Prodaja stanova Niš centar

Prodaja stanova u centru Niša - aktuelna ponuda oglasa stanova na prodaju za traženu lokaciju. Raznovrstan izbor stanova, pronađi dvosoban, trosoban ili veći stan za sebe i svoju porodicu. Ukoliko želiš manju strukturu, selektuj jednosobne stanove ili garsonjere. Na sajtu Roommateor se oglašavaju skoro sve agencije za nekrenine u Nišu i vlasnici stanova.


Lokacija: Niš centar

Broj oglasa: 212
Oglasi se ažuriraju svakog dana. Datum poslednjeg ažuririanja: 26.01.2021.

Tražiš stan na prodaju u centru Niša?

Pogledaj našu ponudu oglasa za prodaju stanova u centru Niša. Pretražuj oglase po odgovarajućim cenama i željenim lokacijama.

Kako kontaktirati oglašivača?

Oglašivači uglavnom ostavljaju svoje kontakt telefone. Druga opcija je poslati poruku na sajtu, oglašivaču će stići notifikacija i u samoj poruci će mu pisati id oglasa zainteresovanog kupca. Međutim, možda je bolje da pozovete. Na sajtu ima najviše oglasa od strane agencija za nekretnine, mnoge od njih ne stižu da odgovaraju na poruke jer imaju puno poruka i obaveza tokom dana.
Na kraju svakog oglasa se nalaze polja "Pozovi" i "Pošalji poruku". Ukoliko želiš da se dopisuješ preko našeg sajta, ne zaboravi da se prvo registruješ. Ako već imaš nalog, onda se uloguj.
Pronađi stan u centru Niša preko mobilnog telefona, na najbržoj aplikaciji za nekrenine!
Instaliraj našu aplikaciju ovde.

Kako postaviti oglas na sajtu Roommateor?
Prvo je potrebno da se registrujete. Postavljanje oglasa funkcioniše slično za agencije i fizička lica, ali je razlika što je za fizička lica broj oglasa ograničen, a za pravna neograničen ukoliko imamo saradnju za oglašavanje na sajtu. Cene oglašavanja pogledajte u cenovniku na našem sajtu. Postavljanje oglasa je jednostavno, oglasi se ažuriraju automatski na svaku izmenu.

Ako si u gužvi, sačuvaj oglas u omiljene i kontaktiraj oglašivača kasnije
Kada želiš da kupiš stan podrazumeva se da ćeš gledati stanove duže vreme i napraviti neku selekciju u skladu sa tim koji stanovi dolaze u obzir. Svakodnevno se na sajtu prodaje veliki broj stanova, može se i desiti da oglas koji ti se dopada pokriju novi oglasi koji su postavljeni nakon tog i onda imaš problem da ga ponovo pronađeš.

Spomenik Stevan Sremac i Kalča, Kazanžijsko sokače su neke od znamenitosti centra grada. Centar Niša obuhvata trg kralja Milana i trg kralja Aleksandra. U ovom delu prolaze svi autobusi gradskog prevoza. Ima veliki broj kafića, restorana i hotela. Na trgu kralja Milana se nalazi hotel Ambasador i MC Donalds. U centru se nalazi park Sedmi juli i kej koji su popularna mesta za šetnju. Na trgu kralja Aleksandra se nalaze Pravni i Ekonomski fakultet, menza i studentski dom. Sledeći po blizini jeste Filozofski Fakultet koji je kod Narodnog pozorišta. Od srednjih škola tu su Gimnazija 9 maj, Pravno-poslovna škola, Prehrambeno-hemijska i škola Lepote i mode. Ulica generala Milojka Lešanina je poznata po džamiji. Od osnovnih škola OŠ Dositej Odradović i Radoje Domanović. U centru se nalazi glavna pošta, Policijska uprava, Socijalna služba, Narodni muzej, Narodna biblioteka Stevan Sremac i još mnogo toga. Neke od najtraženijih lokacija za kupoprodaju nekretnina su pored keja, kod konja, kod Šojke i kod fakulteta.

Pogledaj ponudu za delove grada koji se nalaze u blizini: