Tražim cimera Novi Sad

Tražim cimera Novi Sad

Tražiš cimera ili cimerku u Novom Sadu? Pogledaj ponudu aktuelnih oglasa cimera i postavi svoj oglas besplatno. Roommateor ti omogućava da na brz i jednostavan način pronađeš cimera ili cimera i stan na teritoriji Novog Sada.

Oglašavanje je besplatno. Za postavljanje oglasa potrebno je da se registruješ na sajt.

Odaberi kategoriju

Selektuj lokacije

Pol cimera

Cena (u €)

Broj oglasa: 8
Datum poslednjeg ažuririanja: 29.11.2022.


Grad Novi Sad je drugi po veličini u Republici Srbiji i najveći grad u Vojvodini. Najpoznatiji je po EXIT festivalu i Petrovaradinskoj tvrđavi koja ima pogled ka Dunavu. Jedan od najvećih univerzitetskih centara u Srbiji sa 10 fakulteta i velikim izborom smerova. Izaberi stan po ceni i delu grada koji ti odgovara, uzimajući u ozbir i gradski red vožnje. Cene kirije su slične kao u Beogradu, najbolja opcija je deliti troškove sa nekim. Posebno obratiti pažnju ukoliko je u pitanju pitanju zgrada, veća kvadratura stana donosi visoku cenu centralnog grejanja. Kada se ukupan račun podeli na pola ili više, može biti prihvatljivo studentima.

Najčešća pitanja osoba koje traže cimere

Kako da pronađeš cimera i stan u Novom Sadu?

Portal Roommateor ti pomaže da pronađeš cimera i stan istovremeno. Pronađi cimera preko oglasa i dopisivanja na portalu, a zatim pogledaj ponudu stanova u Novom Sadu, pronađi sve na jednom sajtu.

Kako se postavlja oglas na portalu Roommateor?

Registuj se, popuni polja i aktiviraj oglas. Nakon aktivacije, oglas će se prikazati u pretrazi i drugi korisnici će moći da gledaju tvoj profil, oglas i da ti pišu poruke preko sajta. Oglašavanje cimera je besplatno.
Sačuvaj pretragu, uključi obaveštenja i obavestićemo te kada se pojave novi oglasi za cimera u Novom Sadu.
Marketing

Preuzmite MEDIA KIT portala Roommateor: