Prodaja stanova Novi Sad

Prodaja stanova Novi Sad

Kupuješ stan u Novom Sadu? Pogledaj najnovije oglase na sajtu Roommateor i filtriraj ih po raznim kriterijumima.Selektuj lokacije

Klikni i pogledaj oglase na najtraženijim lokacijama:
Struktura

Cena (u €)

Kvadratura (u m2)

Oglašivač

Tip gradnje

Stanje objekta

Grejanje

Dodatne opcije
Broj oglasa: 952
Datum poslednjeg ažuririanja: 20.04.2021.


Stanovi na prodaju u Novom Sadu do 30000€

Često se pretražuju stanovi do 30000 evra. U ponudi su garsonjere, jednosobni i jednoiposobni stanovi koji imaju do 30 kvadrata. Mali stanovi su dobar izbor za kupovinu u studentskom gradu, manja struktura ostavlja prostor za kreativnost što se tiče odabira i rasporeda nameštaja u stanu.


Duplex stanovi na prodaju u Novom Sadu

U poslednje vreme beležimo veliko interesovanje za duplex stanovima, posebno u Novom Sadu. Duplex je odličan izbor za studente koji dele životni prostor kao i manje porodice. Stanovi na dva sprata su jako popularni. Stepenice, pored toga što pružaju novu prostoriju, vizuelno ostavljaju veoma prijatan utisak.


Prodaja stanova sa slikama u Novom Sadu

Pre nego što se korisnici zainteresuju za određeni stan, prvo žele da vide slike. Oglašavanje stanova za prodaju uglavnom rade agencije za nekretnine, koje vode računa o fotografijama i kvalitetu fotografija.


Stanovi prodaja Novi Sad

Novi Sad je drugi grad po veličini i po broju stanovnika u Republici Srbiji. Svake godine, u Novi Sad se doseli veliki broj studenata. Jedan je od omiljenih gradovima turistima koji posećuju Srbiju. Ono što je najprivlačnije u gradu jeste tvrđava Petrovaradin, pogled ka Duvanu, specifična arhitektura karakteristična za Vojvodinu. Najznačajnija manifestacija u Novom Sadu je EXIT koji se održava svakog leta, sakuplja najpoznatije muzičare i samim tim dovodi u Novi Sad ogroman broj domaćih i stranih turista. U ponudi se mogu videti stanovi različitih struktura, kvadratura duplex, novogradnja, sa ili bez centralnog grejanja. U samom oglasu su naznačene sve informacije koje oglašivač smatra važnim, kao i fotografije stana.