Izdavanje stanova Beograd

Izdavanje stanova Beograd

Pogledaj aktuelnu ponudu oglasa na sajtu Roommateor, filtriraj oglase i pronađi odgovarajuću nekretninu. Veliki izbor oglasa za izdavanje stanova na različitim lokacijama u gradu, pronađi adekvatan stan po strukturi, ceni i drugim važnim karakteristikama.


Mapa sa oglasima
Oglasi na mapiStruktura

Cena (u €)

3D tura i video snimak

Oglašivač

Grejanje


Dodatne opcije
Broj oglasa: 1682
Datum poslednjeg ažuririanja: 20.08.2022.
Prikaz oglasa na mapi
Oglasi na mapi

Sačuvaj pretragu, uključi obaveštenja i obavestićemo te kada se pojave novi oglasi za izdavanje stanova u Beogradu.
Reklama
right banner top roommateor
Reklama
right banner 1 roommateor
  • ...

Izdavanje kuća u Beogradu

Porodice se često opredeljuju za život u kući, na posebnoj stranici smo izdvojili oglase za izdavanje kuća u Beogradu na svim gradskim lokacijama. Za precizniju pretragu, savetujemo korišćenje filtera.


Izdavanje jednosobnih stanova u Beogradu

Naši korisnici često pretražuju izdavanje manjih nekretnina, odnosno jednosobnih stanova ili garsonjera. S obzirom da je potražnja ogromna, ukoliko vidiš manji stan koji ti odgovara kontaktiraj oglašivača što pre.


Statistika o tržištu nekretnina za izdavanje u Beogradu

Beograd ima 17 opština i preko 1.5 miliona stanovnika. Beograd kao najveći grad u Srbiji ima najveći izbor fakulteta, veliki broj firmi i kompanija, kulturnih i raznih drugih manifestacija i organizacija i još mnogo toga. Postoji veliki broj agencija za nekretnine i sajtova za izdavanje nekretnina. Statistika sprovedena radi analiziranja potražnje za iznajmljivanjem stanova pokazala je da najveći broj studenata potražuje iznajmljivanje stanova u Beogradu. Studenti dele troškove ili pronalaze manje stanove i sobe za izdavanje. Oglašivači su se potrudili da detaljno opišu nekretninu, pored slika, u opisu se nalaze informacije o tome da li ima parking prostora, da li je stan ili kuća na izdavanje opremljen/a svim tehničkim uređajima, da li ima terasu, klimu, centralno grejanje. Takođe, agencije i vlasnici u oglasu naglašavaju da li je njihov stan pet friendly, što je pojedinim stanarima izuzetno važno. Što se tiče lokacije, na mapi je prikazana približna adresa.


Izdavanje stanova u Beogradu direktno od vlasnika

U ponudi smo izdvojili kategoriju oglasa za izdavanje stanova Beograd vlasnik. Postoji veliki broj agencija za nekretnine, njihova prednost je što redovno ažuriraju oglase i pomažu klijentima oko pronalaska stana. Ukoliko se ipak zainteresuješ za izdavanje stanova direktno od vlasnika, na samim oglasima je naznačeno kada je u pitanju vlasnik nekretnine. Kada vidiš oglas koji je postao vlasnik, pošalji poruku ili nazovi gazdu ili gazdaricu stana.


Najčešća pitanja i odgovori koji interesuju osobe koje žele da iznajme stan u Beogradu

Šta treba da sadrži ugovor o izdavanju stana?

Stavke ugovora:
  • adresa i kvadratura stana;
  • ime i prezime vlasnika i stanara sa brojem ličnih karata;
  • iznos mesečne kirije, računi i vreme plaćanja;
  • depozit i potvrda uslova u kojima će depozit biti vraćen;
  • popisan nameštaj, uređaji u stanu i zatečeno stanje stvari;
  • definisanje ko vrši popravke u stanu;
  • otkazni rok, obično je otkazni rok mesec dana;
Ugovor štiti stanodavca i stanara, savetujemo da obavezno zaključite ugovor prilikom iznajmljivanja stana.

Šta znači depozit prilikom izdavanja stana?

Depozit je novčana garancija da će stanar održavati nekretninu kako treba i zadržati stanje u kojem je zatekao.
Vlasnik stana vraća depozit stanarima ukoliko su održavali stan adekvatno i nemaju nikakva dugovanja. Kako biste zaštitili svoj depozit, obavezno navedite u ugovoru iznos depozita i uslove u kojima ćete dobiti nazad svoj novac prilikom iseljenja.

Za kojim delovima grada je najveća potražnja za iznajmljivanjem stanova u Beogradu?

Najveća potražnja za iznajmljivanjem stanova u Beogradu je u opštinama: Stari grad, Vračar, Voždovac, Zvezdara, Novi Beograd i Zemun.
Centralne gradske lokacije su oduvek bile popularne za život bilo da je u pitanju širi ili uži centar grada. Postoji veća potražnja nego ponuda kada su u pitanju stanovi u blizini Kalemegdana, u okolini knez Mihailove i generalno na teritoriji Starog grada. Slobodne stanove manjih struktura u centru je teže naći iako su cene na ovim atkraktivnim lokacijama znatno više nego u drugim delovima grada.
Zemun poseduje bogatu istoriju, zanimljivu arhitekturu i veliki broj naselja. Centralni deo je jedan od atraktivnijih lokacija kada je u pitanju stanovanje u Zemunu. Odlična povezanost sa centrom, blizina reke i mirna naselja su spoj koji je pogodan za porodičan život.
Ostale opštine koje su nabrojane su takođe urbane, gusto naseljene, u blizini centra i imaju odličnu povezanost sa drugim lokacijama gradskim prevozom.
Reklama
right banner top roommateor
Reklama
right banner 1 roommateor
Sačuvaj pretragu, uključi obaveštenja i obavestićemo te kada se pojave novi oglasi za izdavanje stanova u Beogradu.
Marketing

Preuzmite MEDIA KIT portala Roommateor: