Izdavanje stanova Beograd

Izdavanje stanova Beograd

Pogledaj aktuelnu ponudu oglasa na sajtu Roommateor, filtriraj oglase i pronađi odgovarajuću nekretninu. Veliki izbor oglasa za izdavanje stanova na različitim lokacijama u gradu, pronađi adekvatan stan po strukturi, ceni i drugim važnim karakteristikama.


Mapa sa oglasima NOVO
Oglasi na mapi


Selektuj lokacije

Struktura

Cena (u €)

3D tura i video snimak NOVO

Oglašivač

Grejanje


Dodatne opcije
Broj oglasa: 1731
Datum poslednjeg ažuririanja: 18.05.2022.
Prikaz oglasa na mapi
Oglasi na mapi
NOVO

Sačuvaj pretragu, uključi obaveštenja i obavestićemo te kada se pojave novi oglasi za izdavanje stanova u Beogradu.
Reklama
right banner top roommateor
Reklama
right banner 1 roommateor

Izdavanje jednosobnih stanova u Beogradu

Naši korisnici često pretražuju izdavanje manjih nekretnina, odnosno jednosobnih stanova ili garsonjera. S obzirom da je potražnja ogromna, ukoliko vidiš manji stan koji ti odgovara kontaktiraj oglašivača što pre.


Statistika o tržištu nekretnina za izdavanje u Beogradu

Beograd ima 17 opština i preko 1.5 miliona stanovnika. Beograd kao najveći grad u Srbiji ima najveći izbor fakulteta, veliki broj firmi i kompanija, kulturnih i raznih drugih manifestacija i organizacija i još mnogo toga. Postoji veliki broj agencija za nekretnine i sajtova za izdavanje nekretnina. Statistika sprovedena radi analiziranja potražnje za iznajmljivanjem stanova pokazala je da najveći broj studenata potražuje iznajmljivanje stanova u Beogradu. Studenti dele troškove ili pronalaze manje stanove i sobe za izdavanje. Oglašivači su se potrudili da detaljno opišu nekretninu, pored slika, u opisu se nalaze informacije o tome da li ima parking prostora, da li je stan ili kuća na izdavanje opremljen/a svim tehničkim uređajima, da li ima terasu, klimu, centralno grejanje. Takođe, agencije i vlasnici u oglasu naglašavaju da li je njihov stan pet friendly, što je pojedinim stanarima izuzetno važno. Što se tiče lokacije, na mapi je prikazana približna adresa.


Izdavanje stanova u Beogradu direktno od vlasnika

U ponudi smo izdvojili kategoriju oglasa za izdavanje stanova Beograd vlasnik. Postoji veliki broj agencija za nekretnine, njihova prednost je što redovno ažuriraju oglase i pomažu klijentima oko pronalaska stana. Ukoliko se ipak zainteresuješ za izdavanje stanova direktno od vlasnika, na samim oglasima je naznačeno kada je u pitanju vlasnik nekretnine. Kada vidiš oglas koji je postao vlasnik, pošalji poruku ili nazovi gazdu ili gazdaricu stana.


Klikni i pogledaj oglase na najtraženijim lokacijama:

Najčešća pitanja i odgovori koji interesuju osobe koje žele da iznajme stan u Beogradu

Za kojim delovima grada je najveća potražnja za iznajmljivanjem stanova u Beogradu?

Najveća potražnja za iznajmljivanjem stanova u Beogradu je za opštinama: Stari grad, Vračar, Voždovac, Zvezdara, Novi Beograd i Zemun.

Koja je prosečna cena kirije u centru Beograda?

Prosečna cena kirije za uži i širi centar grada za jednoiposobne i dvosobne stanove iznosi 350 - 500 evra. Garsonjere se mogu pronaći za najmanje 250 evra.

Koji delovi grada su najbolje povezani sa centrom Beograda?

Zeleni venac predstavlja okretnicu 15 autobuskih linija koje dikektno povezuju centar sa Zemunom, Rakovicom, Novim Beogradom i Miljakovcem. Ukoliko želite da živite u mirnijem delu grada, savetujemo život na Zvezdari koja je povezana direktnom tramvajskom linijom sa centrom grada. Popularna mesta za život porodica sa decom su: Čukarica, Rakovica, Žarkovo, Banovo brdo i Petlovo brdo. Sa Banovog brda postoji direktna tramvajska linija do centra, dok se iz drugih pomenutih delova grada postoji direktna povezanost sa Banovim brdom.
Reklama
right banner top roommateor
Reklama
right banner 1 roommateor
Sačuvaj pretragu, uključi obaveštenja i obavestićemo te kada se pojave novi oglasi za izdavanje stanova u Beogradu.