Tražim cimera Beograd

Tražim cimera Beograd

Tražiš cimera u Beogradu? Na našem sajtu se oglašavaju osobe koji su tvoji potencijalni cimeri. Pogledaj kompletnu ponudu oglasa osoba koje traže cimera u Beogradu, sa stanom ili bez. Ukoliko si prvi put na sajtu Roommateor, u dnu stranice imaš detaljno uputstvo kao se koristi naš sajt.


Broj oglasa: 255
Oglasi se ažuriraju svakog dana. Datum poslednjeg ažuririanja: 26.01.2021.

U potrazi si za cimerom u Beogradu?

Saznaj kako se postavlja oglas i kako da dođeš do kontakata osoba čiji su ti oglasi interesantni.
Svaka osoba koja je postavila oglas na sajtu Roommateor je tvoj potencijalni cimer. Na kraju svakog oglasa postoji polje "Pošalji poruku". Dopisuj se sa ostalim korisnicima bilo da si oglašivač ili osoba koja posmatra ostale oglase.
Ukoliko želiš da postaviš oglas, ne zaboravi da se prvo registruješ. Ako već imaš nalog, onda se uloguj.
Preko mobilnog telefona, sve je lakše i brže.
Instaliraj našu aplikaciju ovde.

Kako postaviti oglas na sajtu Roommateor?

Postavljanje oglasa je jednostavno i potpuno besplatno. Obavezno označi lokaciju ili više željenih lokacija. Za veliki grad kao što je Beograd važno je označiti lokaciju. Za ceo oglas ćeš utrošiti najviše par minuta.
Oglas može biti na sajtu koliko god želiš. Takođe, izmene uvek dolaze u obrzir kada god osetiš potrebu da nešto dodaš. Izmene se čuvaju automatski, dakle, izmeni određenu informaciju o sebi ili cimeru, izađi iz oglasa i biće sačuvano.
Na sajtu postoje dve kategorije:
  • tražim cimera Beograd
  • tražim cimera i stan Beograd
Imamo puno pregleda za grad Beograd.
Kada postaviš oglas očekuj da te kontaktira najmanje 5 osoba u kratkom vremenskom periodu.

Komunikacija sa budućim cimerom

Postoji više opcija za kontakt, neko je u oglasu ostavio broj telefona, drugi očekuju da im pošalješ poruku putem sajta Roommateor. Osoba koja je uključila notifikacije odmah dobija obaveštenje o poruci na sajtu i ulazi da vidi poruku.
Kako se uključuju notifikacije?
Uloguj se na sajt, uđi u svoje poruke i klikni da odobravaš notifikacije. To je savremen način komunikacije, kako se ne bi stalno proveravao inbox. Ukoliko zaboraviš da ih uključiš, stići će ti obaveštenje o novoj poruci na e-mail.
Registrovani korisnici razmenjuju poruke i mogu razmeniti i brojeve telefona. Ako nisi registrovan korisnik, klikni na opciju "Pozovi" i uplati 30 RSD slanjem SMS poruke da dobiješ broj telefona drugog korisnika.
Ako si u žurbi, sačuvaj oglas i kontaktiraj kasnije budućeg cimera
Vidiš dobar oglas, nemaš sada vremena da kontaktiraš? Nikakav problem, sačuvaj oglas ili više oglasa. Kada odvojiš vreme, uđi na stranicu "Omiljeno" i uživaj u traženju cimera.

Beograd ima 17 opština i preko 1.5 milona stanovnika. Ima 35 državnih fakulteta i veliki broj privatnih. Dobra lokacija donosi uštedu vremena, najvažnija je dobra povezanost sa poslom ili fakultetom. Obratiti pažnju ukoliko je u pitanju zgrada, veća kvadratura stana donosi visoku cenu centralnog grejanja. Radi uštede novca, dobro je naći cimera. Pregledaj ponudu i kontaktiraj oglašivača da se useliš u nekretnini koja je već opremljena i naseljena. Gradski prevoz ima 4 zone, cene se kreću od 3-5000 dinara, uključujući autobuse, ali i tramvaje i trolejbuse. Studenti imaju popust, mesečna kartica je oko 1200 dinara. Na periferiji grada su kirije niže nego u centralnim lokacijama. Treba obratiti pažnju na gužvu u saobraćaju i načine kako je izbeći. Oglasi sadrže: informacije o načinu grejanja, strukturi, opremljenosti stana, troškovima po osobi, da li je u stanu dozvoljeno pušenje, da li je pet friendly i fotografije.
Pogledaj oglase po beogradskim opštinama: