Prodaja stanova Karaburma (Palilula)

Stanovi na prodaju Karaburma (Palilula) - pogledaj aktuelne oglase na našem sajtu. Filtriraj oglase po raznim kriterijumima, a omiljene oglase sačuvaj klikom na srce.Selektuj lokacije

Struktura

Cena (u €)

Kvadratura (u m2)

Oglašivač

Tip gradnje

Stanje objekta

Grejanje

Dodatne opcije
Broj oglasa: 102
Datum poslednjeg ažuririanja: 28.09.2021.

Odabrani filteri:
Karaburma (Palilula)

Reklama
right banner 1 roommateor

Prodaja stanova Karaburma do 50000€

Na ponuđenoj stranici pogledaj ponudu nekretnina na Karaburmi do 50000 evra.


Prodaja jednosobnih stanova na Karaburmi

Na posebnoj stranici smo izdvojili kompletnu ponudu aktuelnih oglasa jednosobnih i jednoiposobnih nekretnina na teritoriji Karaburme, klikom na dugme pogledaj ponudu.


Prodaja dvosobnih stanova na Karaburmi

Izdvojili smo brzi filter i za nekretnine veće kvadrature i strukture. Dvosobne i dvoiposobne stanove na pomenutoj lokaciji pogledaj na našoj izdvojenoj stranici.


Prodaja trosobnih stanova na Karaburmi

Što se tiče trosobnih i troiposobnih stanova na Karaburmi, ponudu svih oglasa koji su trenutno aktuelni, pogledaj na linku ispod.


Osnovne informacije za kupoprodaju nekretnina na Karaburmi

Karaburma se nalazi na Paliluli, u pitanju je jedna od naseljenijih delova grada Beograda. Na osnovu analiza ponude i potražnje na tržištu nekretnina, utvrdili smo da postoji velika potražnja za kupovinom nekretnina na Karaburmi. Karaburma obuhvata više naselja, neka od njih su Ada Huja, Karaburma 2, Ćalije, Bogoslovija i druga. U Višnjičkoj ulici nalazi se jedan od najvećih šoping centara u Srbiji Big Fashion. U ponudi su stanovi različitih cena, struktura i podlokacija na teritoriji Karaburme, filterima reguliši koji oglasi će ti se prikazati u pretrazi.


Često se pretražuju i sledeće lokacije:

Reklama
right banner 1 roommateor