Izdavanje stanova Novi Sad

Izdavanje stanova Novi Sad

Pogledaj aktuelnu ponudu oglasa za iznajmljivanje nekretnina na različitim lokacijama u Novom Sadu. Pronađi adekvatan stan, kuću ili garsonjeru za izdavanje na najbržem portalu za oglašavanje nekretnina Roommateor.Selektuj lokacije

Struktura

Cena (u €)

Oglašivač

Grejanje


Dodatne opcije
Broj oglasa: 529
Datum poslednjeg ažuririanja: 23.01.2022.

Sačuvaj pretragu, uključi obaveštenja i obavestićemo te kada se pojave novi oglasi za izdavanje stanova u Novom Sadu.
Reklama
right banner 1 roommateor

Izdavanje stanova Novi Sad direktno od vlasnika

Mnogi vlasnici se odlučuju da sami izdaju stanove i sami postavljaju oglase. Na svakom oglasu se vidi ko je postavio oglas, agencija ili vlasnik. Ukoliko je u pitanju izdavanje stanova bez posrednika, odnosno direktno od vlasnika, na oglasu piše “Vlasnik”. Nakon pronalaska odgovarajućeg stana ili kuće, u samom oglasu pošalji poruku ili kontaktiraj vlasnika na telefon koji je ostavio.


Statistika o tržištu nekretnina za izdavanje u Novom Sadu

Grad Novi Sad je drugi po veličini u Republici Srbiji i najveći grad u Vojvodini. Mnogim domaćin i stranim državljanima je ovo jedan od omiljenih gradova u Srbiji. Okuplja veliki broj mladih ljudi koji studiraju ili rade u Novom Sadu. Samim tim, on je i kulturni centar, bogar različitim manifestacija. Najpoznatiji događaj, koji okuplja veliki broj mladih domaćih i stranih državljanina je EXIT festival. Poznat je po Petrovaradinskoj tvrđavi koja ima pogled ka Dunavu i dodatno ulepšava Novi Sad. Statistika je pokazala da se najviše potražuju stanovi u blizini fakulteta, izdavanje garsonjera od vlasnika ili agencija i izdavanje kuća. Kada je struktura nekretnine veća, studenti se često opredeljuju da žive zajedno i dele troškove stanovanja. Oglasi za sadrže slike i sve informacije o nekretnini koja se izdaje: da li se iznajmljuje stan ili kuća, informaciju o nameštenosti i opremljenosti tehničkim uređajima, parking prostor, terasa, duplex i još mnogo informacija, kao i to da li su u stanu dozvoljeni ljubimci i pušenje. Ukoliko neka informacija nedostaje, kontaktiraj oglašivača.


Klikni i pogledaj oglase na najtraženijim lokacijama:

Reklama
right banner 1 roommateor
Sačuvaj pretragu, uključi obaveštenja i obavestićemo te kada se pojave novi oglasi za izdavanje stanova u Novom Sadu.