Izdavanje stanova Kragujevac

Izdavanje stanova Kragujevac

Pogledaj veliki izbor najnovijih oglasa za izdavanje nekretnina na teritoriji Kragujevca. Oglase stanova za izdavanje koji ti budu najviše odgovarali sačuvaj klikom na srce i kasnije ih pregledaj na stranici “Omiljeno”.Selektuj lokacije

Struktura

Cena (u €)

Oglašivač

Grejanje


Dodatne opcije
Broj oglasa: 22
Datum poslednjeg ažuririanja: 23.01.2022.

Sačuvaj pretragu, uključi obaveštenja i obavestićemo te kada se pojave novi oglasi za izdavanje stanova u Kragujevcu.

Stanovi za izdavanje sa slikom u Kragujevcu

Slike su važne kada je u pitanju izdavanje stanova. Većina nekretnina se izdaju nameštene, to je glavni razlog zašto korisnici žele da vide fotografije u oglasima. Odvojili smo samo one oglase za izdavanje stanova u Kragujevcu koje imaju fotografije.


Statistika o tržištu nekretnina za izdavanje u Kragujevcu

Kragujevac je četvrti grad po veličini u Srbiji, centar Šumadijskog okruga. Grad Kragujevac je kulturno i istorijski bogat, najpoznatiji je po spomeniku Šumarice. Statistika je pokazala da u ovom gradu živi veliki broj studenata koji traže stanove za izdavanje ukoliko nisu u domu. Na tržistu nekretnina, trenutno se najviše potražuju jednosobni i trosobni stanovi za izdavanje u Kragujevcu. Pored stanova, naši korisnici se često interesuju i za izdavanje jeftinih garsorenja, izdavanje kuća i izdavanje soba i sve to mogu pronaći na sajtu Roommateor. Oglasi sadrže sve fotografije i sve informacije vezane za određenu nekretninu, na primer da li je u stanu centralno grejanje, koja je cena kirije i mesečnih troškova, da li stan ima terasu, parking prostor i druge informacije koje su naši oglašivači smatrali važnim za iznajmljivanje.


Klikni i pogledaj oglase na najtraženijim lokacijama:

Najčešća pitanja i odgovori koji interesuju osobe koje žele da iznajme stan u Kragujevcu

Koliko iznosi mesečna kirija u Kragujevcu?

Prosečna cena kirije za garsonjeru je 130 - 150€. Za dvosobne i veće stanove trenutna cena kirije iznosi 160€ - 300€. Podaci su informativnog karaktera, moguće je pronaći jeftinije i skuplje stanove jer cena kirije zavisi od više faktora.

Za kojim delom grada Kragujevca je najveća potražnja za izdavanje nekretnina?

Najveća potražnja za iznajmljivanjem stanova je za lokacijama Kragujevac centar i naseljima Bubanj, Erdoglija i Aerodrom.
Sačuvaj pretragu, uključi obaveštenja i obavestićemo te kada se pojave novi oglasi za izdavanje stanova u Kragujevcu.