stranici smo izdvojili ponudu stanova pomenutih struktura na različitim lokacijama u Zemunu.


Prodaja trosobnih stanova u Zemunu

Za korisnike koji su zainteresovani za stranove većih struktura, izdvojili smo posebnu stranicu koja prikazuje samo trosobne i troiposobne nekretnine na različitim lokacijama opštine Zemun. Za veće stanove iskoristi filtere.


Osnovne informacije za kupoprodaju nekretnina u Zemunu

Zemun se nalazi na desnoj obali Dunava, poznat je po prelepom keju gde je zabeležena velika potražnja za nekretninama. Po veličini, broju stanovnika, kulturnim institucijama, industriji i po drugim kriterijumima ima sve karakteristike zasebnog grada. Savetujemo da filtriraš oglase po različitim kriterijumima. Potražnja nije jednaka za sve delove grada, selektuj naselje ili deo grada, strukturu nekretnine i mnoge druge kriterijume jer naši filteri mogu znatno olakšati pretragu. U Zemunu ima veliki broj zgrada starije gradnje, ali i novogradnje. Trenutno je aktuelna prodaja stanova u naselju Zemunske kapije.


Često se pretražuju i sledeće lokacije:

Reklama
right banner top roommateor
Reklama
right banner 1 roommateor
Sačuvaj pretragu, uključi obaveštenja i obavestićemo te kada se pojave novi oglasi za prodaju stanova u Zemunu.
Marketing

Preuzmite MEDIA KIT portala Roommateor: