×
Registruj se
Pronađi ono što tražiš brže na našoj besplatnoj aplikaciji!
Instaliraj
Copyright 2021
roommateor.com

Prodaja stanova Crveni Krst

Stanovi na prodaju na Crvenom Krstu - ponuda aktuelnih oglasa na sajtu Roommateor. Filtriraj oglase po delovima grada opštine Crveni Krst, rasponu cene i pronađi dvosoban, trosoban ili veći stan. U ponudi imamo oglase agencija za nekretnine, kao i oglase direktno od vlasnika. Svi oglasi sadrže: slike stana, opis stana, informacije o uknjiženosti, cenu, novogradnja ili starogradnja i ostale informacije. Na dnu stranice se nalazi spisak svih delova grada opštine Crveni Krst kako bi ti olakšali pretragu i pomogli da nađeš odgovarajuću lokaciju u ovoj opštini.


Lokacija: Crveni Krst

Broj oglasa: 99
Oglasi se ažuriraju svakog dana. Datum poslednjeg ažuririanja: 08.03.2021.
Reklama

Tražiš stan na prodaju na Crvenom Krstu?

Pogledaj našu ponudu oglasa za prodaju stanova na Crvenom Krstu. Pretražuj oglase po odgovarajućim cenama i željenim lokacijama.

Kako kontaktirati oglašivača?

Oglašivači uglavnom ostavljaju svoje kontakt telefone. Druga opcija je poslati poruku na sajtu, oglašivaču će stići notifikacija i u samoj poruci će mu pisati id oglasa zainteresovanog kupca. Međutim, možda je bolje da pozovete. Na sajtu ima najviše oglasa od strane agencija za nekretnine, mnoge od njih ne stižu da odgovaraju na poruke jer imaju puno poruka i obaveza tokom dana.
Na kraju svakog oglasa se nalaze polja "Pozovi" i "Pošalji poruku". Ukoliko želiš da se dopisuješ preko našeg sajta, ne zaboravi da se prvo registruješ. Ako već imaš nalog, onda se uloguj.
Pronađi stan na Crvenom Krstu preko mobilnog telefona, na najbržoj aplikaciji za nekretnine!
Instaliraj našu aplikaciju ovde.

Kako postaviti oglas na sajtu Roommateor?
Prvo je potrebno da se registrujete. Postavljanje oglasa funkcioniše slično za agencije i fizička lica, ali je razlika što je za fizička lica broj oglasa ograničen, a za pravna neograničen ukoliko imamo saradnju za oglašavanje na sajtu. Cene oglašavanja pogledajte u cenovniku na našem sajtu. Postavljanje oglasa je jednostavno, oglasi se ažuriraju automatski na svaku izmenu.

Ako si u gužvi, sačuvaj oglas u omiljene i kontaktiraj oglašivača kasnije
Kada želiš da kupiš stan podrazumeva se da ćeš gledati stanove duže vreme i napraviti neku selekciju u skladu sa tim koji stanovi dolaze u obzir. Svakodnevno se na sajtu prodaje veliki broj stanova, može se i desiti da oglas koji ti se dopada pokriju novi oglasi koji su postavljeni nakon tog i onda imaš problem da ga ponovo pronađeš.

Opština Crveni Krst uključuje nišku tvrđavu i zauzima teritoriju do aerodroma Kontantin Veliki, obuhvata i periferna i prigradska naselja. Najveće interesovanje za kupoprodaju stanova jeste u blizini fakulteta, zato što je to najbolja lokacija u ovoj opštini i u budućnosti će se verovatno pojaviti još neka naselja u ovom delu grada. U naselju Stevan Sinđelić možete kupiti stan. Šljaka i Beograd Mala su naseljeni kućama, možete potražiti prodaju kuća. Na ovoj teritoriji se nalaze Elektronski, Mašinski i Građevinski fakultet, menza i studentski dom Paviljon 4. Pored visokoškolskih ustanova, tu su i srednje škole tehnička i eletrotehnička škola. Od novijih objekata, blizina Tehnološkog parka Niš. Od velikih prodavnica, tu je Tempo, jedna od omiljenih prodavnica za porodice. Najveće ulice su Bulevar Nikole Tesle i Bulevar 12 Februar. Na Crvenom Krstu se nalazi i autobuska stanica. Građevina od istorijskog značaja u ovoj opštini je logor Crveni Krst. Kada krenemo još pravo odatle, naići ćemo na aerodrom. Taj deo je uglavnom naseljen kućama, ima i brojnih fabrika pa taj kraj liči na industrijsku zonu. Najpoznatija fabrika Filip Moris, poznatija kao Duvanska industrija.

Pogledaj po delovima grada koji pripadaju ovoj opštini:


Reklama