Izdavanje stanova Niš

Izdavanje stanova Niš

Pogledaj veliki izbor stanova za izdavanje u Nišu na sajtu Roommateor i pronađi oglas koji ti najviše odgovara. U filterima selektuj odgovarajuću strukturu stana i druge važne parametre pretrage. Za one stanove koji koji ti budu odgovarali, kliki na srce i sačuvaj oglas u "Omiljeno".Odaberi neku od najtraženijih lokacija:
ili selektuj ostale lokacije:
Selektuj lokacije

Struktura

Cena (u €)

3D tura i video snimak

Oglašivač

Grejanje


Dodatne opcije
Broj oglasa: 383
Datum poslednjeg ažuririanja: 01.02.2023.

Reklama
in-ads banner roommateor
Sačuvaj pretragu, uključi obaveštenja i obavestićemo te kada se pojave novi oglasi za izdavanje stanova u Nišu.
Reklama
right banner top roommateor
  • ...

Izdavanje kuća u Nišu

Izdvojili smo ponudu kuća na izdavanje u Nišu na različitim gradskim lokacijama. U pitanju je aktuelna ponuda oglasa.


Jednosobni stanovi za izdavanje u Nišu

Jednosobni stanovi, jednoiposobni i garsonjere za izdavanje najviše odgovaraju potrebama studenata. Izdavanje jeftinih stanova i jeftinih garsonjera često potražuju i zaposlene osobe koje trenuno žive same u Nišu. Na našem portalu pogledaj i izdavanje soba ukoliko želiš da imaš cimera u stanu ili kući veće strukture. Iako su veće nekretnine komfornije, manje mogu imati takav raspored nameštaja da potpuno odgovaraju pojedincima.


Statistika o tržištu nekretnina za izdavanje u Nišu

Grad Niš je centar jugoistočne Srbije i univerzitetski centar sa 11 fakulteta. Ima 5 gradskih opština. Prema statističkim podacima tržišta nekretnina, najveća potražnja za iznajmljivanjem stanova je za sledećim gradskim opšinama: Medijana, Palilula i Pantelej. Medijana je najveća i najgušće naseljena gradska opština. Među našim korisnicima, veliki broj njih čine studenti koji traže stan za iznajmljivanje. U ponudi su stanovi različitih struktuta i kvadratura, ali je za izdavanjem najveća potražnja za manjih stanovima. Pored lokalnih portala koji pružaju ponudu oglasa za izdavanje nekretnina kao što su niški oglasi, Naissus, na sajtu Roommateor imamo veliki broj oglašivača.


Najčešća pitanja i odgovori koji interesuju osobe koje žele da iznajme stan u Nišu

Gde je najbolje iznajmiti stan u Nišu?

Najveća potražnja za stanovima je u centru grada i u blizini fakulteta. Pored velike potražnje za izdavanje stanova Niš centar, dosta su tražena i naselja udaljena od centra kao što su naselje Duvanište, zatim naselja u opštini Pantelej i Palilula. Opština Pantelej je gusto naselja sa velikim brojem novogradnji i odlična je povezanost sa centrom grada. Što se tiče opštine Medijana, izdavanje stanova Bulevar Nemanjića je jedna od traženijih lokacija za život zbog odlične pozicije.
Najtraženije gradske lokacije za iznajmljivanje nekretnina su: centar, kej, Crveni Pevac, Marger, Čair, Bulevar Nemanjića, Dom zdravlja, Gradska bolnica, Ćele kula, Tehnički fakulteti, Jagodin mala i Kičevo.

Kako uštedeti novac bez obzira na rast cena kirija u Nišu?

Ukoliko iznajmljujete stan manje kvadrature, nije nužno da će mesečni troškovi biti niži jer kirija zavisi i od lokacije i opremljenosti stana.
Ukoliko tražite stan za iznajmljivanje u Nišu sa porodicom, treba razmotriti sve gradske lokacije pogodne za stanovanje. Sprat kuće dalje od centra grada će koštati manje nego ukoliko iznajmite stan u centru. Dobra strana stanovanja u kući je što se raspolaže dvorištem, delom dvorišta i može biti praktično za parkiranje u zavisnosti od toga koliko ima prostora u dvorištu.
U slučaju da stan traže studenti ili manje porodice kojima treba manje prostora, predlažemo stranicu na kojoj se nalaze oglasi za izdavanje manjih stanova u Nišu. Na stranici je prikazana aktuelna ponuda jednosobnih i jednoiposobnih stanova na gradskim lokacijama.
Prilikom iznajmljivanja stana, obratite pažnju na to koliko iznose troškovi jer sa centralnim grejanjem može premašiti budžet za mesečne troškove koji ste spremni da izdvojite. Još jedna opcija za uštedu je iznajmiti nenameštenu ili polunameštenu nekretninu i to je odličan izbor ukoliko planirate da živite na istom mestu duži vremenski period.
Najispativija varijatna za studente je da iznajme veći stan ili kuću i podele mesečne troškove sa cimerima.

Koliko je važan ugovor o izdavanju stana?

Ugovor štiti stanodavca i stanara, izuzetno je važan prilikom izdavanja nekretnine. Savetujemo da zahtevate ugovor jer usmena reč nema nikakvu vrednost na sudu.
U ugovoru treba navesti sve bitne stavke, a neke od njih su: podaci o stanu, lični podaci stanodavca i stanara, šta poseduje nekretnina i u kakvom su stanju stvari zatečene u nekretnini. Postoje još neke stavke koje su univerzalne za svaki ugovor o izdavanju. Ukoliko želite da neko sastavi ugovor umesto vas i budete potpuno sigurni, savetujemo da se obratite agenciji za nekretnine ili advokatu.
Reklama
right banner top roommateor
Sačuvaj pretragu, uključi obaveštenja i obavestićemo te kada se pojave novi oglasi za izdavanje stanova u Nišu.