Placevi i lokali na portalu Roommateor

Placevi i lokali na portalu Roommateor

Na portalu Roommateor su do sada postojale opcije izdavanje i prodaja stanova i kuća, sada smo upotpunili ponudu nekretnina dodavanjem novih opcija - izdavanje lokala, prodaja lokala i prodaja placeva. Na tržištu nekretnina postoji velika ponuda i potražnja za pomenutim opcijama, svojim oglašivačima smo omogućili prostor da predstave celokupnu ponudu nekretnina jer se to od nas i očekivalo. Oglašavamo lokale i placeve koji se nalaze na teritoriji gradova: Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac, Leskovac i Zrenjanin.
lokali-i-poslovni-prostori
Pretraživanje na mapi je aktuelna opcija koja pomaže da nađeš odgovarajuću ponudu nekretnina na mapi. Kada oglašivač selektuje tačnu lokaciju lokala, nekretnina će biti automatski prikazana na mapi. Svaki oglas sadrži mogućnost za dodavanje fotografija i detaljnih informacija o lokalu koji je u ponudi.
Roommateor od sada oglašava sve vrste nekretnina!

Izdavanje lokala i poslovnih prostora

Na stranicama pretrage za izdavanje lokala i poslovnih prostora filtriraj oglase tako što ćeš odabrati odgovarajuće lokacije, raspon cene od minimalne do maksimalne mesečne kirije i raspon odgovarajućih kvadratura. Filtere je najbolje pogledati na stranici izdavanja lokala.
Pored opcija za popunjavanje, u filterima je moguće selektovati sledeće kriterijume pretrage: prikazivanje oglasa sa 3D ili video snimkom, prikazivanje samo oglasa agencija ili samo oglasa vlasnika lokala, tip gradnje, stanje objekta, tip grejanja i dodatne opcije kao što su parking, klima, izlog i drugo.
Ukoliko odabereš na primer samo oglase sa 3D ili video prikazom i ne prikaže se ponuda, znači da oglašivači nisu postavili 3D ili video, vrati se na početnu pretragu i filtriraj bez tog parametra.

Prodaja lokala i poslovnih prostora

Na stranicama pretrage za prodaju lokala i poslovnih prostora filtriraj oglase tako što ćeš odabrati odgovarajuće lokacije, raspon cene od minimalne do maksimalne, raspon odgovarajuće kvadrature, selektuj starogradnju ili novogradnju, stanje objekta, tip grejanja i odaberi dodatne opcije.

Prodaja placeva

Prilikom pretraživanja placeva na prodaju, odaberi najpre lokaciju i tip nekretnine, da li je u pitanju plac, poljoprivredno zemljište ili građevinsko zemljište.
U filterima je moguće odabrati da li će se u pretrazi prikazati samo oglasi agencija za nekretnine ili samo vlasnika i sledeće dodatne opcije: dozvoljena gradnja, započeta gradnja, može zamena, hitna prodaja, deljiv plac, pod hipotekom, ima voda, kanalizacija, struja, telefon i asfalt.

Unos oglasa

Oglas je moguće uneti ručno i sadrži formu za popunjavanje sa opcijama koje su pomenute za filtriranje pretrage. Agencije za nekretnine u većini slučajeva šalju svoje oglase putem XML-a i njihovi oglasi se automatski unose u sistem i ažuriraju redovno.
Na teritorijama gradova koje oglašava Roommateor postoji određena potražnja za lokalima i placevima, tako da smo unošenjem novih opcija odgovorili na zahteve tržišta. Potražnju smo primetili kroz razgovor sa našim klijentima, vlasnicima agencija za nekretnine, koji su nam sugerisali da je potrebno da dodamo navedene opcije i mi smo to učinili. Roommateor kao saputnik za nekretnine omogućava prikaz svih vrsta nekretnina.
Objavio: roommateor logo Roommateor.com
Ažurirano:


Marketing

Preuzmite MEDIA KIT portala Roommateor: