Prodaja stanova Novi Sad

Prodaja stanova Novi Sad

Kupuješ stan u Novom Sadu? Pogledaj najnovije oglase na portalu za oglašavanje nekretnina Roommateor, filtriraj ih po raznim parametrima pretrage i pronađi stan ili kuću po svim svojim kriterijumima.
Cena (u €)

Kvadratura (u m2)

Struktura

Tip gradnje

Stanje objekta

Grejanje

3D tura i video snimak

Oglašivač

Dodatne opcije
Broj oglasa: 2951
Datum poslednjeg ažuririanja: 01.02.2023.

Sačuvaj pretragu, uključi obaveštenja i obavestićemo te kada se pojave novi oglasi za prodaju stanova u Novom Sadu.
  • ...

Prodaja jednosobnih stanova u Novom Sadu

Jedna od traženijih pretraga na sajtu Roommateor za Novi Sad su jednosobni i jednoiposobni stanovi na prodaju. Izdvojili smo ponudu stanova manjih struktura na različitim gradskim podlokacijama.


Prodaja dvosobnih stanova u Novom Sadu

Izdvojili smo aktuelnu ponudu dvosobnih i dvoiposobnih stanova na prodaju na različitim lokacijama u Novom Sadu.


Duplex stanovi na prodaju u Novom Sadu

U poslednje vreme beležimo veliko interesovanje za duplex stanovima, posebno u Novom Sadu. Duplex je odličan izbor za studente koji dele životni prostor kao i manje porodice. Stanovi na dva sprata su jako popularni. Stepenice, pored toga što pružaju novu prostoriju, vizuelno ostavljaju veoma prijatan utisak.


Prodaja kuća Novi Sad

Na teritoriji Novog Sada postoji velika ponuda i potražnja za kupovinom kuća u različitim delovima grada. Lokacija dosta utiče na cenu, ali i mnogi drugi faktori. U našoj ponudi se nalaze kuće različitih cena, kvadratura, spratnosti, od kuća za renoviranje sve do lux kuća sa bazenom. Korišćenje filtera olakšava pretragu.


Statistika o tržištu nekretnina u Novom Sadu

Novi Sad je drugi grad po veličini i po broju stanovnika u Republici Srbiji. Svake godine, u Novi Sad se doseli veliki broj studenata. Jedan je od omiljenih gradovima turistima koji posećuju Srbiju. Ono što je najprivlačnije u gradu jeste tvrđava Petrovaradin, pogled ka Duvanu i specifična arhitektura karakteristična za Vojvodinu. Najznačajnija manifestacija u Novom Sadu je EXIT koji se održava svakog leta, sakuplja najpoznatije muzičare i samim tim dovodi u Novi Sad ogroman broj domaćih i stranih turista. U ponudi se mogu videti stanovi različitih struktura, kvadratura duplex, novogradnja, sa ili bez centralnog grejanja. Na sajtu Roommateor pogledaj veliki izbor oglasa za prodaju stanova u Novom Sadu, u samom oglasu su naznačene sve informacije koje oglašivač smatra važnim, kao i fotografije stana


Najčešća pitanja i odgovori koji interesuju osobe koje žele da kupe stan u Novom Sadu

Za kojim delovima Novog Sada je najveća potražnja za kupovinom stanova?

Na tržištu nekretnina u Novom Sadu zapažena je velika potražnja. Potražnja varira od lokacije i od karakteristika nekretnine. Velika je potražnja za kupovinom stanova je u užem i širem centru grada, traže se stanovi u Novom naselju, Detelinari i na Telepu. Ponuda na tržištu nekretnina je manja nego potražnja, cene nekretnina su u porastu, a stanovi koji su u ponudi se jako brzo prodaju, pogotovo stanovi manjih kvadratura na atraktivnim lokacijama.

Koje su prednosti kupovine stana u novogradnji?

Novogradnja je odličan izbor jer se možete brže useliti u stan bez dodatnih ulaganja novca i vremena u renoviranje. Kvalitet novogradnje je u većini slučajeva neupitan jer su stanovi napravljeni kvalitetno i funkcionalno po najnovijim standardima. Novogradnja je često van centra, u pitanju su mirna naselja i što je jako bitno, nove zgrade imaju obezbeđen parking prostor.

Koje su prednosti kupovine stana u starogradnji?

Kupovina starogradnje ima svoje prednosti, kao što su niža cena nekretnine koja kasnije donosi opciju dodatnog renoviranja i prilagođavanja prostora. Ukoliko je u pitanju stara zgrada, stanari zgrade vas mogu obavestiti kakvi su uslovi stanovanja u odabranoj zgradi.
Ukoliko želite da renovirate i prilagodite sebi nekretninu, važno je pre toga proceniti cenu ulaganja pri čemu treba računati potencijalne i nepredviđene troškove. Savetujemo da angažujete stručnjaka kako biste bili sigurni da ste lepo procenili.
Sačuvaj pretragu, uključi obaveštenja i obavestićemo te kada se pojave novi oglasi za prodaju stanova u Novom Sadu.