Prodaja stanova Kragujevac

Prodaja stanova Kragujevac

Kupuješ stan u Kragujevcu? Pogledaj veliki izbor aktuelnih oglasa stanova na prodaju na portalu za oglašavanje nekretnina Roommateor. Preporučujemo korišćenje filtera, kao i čuvanje oglasa klikom na srce, to će omogućiti preglednost i lakši odabir stana.Odaberi neku od najtraženijih lokacija:
ili selektuj ostale lokacije:
Selektuj lokacije

Cena (u €)

Kvadratura (u m2)

Struktura

Tip gradnje

Stanje objekta

Grejanje

3D tura i video snimak

Oglašivač

Dodatne opcije
Broj oglasa: 249
Datum poslednjeg ažuririanja: 01.02.2023.

Reklama
in-ads banner roommateor
Sačuvaj pretragu, uključi obaveštenja i obavestićemo te kada se pojave novi oglasi za prodaju stanova u Kragujevcu.
Reklama
right banner top roommateor
  • ...

Prodaja kuća u Kragujevcu

Kupovina kuće je odličan izbor bez obzira na to koji je deo grada u pitanju. U ponudi imamo oglase kuća u Kragujevcu i okolini, različitih kvadratura i karakteristika. Oglase kuća pogledajte na linku ispod.


Prodaja stanova u Kragujevcu do 30000€

Za iznos do 30000€ je moguće pronaći stan manje kvadrature ili nekretninu koja je udaljena od grada. Cene nekretnina najviše zavise od lokacije, stanja objekta i drugih karakteristika.


Prodaja jednosobnih stanova u Kragujevcu

Na predloženoj stranici se nalaze jednosobni stanovi na prodaju u različitim delovima grada Kragujevca, u ponudi se mogu naći i jednoiposobne nekretnine.


Prodaja dvosobnih stanova u Kragujevcu

U ponudi su prikazane nekretnine dvoiposobne i dvoiposobne strukture na različitim gradskim podlokacijama. Cilj brzih filtera je da se kupcima uprosti pretraga. Za precizniju gradsku lokaciju i druge parametre pretrage predlažemo korišćenje filtera.


Prodaja trosobnih stanova u Kragujevcu

Na predloženoj stranici smo odvojili kompletnu ponudu nekretnina trosobne i troiposobne strukture na prodaju u razlilčitim delovima Kragujevca. Za preciznije kriterijume pretrage, predlažemo da se koriste filteri.


Statistika o tržištu nekretnina u Kragujevcu

Kragujevac je četvrti grad po veličini i broju stanovnika u Srbiji. Takođe je studentski grad i centar Šumadijskog okruga. Od istoriskih znamenitosti, u Kragujevcu je najznačajniji spomenik Šumarice. Kroz Kragujevac protiče reka Lepenica. Ima veliki broj agencija za nekrenine koje se bave prodajom stanova na teritoriji grada i okolini. S obzirom da je Kragujevac jedan od razvijenijih gradova u Srbiji, ima veliku ponudu i potražnju na tržištu nekretnina. U ponudi se mogu naći jednosobni, dvosobni, trosobni i veći stanovi i prodaja kuća u centru, ali i u mirnijim delovima grada. Takođe, u ponudi ima projekata novogradnje.


Najčešća pitanja i odgovori koji interesuju osobe koje žele da kupe stan u Kragujevcu

Za kojim delovima grada Kragujevca je najveća potražnja za kupovinom stanova?

Najveća potražnja je za pretragom stanovi na prodaju Kragujevac centar bilo da je u pitanju uži ili širi centar. Velika je potražnja i za kupovinom nekretnina je u naseljima Bubanj, Erdoglija i Aerodrom.

Koje su prednosti kupovine kuće?

Porodice se često opredeljuju za kupovinu kuća. Kuće se nalaze u mirnim delovima grada daleko od buke, posedovanje kuće obezbeđuje privatnost i tišinu. Kuća poseduje plac koji možete dodatno uređivati i organizovati da bude maksimalno funkcionalan. Na placu možete obezbediti dodatne prostorije, parking prostor ili jednostavno omogućiti sebi dvorište kako bi kućni ljubimci imali više prostora za igru.

Od čega zavisi cena nekretnine?

Najveći uticaj na cenu ima lokacija. Cena nekretnine zavisi od toga koliko su troškova imali investitori prilikom izgradnje, koliko košta građevinsko zemljište na određenoj lokaciji, neophodne dozvole i materijal koji se koristi u gradnji. Stan na manje atkraktivnoj lokaciji koji ima isti kvalitet gradnje možete kupiti po znatno nižoj ceni kvadrata.
Reklama
right banner top roommateor
Sačuvaj pretragu, uključi obaveštenja i obavestićemo te kada se pojave novi oglasi za prodaju stanova u Kragujevcu.