Izdavanje stanova Novi Sad

Izdavanje stanova Novi Sad

Pogledaj aktuelnu ponudu oglasa za iznajmljivanje nekretnina na različitim lokacijama u Novom Sadu. Pronađi adekvatan stan, kuću ili garsonjeru za izdavanje na najbržem portalu za oglašavanje nekretnina Roommateor.


Mapa sa oglasima
Oglasi na mapiStruktura

Cena (u €)

3D tura i video snimak

Oglašivač

Grejanje


Dodatne opcije
Broj oglasa: 404
Datum poslednjeg ažuririanja: 29.11.2022.
Prikaz oglasa na mapi
Oglasi na mapi

Sačuvaj pretragu, uključi obaveštenja i obavestićemo te kada se pojave novi oglasi za izdavanje stanova u Novom Sadu.
  • ...

Izdavanje kuća u Novom Sadu

Izdvojili smo na posebnoj stranici samo izdavanje kuća na teritoriji Novog Sada. Za dodatne kriterijume za odabir nekretnine, potrebno je koristiti filtere. Kuće su prikazane na linku ispod.


Statistika o tržištu nekretnina za izdavanje u Novom Sadu

Grad Novi Sad je drugi po veličini u Republici Srbiji i najveći grad u Vojvodini. Mnogim domaćin i stranim državljanima je ovo jedan od omiljenih gradova u Srbiji. Okuplja veliki broj mladih ljudi koji studiraju ili rade u Novom Sadu. Samim tim, on je i kulturni centar, bogar različitim manifestacija. Najpoznatiji događaj, koji okuplja veliki broj mladih domaćih i stranih državljanina je EXIT festival. Poznat je po Petrovaradinskoj tvrđavi koja ima pogled ka Dunavu i dodatno ulepšava Novi Sad. Statistika je pokazala da se najviše potražuju stanovi u blizini fakulteta, izdavanje garsonjera od vlasnika ili agencija i izdavanje kuća. Kada je struktura nekretnine veća, studenti se često opredeljuju da žive zajedno i dele troškove stanovanja. Oglasi za sadrže slike i sve informacije o nekretnini koja se izdaje: da li se iznajmljuje stan ili kuća, informaciju o nameštenosti i opremljenosti tehničkim uređajima, parking prostor, terasa, duplex i još mnogo informacija, kao i to da li su u stanu dozvoljeni ljubimci i pušenje. Ukoliko neka informacija nedostaje, kontaktiraj oglašivača.


Najčešća pitanja i odgovori koji interesuju osobe koje žele da iznajme stan u Novom Sadu

Gde studenti traže stanove za iznajmljivanje u Novom Sadu?

Studenti traže stanove u blizini fakulteta ili na lokacijama koje su dobro povezane sa fakultetima. Traže se stanovi i sobe u užem i širem centru grada i u naseljima: Liman, Grbavica, Detelinara i Podbara. Najveća je potražnja za stanovima za izdavanje u centru Novog Sada.

Koje strukture stanova su najtraženije?

Najtraženije su garsonjere za izdavanje, jednosobni i dvosobni stanovi. Uglavnom se nekretnine manjih struktura izdaju nameštene. Na tržištu nekretnina je ponuda manja nego potražnja, tako da ukoliko nađete adekvatan manji stan na dobroj lokaciji, što pre kontaktirajte oglašivača.

Koje lokacije izabrati za stanovanje van centra Novog Sada?

Porodice mogu izabrati mirna naselja koja su udaljena 10-ak km od centra grada. Lokacije koje mogu odgovarati su: Petrovaradin, Sremska Kamenica, Futog, Klisa i Slana Bara.
Sačuvaj pretragu, uključi obaveštenja i obavestićemo te kada se pojave novi oglasi za izdavanje stanova u Novom Sadu.
Marketing

Preuzmite MEDIA KIT portala Roommateor: