Prodaja stanova Novi Beograd

Kupuješ stan na Novom Beogradu? Pogledaj veliku ponudu aktuelnih oglasa stanova na prodaju u različitim blokovima. Koristeći veliki broj filtera, napravi sebi uži izbor oglasa koji mogu biti interesantni.


Mapa sa oglasima
Oglasi na mapi


Selektuj lokacije

Cena (u €)

Kvadratura (u m2)

Struktura

Tip gradnje

Stanje objekta

Grejanje

3D tura i video snimak

Oglašivač

Dodatne opcije
Broj oglasa: 364
Datum poslednjeg ažuririanja: 29.11.2022.
Prikaz oglasa na mapi
Oglasi na mapi

Odabrani filteri:
Novi Beograd

Sačuvaj pretragu, uključi obaveštenja i obavestićemo te kada se pojave novi oglasi za prodaju stanova na Novom Beogradu.
Reklama
right banner top roommateor
Reklama
right banner 1 roommateor
  • ...

Prodaja stanova na Novom Beogradu do 50000€

Često se pretražuje prodaja stanova na Novom Beogradu do 50 000e. U ponudi su uglavnom manji stanovi 30-40 kvadrata starije gradnje.


Jednoiposobni stanovi na Novom Beogradu

Za stanovima manjih struktura su uglavnom zainteresovani studenti ili manje porodice. Jednoiposobni stanovi su izazvali veliku potražnju na teritoriji opštine Novi Beograd nevezano za konkretan blok zgrada.


Osnovne informacije za kupoprodaju nekretnina na Novom Beogradu

Novi Beograd zauzima teritoriju na levoj obali Save. Za razliku od starog dela grada koji je brdovit, Novi Beograd se nalazi na ravnom terenu. U pitanju je gusto naseljena oblast, poseduje veliki zgrada visoke spratnosti pogodnih za stanovanje, dok su nekretnine većih kvadratura često namenjene za poslovni prostor. Po broju stanovnika i mnogim drugim kriterijumima, Novi Beograd ima karakteristike grada osrednje veličine. Velika potražnja za stanovima čini da se ovaj deo grada stalno širi i trenutno ima dosta projekata u izgradnji, kao i novijih naselja u kojima su nekretnine već prodate i naseljene. Svi oglasi sadrže: opis stana i slike, cenu, da li je novogradnja i ostale važne informacije. S obzirom da je ponuda velika, savetujemo da koristiš filtere. Pomoću filtera možeš pogledati da li ima oglasa za neki konkretan blok zgrada. Poželjno je odabrati strukturu, kvadraturu, sprat i puno drugih kriterijuma kako bi pretraga i izbor bili olakšani. Na dnu stranice se nalaze preporučeni blokovi koji su najpopularniji i natraženiji što se tiče kupovine stanova u blokovima na Novom Beogradu.


Često se pretražuju i sledeće lokacije:

Reklama
right banner top roommateor
Reklama
right banner 1 roommateor
Sačuvaj pretragu, uključi obaveštenja i obavestićemo te kada se pojave novi oglasi za prodaju stanova na Novom Beogradu.
Marketing

Preuzmite MEDIA KIT portala Roommateor: