Prodaja stanova Crveni Pevac

Crveni Pevac - prodaja stanova. Raznovrsna ponuda oglasa stanova na prodaju na Crvenom Pevcu. Ovo je jedna od najtraženijih lokacija u gradu. Uglavnom su u ponudi stanovi starogradnje, jednosobni, dvosobni, trosobni na idealnoj lokaciji. Na sajtu Roommateor se oglašava veliki broj agencija za nekretnine iz Niša, takođe u ponudi se nalaze i oglasi direktno od vlasnika.


Lokacija: Crveni Pevac

Broj oglasa: 42
Oglasi se ažuriraju svakog dana. Datum poslednjeg ažuririanja: 26.01.2021.

Tražiš stan na prodaju na Crvenom Pevcu?

Pogledaj našu ponudu oglasa za prodaju stanova na Crvenom Pevcu. Pretražuj oglase po odgovarajućim cenama i željenim lokacijama.

Kako kontaktirati oglašivača?

Oglašivači uglavnom ostavljaju svoje kontakt telefone. Druga opcija je poslati poruku na sajtu, oglašivaču će stići notifikacija i u samoj poruci će mu pisati id oglasa zainteresovanog kupca. Međutim, možda je bolje da pozovete. Na sajtu ima najviše oglasa od strane agencija za nekretnine, mnoge od njih ne stižu da odgovaraju na poruke jer imaju puno poruka i obaveza tokom dana.
Na kraju svakog oglasa se nalaze polja "Pozovi" i "Pošalji poruku". Ukoliko želiš da se dopisuješ preko našeg sajta, ne zaboravi da se prvo registruješ. Ako već imaš nalog, onda se uloguj.
Pronađi stan na Crvenom Pevcu preko mobilnog telefona, na najbržoj aplikaciji za nekrenine!
Instaliraj našu aplikaciju ovde.

Kako postaviti oglas na sajtu Roommateor?
Prvo je potrebno da se registrujete. Postavljanje oglasa funkcioniše slično za agencije i fizička lica, ali je razlika što je za fizička lica broj oglasa ograničen, a za pravna neograničen ukoliko imamo saradnju za oglašavanje na sajtu. Cene oglašavanja pogledajte u cenovniku na našem sajtu. Postavljanje oglasa je jednostavno, oglasi se ažuriraju automatski na svaku izmenu.

Ako si u gužvi, sačuvaj oglas u omiljene i kontaktiraj oglašivača kasnije
Kada želiš da kupiš stan podrazumeva se da ćeš gledati stanove duže vreme i napraviti neku selekciju u skladu sa tim koji stanovi dolaze u obzir. Svakodnevno se na sajtu prodaje veliki broj stanova, može se i desiti da oglas koji ti se dopada pokriju novi oglasi koji su postavljeni nakon tog i onda imaš problem da ga ponovo pronađeš.

U Voždovoj ulici nalazi se osnovna škola Vožd Karađorđe, prva Niška gimnazija Stevan Sremac i gimnazija Bora Stanković. Od stručnih srednjih škola, blizu su muzička i umetnička. Od visokoškolskih ustanova, blizu su Filozofski u ulici Ćirila i Metodija i Medicinski fakulte na bulevaru doktora Zorana Đinđića. Od kulturnih ustanova, tu su Narodno pozorište i Lutkarsko pozorište Niš. Blizina Doma zdravlja, stomatološkog, gradske bolnice i studentske poliklinike. Najveći izbor brze hrane je u Voždovoj.

Pogledaj ponudu za delove grada koji se nalaze u blizini: