Tražim cimera Beograd

Tražim cimera Beograd

Tražiš cimera ili cimerku u Beogradu? Pogledaj ponudu oglasa na sajtu Roommateor i na brz i lak način pronađi cimera ili cimera i stan na teritoriji Beograda. Omiljene oglase sačuvaj klikom na srce. Pored praćenja i čuvanja oglasa, postavi oglas besplatno kako bi i budući cimer imao priliku da pronađe tebe.

Oglašavanje je besplatno. Za postavljanje oglasa potrebno je da se registruješ na sajt.

Odaberi kategoriju

Selektuj lokacije

Klikni i pogledaj oglase na najtraženijim lokacijama:
Pol cimera

Cena (u €)

Broj oglasa: 64
Datum poslednjeg ažuririanja: 01.02.2023.

Sačuvaj pretragu, uključi obaveštenja i obavestićemo te kada se pojave novi oglasi za cimera u Beogradu.

Beograd ima 17 opština i preko 1.5 milona stanovnika. Ima 35 državnih fakulteta i veliki broj privatnih. Dobra lokacija donosi uštedu vremena, najvažnija je dobra povezanost sa poslom ili fakultetom. Obratiti pažnju ukoliko je u pitanju zgrada, veća kvadratura stana donosi visoku cenu centralnog grejanja. Radi uštede novca, dobro je naći cimera. Pregledaj ponudu i kontaktiraj oglašivača da se useliš u nekretnini koja je već opremljena i naseljena. Gradski prevoz ima 4 zone, cene se kreću od 3-5000 dinara, uključujući autobuse, ali i tramvaje i trolejbuse. Studenti imaju popust, mesečna kartica je oko 1200 dinara. Na periferiji grada su kirije niže nego u centralnim lokacijama. Treba obratiti pažnju na gužvu u saobraćaju i načine kako je izbeći. Oglasi sadrže: informacije o načinu grejanja, strukturi, opremljenosti stana, troškovima po osobi, da li je u stanu dozvoljeno pušenje, da li je pet friendly i fotografije.

Najčešća pitanja naših korisnika koji traže cimere

Gde je najveća potražnja za cimerima i stanovima u Beogradu?

Beograd je univerzitetski centar Srbije i veliki broj studenata svake godine upisuje fakultet u našem glavnom gradu. Najveća potražnja za stanovima je u vreme upisa fakulteta, najviše se potražuje izdavanje stanova na Vračaru, na teritoriji Starog grada i drugim delovima Beograda gde su fakulteti u blizini ili je dobra povezanost gradskim prevozom. Cene nekretnina su znatno skočile, tako da se sve više studenata opredeljuje za život sa cimerom.

Da li tražiš cimera ili stan?

Portal Roommateor omogućava da pronađeš cimera ili cimera i stan. Za slučaj da pronađeš cimera i da je potrebno da zajedno pronađete stan, pogledajte ponudu oglasa za izdavanje stanova u Beogradu i pronađite odgovarajuću nekretninu veće strukture. Za stanovima manje strukture je manja ponuda i veća potražnja, to znači da je stan teže pronaći. Svakako vredi pogledati aktuelnu ponudu izdavanje jednosobnih stanova Beograd.

Kako funkcioniše Roommateor aplikacija?

Roommateor ima aplikaciju koja se instalira na Android i IOS. Aplikacija je PWA, to znači da se instalira direktno iz pretraživača, automatski ažurira i zauzima malo memorije.
Sačuvaj pretragu, uključi obaveštenja i obavestićemo te kada se pojave novi oglasi za cimera u Beogradu.