Prodaja stanova Novi Sad

Prodaja stanova Novi Sad

Kupuješ stan u Novom Sadu? Pogledaj najnovije oglase na portalu za oglašavanje nekretnina Roommateor, filtriraj ih po raznim parametrima pretrage i pronađi stan ili kuću po svim svojim kriterijumima.

Vlasnici mogu postaviti 1 oglas besplatno. Ponuda za agencije i investitore se nalazi na stranici
.

Mapa sa oglasima
Oglasi na mapiCena (u €)

Kvadratura (u m2)

Struktura

Tip gradnje

Stanje objekta

Grejanje

3D tura i video snimak

Oglašivač

Dodatne opcije
Broj oglasa: 1649
Datum poslednjeg ažuririanja: 24.09.2022.
Prikaz oglasa na mapi
Oglasi na mapi

Sačuvaj pretragu, uključi obaveštenja i obavestićemo te kada se pojave novi oglasi za prodaju stanova u Novom Sadu.
Reklama
right banner 1 roommateor
  • ...

Prodaja kuća Novi Sad

Na teritoriji Novog Sada postoji velika ponuda i potražnja za kupovinom kuća u različitim delovima grada. Lokacija dosta utiče na cenu, ali i mnogi drugi faktori. U našoj ponudi se nalaze kuće različitih cena, kvadratura, spratnosti, od kuća za renoviranje sve do lux kuća sa bazenom. Korišćenje filtera olakšava pretragu.


Duplex stanovi na prodaju u Novom Sadu

U poslednje vreme beležimo veliko interesovanje za duplex stanovima, posebno u Novom Sadu. Duplex je odličan izbor za studente koji dele životni prostor kao i manje porodice. Stanovi na dva sprata su jako popularni. Stepenice, pored toga što pružaju novu prostoriju, vizuelno ostavljaju veoma prijatan utisak.


Statistika o tržištu nekretnina u Novom Sadu

Novi Sad je drugi grad po veličini i po broju stanovnika u Republici Srbiji. Svake godine, u Novi Sad se doseli veliki broj studenata. Jedan je od omiljenih gradovima turistima koji posećuju Srbiju. Ono što je najprivlačnije u gradu jeste tvrđava Petrovaradin, pogled ka Duvanu i specifična arhitektura karakteristična za Vojvodinu. Najznačajnija manifestacija u Novom Sadu je EXIT koji se održava svakog leta, sakuplja najpoznatije muzičare i samim tim dovodi u Novi Sad ogroman broj domaćih i stranih turista. U ponudi se mogu videti stanovi različitih struktura, kvadratura duplex, novogradnja, sa ili bez centralnog grejanja. Na sajtu Roommateor pogledaj veliki izbor oglasa za prodaju stanova u Novom Sadu, u samom oglasu su naznačene sve informacije koje oglašivač smatra važnim, kao i fotografije stana


Najčešća pitanja i odgovori koji interesuju osobe koje žele da kupe stan u Novom Sadu

Za kojim delovima Novog Sada je najveća potražnja za kupovinom stanova?

Na tržištu nekretnina u Novom Sadu zapažena je velika potražnja. Potražnja varira od lokacije i od karakteristika nekretnine. Velika je potražnja za kupovinom stanova je u užem i širem centru grada, traže se stanovi u Novom naselju, Detelinari i na Telepu. Ponuda na tržištu nekretnina je manja nego potražnja, cene nekretnina su u porastu, a stanovi koji su u ponudi se jako brzo prodaju, pogotovo stanovi manjih kvadratura na atraktivnim lokacijama.

Koje su prednosti kupovine stana u novogradnji?

Novogradnja je odličan izbor jer se možete brže useliti u stan bez dodatnih ulaganja novca i vremena u renoviranje. Kvalitet novogradnje je u većini slučajeva neupitan jer su stanovi napravljeni kvalitetno i funkcionalno po najnovijim standardima. Novogradnja je često van centra, u pitanju su mirna naselja i što je jako bitno, nove zgrade imaju obezbeđen parking prostor.

Koje su prednosti kupovine stana u starogradnji?

Kupovina starogradnje ima svoje prednosti, kao što su niža cena nekretnine koja kasnije donosi opciju dodatnog renoviranja i prilagođavanja prostora. Ukoliko je u pitanju stara zgrada, stanari zgrade vas mogu obavestiti kakvi su uslovi stanovanja u odabranoj zgradi.
Ukoliko želite da renovirate i prilagodite sebi nekretninu, važno je pre toga proceniti cenu ulaganja pri čemu treba računati potencijalne i nepredviđene troškove. Savetujemo da angažujete stručnjaka kako biste bili sigurni da ste lepo procenili.
Reklama
right banner 1 roommateor
Sačuvaj pretragu, uključi obaveštenja i obavestićemo te kada se pojave novi oglasi za prodaju stanova u Novom Sadu.
Marketing

Preuzmite MEDIA KIT portala Roommateor: