Prodaja stanova Novi Sad

Prodaja stanova Novi Sad

Kupuješ stan u Novom Sadu? Pogledaj najnovije oglase na portalu za oglašavanje nekretnina Roommateor, filtriraj ih po raznim parametrima pretrage i pronađi stan ili kuću po svim svojim kriterijumima.


Mapa sa oglasima NOVO
Oglasi na mapi


Selektuj lokacije

Struktura

Cena (u €)

Kvadratura (u m2)

3D tura i video snimak NOVO

Oglašivač

Tip gradnje

Stanje objekta

Grejanje

Dodatne opcije
Broj oglasa: 2894
Datum poslednjeg ažuririanja: 18.05.2022.
Prikaz oglasa na mapi
Oglasi na mapi
NOVO

Sačuvaj pretragu, uključi obaveštenja i obavestićemo te kada se pojave novi oglasi za prodaju stanova u Novom Sadu.
Reklama
right banner 1 roommateor

Stanovi na prodaju u Novom Sadu do 30000€

Često se pretražuju stanovi i kuće na prodaju do 30000 €. U ponudi su garsonjere, jednosobni i jednoiposobni stanovi koji imaju do 30 kvadrata. Mali stanovi su dobar izbor za kupovinu u studentskom gradu, manja struktura ostavlja prostor za kreativnost što se tiče odabira i rasporeda nameštaja u stanu.


Duplex stanovi na prodaju u Novom Sadu

U poslednje vreme beležimo veliko interesovanje za duplex stanovima, posebno u Novom Sadu. Duplex je odličan izbor za studente koji dele životni prostor kao i manje porodice. Stanovi na dva sprata su jako popularni. Stepenice, pored toga što pružaju novu prostoriju, vizuelno ostavljaju veoma prijatan utisak.


Prodaja stanova sa slikama u Novom Sadu

Pre nego što se korisnici zainteresuju za određeni stan, prvo žele da vide slike. Oglašavanje stanova za prodaju uglavnom rade agencije za nekretnine, koje vode računa o fotografijama i kvalitetu fotografija.


Statistika o tržištu nekretnina u Novom Sadu

Novi Sad je drugi grad po veličini i po broju stanovnika u Republici Srbiji. Svake godine, u Novi Sad se doseli veliki broj studenata. Jedan je od omiljenih gradovima turistima koji posećuju Srbiju. Ono što je najprivlačnije u gradu jeste tvrđava Petrovaradin, pogled ka Duvanu i specifična arhitektura karakteristična za Vojvodinu. Najznačajnija manifestacija u Novom Sadu je EXIT koji se održava svakog leta, sakuplja najpoznatije muzičare i samim tim dovodi u Novi Sad ogroman broj domaćih i stranih turista. U ponudi se mogu videti stanovi različitih struktura, kvadratura duplex, novogradnja, sa ili bez centralnog grejanja. Na sajtu Roommateor pogledaj veliki izbor oglasa za prodaju stanova u Novom Sadu, u samom oglasu su naznačene sve informacije koje oglašivač smatra važnim, kao i fotografije stana


Klikni i pogledaj oglase na najtraženijim lokacijama:

Reklama
right banner 1 roommateor
Sačuvaj pretragu, uključi obaveštenja i obavestićemo te kada se pojave novi oglasi za prodaju stanova u Novom Sadu.