Izdavanje stanova Bulevar Nemanjića

Tražiš stan za izdavanje na bulevaru Nemanjića? Pogledaj veliki izbor aktuelnih oglasa na našem sajtu i koristi filtere za strukturu, cenu kirije i druge karakteristike nekretnine.Selektuj lokacije

Struktura

Cena (u €)

3D tura i video snimak

Oglašivač

Grejanje


Dodatne opcije
Broj oglasa: 48
Datum poslednjeg ažuririanja: 04.02.2023.

Odabrani filteri:
Bulevar Nemanjića

Reklama
in-ads banner roommateor
Sačuvaj pretragu, uključi obaveštenja i obavestićemo te kada se pojave novi oglasi za izdavanje stanova na Bulevaru Nemanjića.
Reklama
right banner top roommateor

Bulevar Nemanjića je najgušće naseljen deo grada Niša. Na bulevaru se nalazi Dom zdravlja Niš. Za razonodu, u ovom delu grada se nalazi Svetosavski park koji ima puno kafića. Tradicionalni nazivi delova grada u okolini Svetosavskog parka su Krivi Vir i Krive Livade, lokalni stanovnici ponekad koriste pomenute nazive za ovaj kraj grada. Bulevar je poznat i po tržnim centrima Zona 1, Zona 2 i Zona 3. Trenutno se na ovoj teriroriji nalazi i veliki šoping centar Delta Planet. Na bulevaru postoji više blokova zgrada koje su gusto naseljene i prostiru se duž Nišave nekoliko kilometara. U pitanju su zgrade visoke spratnosti. Ovo je jedna od najpopularnijih delova grada u Nišu od strane porodica i studenata koji iznajmljuju nekretnine.
Reklama
right banner top roommateor
Kliknite na 'Sačuvaj pretragu' i mi ćemo Vas obavestiti o novim oglasima na Bulevaru Nemanjića notifikacijom i/ili na e-mail.