Prodaja stanova Zvezdara

Kupuješ stan na Zvezdari? Pogledaj ponudu aktuelnih oglasa na sajtu Roommateor. Koristi filtere i odgovaruće oglase sačuvaj na stranici “Omiljeno” klikom na srce.Selektuj lokacije

Struktura

Cena (u €)

Kvadratura (u m2)

Oglašivač

Tip gradnje

Stanje objekta

Grejanje

Dodatne opcije
Broj oglasa: 836
Datum poslednjeg ažuririanja: 28.09.2021.

Odabrani filteri:
Zvezdara

Reklama
right banner 1 roommateor

Prodaja stanova Zvezdara do 50000€

U ponudi stanova do 50000 evra, uglavnom su nekretnine do 40 kvadrata. Cene variraju u zavisnosti od toga koja je tačna lokacija i od karakteristika nekretnine. Odvojili smo ponudu svih stanova za ovaj iznos na različitim lokacijama opštine Zvezdara.


Prodaja jednosobnih stanova Zvezdara

Pogledaj sve jednosobne i jednoiposobne nekretnine koje su u ponudi na raznim podlokacijama koje pripadaju Zvezdari. Odvojili smo nekretnine kako bi pretragu maksimalno pojednostavili.


Prodaja dvosobnih stanova Zvezdara

Dvosobne i dvoiposobne stanove na prodaju možeš pogledati na linku koji se nalazi ispod teksta. U ponudi su aktuelni oglasi i sve nekretnine se nalaze na Zvezdari.


Prodaja trosobnih stanova Zvezdara

Nudimo posebnu stranicu na kojoj su izlistani trosobni i troiposobni stanovi na pomenutoj lokaciji. Za veće nekretnine i druge parametre pretrage, neophodno je korišćenje filtera.


Osnovne informacije za kupoprodaju nekretnina na Zvezdari

Zvezdara je velika opština, nema izlaz na reke, ali je bogata zelenilom. Unutar opštine se nalaze više gradskih naselja Učiteljsko naselje, Mali Mokri Lug, Veliki Mokri Lud, Zeleno brdo i mnoga druga. S obzirom da ima više naselja, poželjno je da u filterima odabereš poželjne lokacije. Pored toga, uštedi vreme tako što ćeš u filterima selektovati strukturu stana, kvadraturu, način grejanja i mnoge druge kriterijume koji su važni za odabir životnog prostora.


Često se pretražuju i sledeće lokacije:

Reklama
right banner 1 roommateor