Izdavanje stanova Niš

Izdavanje stanova Niš

Pogledaj veliki izbor aktuelnih oglasa na sajtu Roommateor i pronađi stan koji ti najviše odgovara. U filterima selektuj odgovarajuću strukturu stana i prikazaće ti se samo takvi oglasi. Za one oglase stanova koji koji ti odgovaraju, kliki na srce i sačuvaj oglas u "Omiljeno".Selektuj lokacije

Klikni i pogledaj oglase na najtraženijim lokacijama:
Struktura

Cena (u €)

Oglašivač

Grejanje


Dodatne opcije
Broj oglasa: 529
Datum poslednjeg ažuririanja: 06.05.2021.

Reklama
right banner top roommateor

Jednosobni stanovi za izdavanje u Nišu

Jednosobni stanovi, jednoiposobni i garsonjere najviše odgovaraju studentima odnosno njihovim potrebama. Takođe i zaposlenima koji žele da žive sami. Ukoliko pristaju da podele životni prostor sa nekim, onda biraju stanove većih struktura. Svakako, manji stanovi mogu imati takav raspored nameštaja da potpuno odgovaraju pojedincima.


Stanovi sa slikom za izdavanje u Nišu

Većina stanova koje imamo u ponudi imaju fotografije. U većini slučajeva se izdaju namešteni stanovi, iz tog razloga potrebno je da osoba koja je zainteresovana za iznajmljivanje nekretnine prvo pogleda slike. Nakon što na osnovu slika utvrdi da joj stan odgovara, sledi kontaktiranje vlasnika ili agencije kako bi se stan pogledao uživo.


Stanovi za izdavanje Niš

Grad Niš je centar jugoistočne Srbije i univerzitetski centar sa 11 fakulteta. Ima 5 gradskih opština. Najveća potražnja je za sledećim gradskim opšinama: Medijana, Palilula i Pantelej. Medijana je najveća i najgušće naseljena gradska opština. Među našim korisnicima, veliki broj njih čine studenti koji traže stan za iznajmljivanje. U ponudi su stanovi različitih struktuta i kvadratura, ali je za izdavanjem najveća potražnja za manjih stanovima.


Najčešća pitanja i odgovori koji interesuju osobe koje žele da iznajme stan u Nišu

Koja je prosečna cena za izdavanje nekretnina u Nišu?

Garsonjere i jednosobni stanovi u Nišu koštaju 100€-150€, dvosobni stanovi 200€-250€, dok je prosečna cena stanova sa većom strukturom viša.

Za kojim delom grada Niša je najveća ponuda za izdavanje nekretnina?

Najveća ponuda nekretnina za izdavanje je u opštinama Medijana i Palilula. Što se tiče delova grada, najviša ponuda je za centar grada.

Za kojim delom grada Niša je najveća potražnja za izdavanje nekretnina?

Najveća potražnja za izdavanjem nekretnina je za sledećim delovima grada: Pantelej, Palilula i Trošarina.

Kako je COVID 19 uticao na cene nekretnina za izdavanje u Nišu?

Usled ove situacije, došlo je do smanjene potražnje za nekretninama i cena kirije pala za 5-10%.

Da li je jeftinije iznajmiti stan ili sprat kuće u Nišu?

Jeftinije je iznajmiti sprat kuće. Razlozi su što se većina stanova izdaje u delovima grada za kojima je veća potražnja za stanovanjem i troškovi centralnog grejanja utiču na ukupnu cenu mesečnih troškova.

Ukoliko izaberem izdavanje nekretnina na periferiji, koliko bi koštala mesečna karta za gradsku vožnju u Nišu?

Cene mesečnih karata su sledeće: prva zona 1,385 dinara, druga zona 1,845 dinara i treća zona 2,315 dinara.
Reklama
right banner top roommateor