Izdavanje stanova Kragujevac

Izdavanje stanova Kragujevac

Pogledaj veliki izbor najnovijih oglasa za izdavanje nekretnina na teritoriji Kragujevca. Oglase stanova za izdavanje koji ti budu najviše odgovarali sačuvaj klikom na srce i kasnije ih pregledaj na stranici “Omiljeno”.Odaberi neku od najtraženijih lokacija:
ili selektuj ostale lokacije:
Selektuj lokacije

Struktura

Cena (u €)

3D tura i video snimak

Oglašivač

Grejanje


Dodatne opcije
Broj oglasa: 14
Datum poslednjeg ažuririanja: 04.02.2023.

Sačuvaj pretragu, uključi obaveštenja i obavestićemo te kada se pojave novi oglasi za izdavanje stanova u Kragujevcu.

Izdavanje kuća u Kragujevcu

Na posebnoj stranici smo izdvojili samo ponudu kuća na izdavanje u Kragujevcu i okolini. Korišćenjem filtera se precizira pretraga.


Statistika o tržištu nekretnina za izdavanje u Kragujevcu

Kragujevac je četvrti grad po veličini u Srbiji, centar Šumadijskog okruga. Grad Kragujevac je kulturno i istorijski bogat, najpoznatiji je po spomeniku Šumarice. Statistika je pokazala da u ovom gradu živi veliki broj studenata koji traže stanove za izdavanje ukoliko nisu u domu. Na tržistu nekretnina, trenutno se najviše potražuju jednosobni i trosobni stanovi za izdavanje u Kragujevcu. Pored stanova, naši korisnici se često interesuju i za izdavanje jeftinih garsorenja, izdavanje kuća i izdavanje soba i sve to mogu pronaći na sajtu Roommateor. Oglasi sadrže sve fotografije i sve informacije vezane za određenu nekretninu, na primer da li je u stanu centralno grejanje, koja je cena kirije i mesečnih troškova, da li stan ima terasu, parking prostor i druge informacije koje su naši oglašivači smatrali važnim za iznajmljivanje.


Najčešća pitanja i odgovori koji interesuju osobe koje žele da iznajme stan u Kragujevcu

Gde je najbolje iznajmiti stan u Kragujevcu?

Najveća potražnja: stanovi na izdavanje Kragujevac centar, Veliki park i u blizini fakulteta gde stanove potražuju uglavnom studenti. Pored toga, traže se i nekretnine za iznajmljivanje u naseljima: Aerodrom, Sušica, Bubanj i Erdoglija.

Od čega zavisi cena mesečne kirije?

Cena mesečne kirije zavisi od odnosa između ponude i potražnje, od lokacije, kvadrature, stanja i opremljenosti nekretnine i cene mesečnih troškova. Ukoliko su mesečni troškovi viši, često stanodavci smanjuju kirije. Manje prometne lokacije uglavnom imaju nižu mesečnu kiriju nego stanovi u centru.

Koje su prednosti iznajmljivanja kuće?

Prednosti iznajmljivanja kuće su niži mesečni troškovi, mir i privatnost. Obezbeđen parking prostor je još jedna prednost koju često donosi odabir kuće za iznajmljivanje.
Sačuvaj pretragu, uključi obaveštenja i obavestićemo te kada se pojave novi oglasi za izdavanje stanova u Kragujevcu.