Prodaja stanova Vračar

Kupuješ stan na Vračaru? Pogledaj aktuelne oglase za prodaju stanova i pomoću filtera pronađi odgovarajuću nekretninu. Klikom na srce, oglasi će se izdvojiti od ostalih tako što će se naći na stranici “Omiljeno”.


Mapa sa oglasima
Oglasi na mapi


Selektuj lokacije

Cena (u €)

Kvadratura (u m2)

Struktura

Tip gradnje

Stanje objekta

Grejanje

3D tura i video snimak

Oglašivač

Dodatne opcije
Broj oglasa: 412
Datum poslednjeg ažuririanja: 29.11.2022.
Prikaz oglasa na mapi
Oglasi na mapi

Odabrani filteri:
Vračar

Sačuvaj pretragu, uključi obaveštenja i obavestićemo te kada se pojave novi oglasi za prodaju stanova na Vračaru.
Reklama
right banner top roommateor
Reklama
right banner 1 roommateor
  • ...

Mali stanovi na prodaju na Vračaru

Postoji određena potražnja za stanovima svih struktura, ali je najveća potražnja za manjim stanovima. Pogledaj oglase stanova manjih kvadratura i struktura.


Prodaja stanova na Vračaru do 60000€

Ukazano je veliko interesovanje za prodajom stanova do 60000€. U pitanju su uglavnom stanovi manjih kvadratura. Kompletnu ponudu nekretnina na Vračaru do pomenute cene pogledaj na našoj stranici.


Prodaja jednosobnih stanova na Vračaru

Za kupovinom jednosobnih stanova na Vračaru je ukazana velika potražnja kada se uzme u obzir korišćenje filtera za opštinu i strukturu stana. Nudimo posebnu stranicu sa jednosobnim i jednoiposobnim stanovima na prodaju na teritoriji opštine.


Prodaja dvosobnih stanova na Vračaru

Naši korisnici često pretražuju dvosobne i dvoiposobne stanove na prodaju. Izdvojili smo ponudu nekretnina pomenutih struktura na teritoriji opštine Vračar.


Prodaja trosobnih stanova na Vračaru

Za korisnike koji su zainteresovani za veće stanove, nudimo posebnu stranicu na kojoj se nalazi ponuda oglasa trosobnih i troiposobnih stanova na prodaju na teritoriji Vračara. Za veće nekretnine je neophodno koristiti filtere.


Osnovne informacije za kupoprodaju nekretnina na Vračaru

Vračar je opština u Beogradu koja je najmanja, ali najgušće naseljena. Odlična lokacija dovodi do ogromne potražnje za kupovinom stanova na teritoriji Vračara. Zbog velike ponude i potražnje na tržištu nekretnina, savetujemo da maksimalno iskoristiš filtere jer će se time izdvojiti oni oglasi koji ti odgovaraju. Vlasnici i agencije su se potrudili da u oglasima selektuju ili napišu ono što smatraju da je važno za nekretninu. Filtriraj oglase po preciznoj lokaciji, selektuj više lokacija, raspon cene, kvadraturu, strukturu, novogradnju ili starogradnju i sve ostalo što je važno za odabir stana.


Često se pretražuju i sledeće lokacije:

Reklama
right banner top roommateor
Reklama
right banner 1 roommateor
Sačuvaj pretragu, uključi obaveštenja i obavestićemo te kada se pojave novi oglasi za prodaju stanova na Vračaru.
Marketing

Preuzmite MEDIA KIT portala Roommateor: