Izdavanje stanova Crveni Pevac

Zanima te izdavanje stanova na Crvenom Pevcu? Pogledaj najnovije oglase za izdavanje na sajtu Roommateor. Filtriraj oglase po raznim kriterijumima i sačuvaj omiljene oglase klikom na srce.Selektuj lokacije

Struktura

Cena (u €)

3D tura i video snimak

Oglašivač

Grejanje


Dodatne opcije
Broj oglasa: 27
Datum poslednjeg ažuririanja: 04.02.2023.

Odabrani filteri:
Crveni Pevac

Reklama
in-ads banner roommateor
Sačuvaj pretragu, uključi obaveštenja i obavestićemo te kada se pojave novi oglasi za izdavanje stanova na Crvenom Pevcu.
Reklama
right banner top roommateor

Crveni Pevac je jedna od najpoželjnijih lokacija za život u gradu Nišu. Veliki broj studenata i porodica je pokazalo interesovanje za život na ovoj teritoriji. Prednosti su blizina škola, fakulteta i drugih institucija. Stanovnici uglavnom žive u stambenim zgradama. U ovom delu grada postoji veliki broj stanova koji su namenjeni za poslovni prostor jer su na prometnoj lokaciji i nalaze se u prizemlju. Od srednjih škola, tu su Muzička i Umetnička škola, gimnazije Bora Stanković i Stevan Sremac. Od osnovnih škola, u Voždovoj ulici se nalazi Osnovna škola Vožd Karađorđe poznatija kao Voždova. Pored Voždove ulice, poznata ulica je Bulevar dr Zorana Đinđića. Studenti često iznajmljuju stanove na Crvenom Pevcu zbog blizine Filozofskog i Medicinskog fakulteta. Od kulturnih ustanova, tu su Narodno pozorište Niš i Lutkarsko pozorište. Filtriraj oglase po svojim kriterijumima, u filterima naznači odgovarajuću cenu, strukturu, centralno grejanje i druge karakteristike koje ti odgovaraju što se tiče iznajmljivanja nekretnine. U ponudi se mogu naći oglasi vlasnika i agencija za nekretnine.
Reklama
right banner top roommateor
Sačuvaj pretragu, uključi obaveštenja i obavestićemo te kada se pojave novi oglasi za izdavanje stanova na Crvenom Pevcu.