Radošević nekretnine Banovo Brdo
agencija Radošević nekretnine Banovo Brdo logo - roommateor

Radošević nekretnine Banovo brdo

Beograd, Čukarica

Agencija Radošević nekretnine Banovo Brdo nije postavila nijedan oglas.
Na stranici su prikazani najnoviji oglasi za prodaju i izdavanje nekretnina u Beogradu.

Najnoviji oglasi za prodaja nekretnina u Beogradu:Najčešća pitanja i odgovori vezani za agenciju Radošević nekretnine Banovo brdo

Da li je agencija Radošević nekretnine registrovana za promet nekretnina?

Agencija Radošević nekretnine je upisana u Registar posrednika u prometu i zakupu nekretnina pod brojem 296.

Koja je adresa agencije Radošević nekretnine na Banovom brdu?

Agencija Radošević nekretnine se nalazi na dve lokacije u gradu, jedna od lokacija je Banovo brdo. Lokal agencije Radošević nekretnine na Banovom brdu nalazi se na adresi Požeška 130.

Kako da kontaktirate agenciju Radošević nekretnine Banovo brdo?

Agenciju Radošević nekretnine na Banovom brdu kontaktirajte slanjem upita putem sajta Roommateor ili putem telefona: 063623596 i 0112542596.

Da li se agencija Radošević nekretnine na Banovom brdu bavi i izdavanjem nekretnina?

Agencija Radošević nekretnine se bavi uglavnom prodajom nekretnina.

Podaci o agenciji Radošević nekretnine Banovo Brdo

Broj u registru posrednika: 296
Adresa: Požeška 130
Kontakt telefoni (klikni na *** za prikaz celog broja):
063623596 , 0112542596

Tržište nekretnina predstavlja trgovinu nekretninama i veoma je kompleksno. U interesu i prodavaca i kupaca nekretnina poželjno je angažovati posrednika, stručnog, pouzdanog i efikasnog, koji će doprineti da svi u procesu kupoprodaje ostvare (zadovolje) svoje ciljeve... Privredno društvo RADOŠEVIĆ NEKRETNINE d.o.o. je osnovano 2007. godine. Ima svoje dve poslovnice u Beogradu. Jedna poslovnica je na Banovom brdu, u ulici Požeška broj 130, gde je i sedište firme. Druga poslovnica je u centru grada, u ulici Bulevar oslobođenja broj 53. Privredno društvo RADOŠEVIĆ NEKRETNINE d.o.o. besplatno vrši procenu svih nepokretnosti i omogućava Vam da posao kupoprodaje obavite najbrže, najsigurnije, najjeftinije i uz potpunu diskreciju. Imamo odličnu saradnju sa bankama i bezbedno (uz potpunu diskreciju) vršimo transfer (prebacivanje) novca sa računa kupca na račun prodavca. Privredno društvo RADOŠEVIĆ NEKRETNINE d.o.o. trenutno ima četrnaest licenciranih agenata, koji su prijavljeni u radni odnos. Od trenutka angažovanja, Privredno društvo RADOŠEVIĆ NEKRETNINE d.o.o. preuzima ulogu supervizora nad celokupnim procesom kupoprodaje.

Marketing

Preuzmite MEDIA KIT portala Roommateor: