Tražim cimera Beograd

Tražim cimera Beograd

Tražiš cimera ili cimerku u Beogradu? Pogledaj ponudu oglasa na sajtu Roommateor i na brz i lak način pronađi cimera ili cimera i stan na teritoriji Beograda. Omiljene oglase sačuvaj klikom na srce. Pored praćenja i čuvanja oglasa, postavi oglas besplatno kako bi i budući cimer imao priliku da pronađe tebe.


Odaberi kategoriju

Selektuj lokacije

Klikni i pogledaj oglase na najtraženijim lokacijama:
Pol cimera

Cena (u €)

Broj oglasa: 40
Datum poslednjeg ažuririanja: 18.05.2022.

Sačuvaj pretragu, uključi obaveštenja i obavestićemo te kada se pojave novi oglasi za cimera u Beogradu.

Beograd ima 17 opština i preko 1.5 milona stanovnika. Ima 35 državnih fakulteta i veliki broj privatnih. Dobra lokacija donosi uštedu vremena, najvažnija je dobra povezanost sa poslom ili fakultetom. Obratiti pažnju ukoliko je u pitanju zgrada, veća kvadratura stana donosi visoku cenu centralnog grejanja. Radi uštede novca, dobro je naći cimera. Pregledaj ponudu i kontaktiraj oglašivača da se useliš u nekretnini koja je već opremljena i naseljena. Gradski prevoz ima 4 zone, cene se kreću od 3-5000 dinara, uključujući autobuse, ali i tramvaje i trolejbuse. Studenti imaju popust, mesečna kartica je oko 1200 dinara. Na periferiji grada su kirije niže nego u centralnim lokacijama. Treba obratiti pažnju na gužvu u saobraćaju i načine kako je izbeći. Oglasi sadrže: informacije o načinu grejanja, strukturi, opremljenosti stana, troškovima po osobi, da li je u stanu dozvoljeno pušenje, da li je pet friendly i fotografije.

Najčešća pitanja naših korisnika koji traže cimere

Kako da najbrže pronađeš cimera?

Na sajtu Roommateor cimera možeš pronaći veoma brzo. Opcije su da se neko useli kod tebe, da se useliš ti kod nekoga ili da se povežete putem sajta kako biste zajedno tražili stan. Cimera možeš naći na dva načina. Prvi način je da se registruješ i postaviš oglas. Drugi način je da pogledaš postojeće oglase i pronađeš onaj koji ti najviše odgovara.

Da li Roommateor ima aplikaciju za Android i IOS?

Roommateor ima aplikaciju za nalaženje cimera koja se instalira na Android i IOS. 95% korisnika koji traže cimere pristupaju sajtu Roommateor putem mobilnog uređaja. To nas je navelo da napravimo odličnu aplikaciju za nalaženje cimera. Aplikacija je PWA, što znači da se instalira direktno iz pretraživača, automatski ažurira i zauzima malo memorije.

Kako Roommateor povezuje cimere?

Omogućavamo besplatno postavljanje oglasa za traženje cimera. Na našem sajtu postoji opcija dopisivanja između registrovanih korisnika. Dakle, oglašivaču šalješ poruke putem dopisivanja na Roommateor sajtu ili ga kontaktiraš na telefon koji je ostavio na svom profilu.

Kako da vidiš poruke koje su ti poslali zainteresovani korisnici?

Poželjno je da odobriš notifikacije na stranici “Poruke”, a kada to uradiš imaćeš dopisivanje u realnom vremenu sa ostalim korisnicima kao na svim društvenim mrežama. Za svaku primljenu poruku dobićeš notifikaciju. U suptrotnom, poruke će stizati na e-mail koji je unet prilikom registracije.

Ko uglavnom traži cimera?

Cimere u većini slučajeva traže studenti kako bi podelili troškove stanovanja. Svaki oglas sadrži opis u kome piše da li je u pitanju student, koje hobije ima, koliko vremena provodi u stanu, da li puši, da li ima kućnog ljubimca i mnogo različitih informacija o svakom pojedincu. Opis je neobavezan, ali se u većini slučajeva naši korisnici trude da se dobro predstave kako bi našli osobu sa kojom će deliti svoj životni prostor.

Gde se najviše traže cimeri?

Cimeri se uglavnom traže na teritoriji grada Beograda jer je to najveći univerzitetski centar Srbije. U drugim studentskim gradovima u Srbiji takođe postoji određena potražnja, ali je Beograd svakako najtraženiji. Što se tiče delova Beograda najveća potražnja za cimerima je na Novom Beograd i na Voždovcu.
Sačuvaj pretragu, uključi obaveštenja i obavestićemo te kada se pojave novi oglasi za cimera u Beogradu.