Prodaja stanova Kragujevac

Prodaja stanova Kragujevac

Kupuješ stan u Kragujevcu? Pogledaj aktuelne oglase na sajtu Roommateor, a filtriranjem oglasa pronađi adekvatnu nekretninu.Selektuj lokacije

Klikni i pogledaj oglase na najtraženijim lokacijama:
Struktura

Cena (u €)

Kvadratura (u m2)

Oglašivač

Tip gradnje

Stanje objekta

Grejanje

Dodatne opcije
Broj oglasa: 665
Datum poslednjeg ažuririanja: 20.04.2021.


Prodaja stanova u Kragujevcu do 30000€

Često se pretražuju stanovi do 30000€. Za taj iznos pronađi stan do 40 kvadrata u centru grada ili do 50 kvadrata nešto dalje od centra. Mogu se naći i stanovi većih struktura i kvadratura, zavisi od lokacije, stanja objekta i drugih karakteristika nekretnine.


Stanovi Kragujevac prodaja

Kragujevac je četvrti grad po veličini i broju stanovnika u Srbiji. Takođe je studentski grad i centar Šumadijskog okruga. Od istoriskih znamenitosti, u Kragujevcu je najznačajniji spomenik Šumarice. Kroz Kragujevac protiče reka Lepenica. Ima veliki broj agencija za nekrenine koje se bave prodajom stanova na teritoriji grada i okolini. S obzirom da je Kragujevac jedan od razvijenijih gradova u Srbiji, ima veliku ponudu i potražnju na tržištu nekretnina. U ponudi se mogu naći jednosobni, dvosobni, trosobni i veći stanovi i kuće u centru, ali i u mirnijim delovima grada. Takođe, u ponudi ima projekata novogradnje.