Izdavanje stanova Medijana

Zanima te izdavanje stanova u opštini Medijana? Pogledaj kompletnu ponudu aktuelnih oglasa najveće opštine grada Niša i iznajmi stan koji ti najviše odgovara. Filtriraj oglase po lokaciji, rasponu cene i strukturi. Ukoliko ti odgovaraju stanovi manje kvadrature, selektuj garsonjere u filterima i prikazaće se oglasi za izdavanje garsonjera.

Lokacija: Medijana

Broj oglasa: 381
Oglasi se ažuriraju svakog dana. Datum poslednjeg ažuririanja: 19.01.2021.

Zanimaju te oglasi za izdavanje stanova u opštini Medijana?

Pregledaj našu ponudu oglasa za izdavanje stanova u opštini Medijana. Označi filtere, tako da vidiš samo one oglase koji imaju odgovarajuće lokacije i cene.

Ko se oglašava kod nas?

Na sajtu Roommateor se oglašavaju vlasnici stanova i veliki broj agencija za nekretnine. Oglasi sadrže sve važne informacije vezane za stan kao i fotografije nekretnine. Neke od informacija koje su važne su: da li postoji parking prostor, način grejanja, da li je stan pet frendly, koliko iznosi kirija i mesečni troškovi, kojim tehničkim uređajima je opremljen stan, da li ima terasa, da li ima dvorište ukoliko je u pitanju kuća i tako dalje. Postoje polja za označavanje, ali i opis nekrenine gde oglašivači obično napišu i svoj broj telefona.

Kako kontaktirati oglašivača?

Kao što je napomenuto, oglašivači uglavnom ostavljaju svoje kontakt telefone na svim profilima ili u opisu nekrenine. Na kraju oglasa se nalazi broj telefona i dugme "Pošalji poruku". Druga opcija je poslati poruku putem sajta. Praksa je pokazala da korisnici koji su vlasnici stanova rado odgovaraju na poruke, dok agencije za nekrenine očekuju da ih zainteresovani klijenti pozovu na neki od brojeva telefona koje su označili na svom profilu.
Za dopisivanje na sajtu je potrebno da se registruješ na sajt. Nakon prve registracije, ostaješ ulogovan korisnik sa uređaja sa kojeg pristupaš.
Roommateor aplikacija odlično radi na svim uređajima! Instaliraj je u dva klika
Instaliraj našu aplikaciju ovde.

Kako da postaviš oglas na sajtu Roommateor?

Oglas se postavlja za par minuta. Neophodno je biti registrovan na sajtu. Vlasnici se mogu registrovati preko Facebook profila ili da unesu mejl i lozinku. Nakon toga sledi kratka forma za popunjavanje, na kojoj više ima polja za selektovanje nego za popunjavanje i većina polja nije obavezna. Opiši stan detaljno i unesi fotografije da bi oglas bio kvalitetniji. Agencije za nekrenine se registruju drugačije, jer treba da unesu dodatne podatke. Agencije uglavnom unose oglase preko skripta ili preko programa za unošenje i ažuriranje oglasa. Cenovnik oglašavanja za pravna lica se nalazi na sajtu u sekciji ponuda za agencije.

Kako da izdvojiš najinteresantnije oglase?

Ukoliko želiš da iznajmiš stan i da sačuvaš oglase koji su ti deluju kao najinteresantnija ponuda, dovoljno je da klikneš srce na oglasu i on će se sačuvati na stranici "Omiljeno". Kasnije pregledaj oglase i upoređuj stanove, stranici pristupaj bilo kada i sačuvaj neograničeni broj oglasa.

U pitanju je najveća i najurbanija niška opština. Teritorija obuhvata veliki broj gradskih naselja. Na njoj se nalazi većina fakulteta niškog univerziteta. Najpopularniji delovi grada za život koji pripadaju opštini jesu centar grada, Marger, Bulevar Nemanjića, Bulevar Zorana Đinđića i okolina Čaira. Studenti uglavnom dele životni prostor radi uštede, pogotovu kada izaberu ovako atraktivne lokacije.

Pogledaj po delovima grada koji pripadaju ovoj opštini: