Izdavanje stanova Beograd

Izdavanje stanova Beograd

Pogledaj aktuelnu ponudu oglasa na sajtu Roommateor, filtriraj oglase i pronađi stan po svojim kriterijumima. Na kraju stranice se nalaze linkovi do najtraženijih delova grada za izdavanje nekretnina.Selektuj lokacije

Klikni i pogledaj oglase na najtraženijim lokacijama:
Struktura

Cena (u €)

Oglašivač

Grejanje


Dodatne opcije
Broj oglasa: 1156
Datum poslednjeg ažuririanja: 06.05.2021.


Izdavanje jednosobnih stanova u Beogradu

Naši korisnici često pretražuju izdavanje manjih nekretnina, odnosno jednosobnih stanova ili garsonjera. S obzirom da je potražnja ogromna, ukoliko vidiš manji stan koji ti odgovara kontaktiraj oglašivača što pre.


Stanovi za izdavanje Beograd

Beograd ima 17 opština i preko 1.5 miliona stanovnika. Beograd kao najveći grad u Srbiji ima najveći izbor fakulteta, veliki broj firmi i kompanija, kulturnih i raznih drugih manifestacija i organizacija i još mnogo toga. Studenti uglavnom iznajmljuju stanove u blizini fakulteta na kojima studiraju i dele troškove kirije i centralnog grejanja. Cene kirije su više nego u ostalim gradovima, zato što je za stanovanjem u Beogradu ogromna potražnja. Oglašivači su se potrudili da detaljno opišu nekretninu, pored slika, u opisu se nalaze informacije o tome da li ima parking prostora, da li je stan ili kuća na izdavanje opremljen/a svim tehničkim uređajima, da li ima terasu, klimu, centralno grejanje. Takođe, agencije i vlasnici u oglasu naglašavaju da li je njihov stan pet friendly, što je pojedinim stanarima izuzetno važno. Što se tiče lokacije, na mapi je prikazana približna adresa.


Izdavanje stanova u Beogradu direktno od vlasnika

Veliki broj oglasa postavljaju agencije za nekretnine, ali u ponudi su i oglasi direktno od vlasnika. Agencija ima puno, njihova prednost je što redovno ažuriraju oglase i pomažu klijentima oko pronalaska stana. Ukoliko se ipak zainteresuješ za izdavanje stanova bez posrednika, na samim oglasima je naznačeno kada je u pitanju vlasnik nekretnine. Kada vidiš oglas koji je postao vlasnik, pošalji poruku ili nazovi gazdu ili gazdaricu stana.