Izdavanje stanova Zvezdara

Tražiš stan na Zvezdari? Pogledaj ponudu aktuelnih oglasa za izdavanje stanova na sajtu Roommateor. Radi maksimalne preglednosti, predlažemo da koristiš filtere i da omiljene oglase sačuvaš klikom na srce.Selektuj lokacije

Često se pretražuju i sledeće lokacije:
Struktura

Cena (u €)

Oglašivač

Grejanje


Dodatne opcije
Broj oglasa: 115
Datum poslednjeg ažuririanja: 20.04.2021.

Odabrani filteri:
Zvezdara


Izdavanje stanova Zvezdara do 200€

U ponudi po ceni do 200 evra se uglavnom nalazi izdavanje manjih nekretnina. Među oglasima pogledaj izdavanje jednosobnih stanova, garsonjera ili soba po znatno nižoj ceni.


Stanovi Zvezdara izdavanje

Zvezdara je podeljena na više delova i obuhvata veći broj gradskih naselja. Opština Zvezdara počinje kod Vukovog spomenika, gde je ogromna potražnja za izdavanjem stanova posebno od strane studenata. S obzirom da je lokacija dobra za studente, ukazano je i veliko interesovanje za iznajmljivanjem soba. U ponudi se mogu naći sobe, garsonjere, jednosobni, dvosobni, trosobni i stanovi većih struktura. Najveća potražnja je za izdavanjem nekretnina kod Vukovog spomenika i kod Cvetkove pijace. Koristi filtere da odabereš lokaciju koja tebi najviše odgovara. Pored toga, filtriraj i po mnogim drugim kriterijumima kao što su način grejanja, cena kirije i drugo.