Prodaja stanova Kragujevac

Prodaja stanova Kragujevac

Kupuješ stan u Kragujevcu? Pogledaj veliki izbor aktuelnih oglasa stanova na prodaju na portalu za oglašavanje nekretnina Roommateor. Preporučujemo korišćenje filtera, kao i čuvanje oglasa klikom na srce, to će omogućiti preglednost i lakši odabir stana.Selektuj lokacije

Struktura

Cena (u €)

Kvadratura (u m2)

Oglašivač

Tip gradnje

Stanje objekta

Grejanje

Dodatne opcije
Broj oglasa: 658
Datum poslednjeg ažuririanja: 23.01.2022.

Reklama
in-ads banner roommateor
Sačuvaj pretragu, uključi obaveštenja i obavestićemo te kada se pojave novi oglasi za prodaju stanova u Kragujevcu.
Reklama
right banner top roommateor

Prodaja stanova u Kragujevcu do 30000€

Često se pretražuju stanovi do 30000€. Za taj iznos pronađi stan do 40 kvadrata u centru grada ili do 50 kvadrata nešto dalje od centra. Mogu se naći i stanovi većih struktura i kvadratura, zavisi od lokacije, stanja objekta i drugih karakteristika nekretnine.


Prodaja jednosobnih stanova u Kragujevcu

Na predloženoj stranici se nalaze jednosobni stanovi na prodaju u različitim delovima grada Kragujevca, u ponudi se mogu naći i jednoiposobne nekretnine.


Prodaja dvosobnih stanova u Kragujevcu

U ponudi su prikazane nekretnine dvoiposobne i dvoiposobne strukture na različitim gradskim podlokacijama. Cilj brzih filtera je da se kupcima uprosti pretraga. Za precizniju gradsku lokaciju i druge parametre pretrage predlažemo korišćenje filtera.


Prodaja trosobnih stanova u Kragujevcu

Na predloženoj stranici smo odvojili kompletnu ponudu nekretnina trosobne i troiposobne strukture na prodaju u razlilčitim delovima Kragujevca. Za preciznije kriterijume pretrage, predlažemo da se koriste filteri.


Statistika o tržištu nekretnina u Kragujevcu

Kragujevac je četvrti grad po veličini i broju stanovnika u Srbiji. Takođe je studentski grad i centar Šumadijskog okruga. Od istoriskih znamenitosti, u Kragujevcu je najznačajniji spomenik Šumarice. Kroz Kragujevac protiče reka Lepenica. Ima veliki broj agencija za nekrenine koje se bave prodajom stanova na teritoriji grada i okolini. S obzirom da je Kragujevac jedan od razvijenijih gradova u Srbiji, ima veliku ponudu i potražnju na tržištu nekretnina. U ponudi se mogu naći jednosobni, dvosobni, trosobni i veći stanovi i prodaja kuća u centru, ali i u mirnijim delovima grada. Takođe, u ponudi ima projekata novogradnje.


Klikni i pogledaj oglase na najtraženijim lokacijama:

Najčešća pitanja i odgovori koji interesuju osobe koje žele da kupe stan u Kragujevcu

Za kojim delom grada Kragujevca je najveća potražnja na tržištu nekretnina?

Najveća potražnja za kupovinom stanova je za lokacijama Kragujevac centar i naseljima Bubanj, Erdoglija i Aerodrom.

Da li trenutno ima na prodaji stanova do 30.000€ u Kragujevcu?

Na sajtu Roommateor smo izdvojili posebnu kategoriju stanova za kojima je najveća potražnja. Na kraju ove stranice postoji tag “Prodaja stanova u Kragujevcu do 30.000€”, klikom na link pogledajte kompletnu ponudu aktuelnih oglasa do 30.000€.

Ko oglašava nekretnine u Kragujevcu na portalu Roommateor?

Na portalu Roommateor se oglašava veliki broj agencija za nekretnine i vlasnici nekretnina iz Kragujevca. Vlasnici mogu postaviti potpuno besplatno jedan oglas za izdavanje ili prodaju nekretnina.

Kako sačuvati oglas za prodaju stana u Kragujevcu?

Klikom na srce na oglasu, oglas će se naći na stranici “Omiljeno”. Izdvojili smo posebnu stranicu “Omiljeno” kako bi naši korisnici imali preglednost kada biraju nekretnine i kako bi mogli kasnije brže dođu do oglasa i kontaktiraju oglašivača kada imaju vremena.

Kako kontaktirati oglašivača?

Unutar oglasa se nalazi kontakt telefon oglašivača, kao i mogućnost da mu pošaljete poruku putem e-mail ili portala Roommateor.
Reklama
right banner top roommateor
Sačuvaj pretragu, uključi obaveštenja i obavestićemo te kada se pojave novi oglasi za prodaju stanova u Kragujevcu.