Tražim cimera Novi Sad

Tražim cimera Novi Sad

Tražiš cimera ili cimerku u Novom Sadu? Pogledaj ponudu aktuelnih oglasa cimera i postavi svoj oglas besplatno. Roommateor ti omogućava da na brz i jednostavan način pronađeš cimera ili cimera i stan na teritoriji Novog Sada.


Odaberi kategoriju

Selektuj lokacije

Pol cimera

Cena (u €)

Broj oglasa: 4
Datum poslednjeg ažuririanja: 18.05.2022.


Grad Novi Sad je drugi po veličini u Republici Srbiji i najveći grad u Vojvodini. Najpoznatiji je po EXIT festivalu i Petrovaradinskoj tvrđavi koja ima pogled ka Dunavu. Jedan od najvećih univerzitetskih centara u Srbiji sa 10 fakulteta i velikim izborom smerova. Izaberi stan po ceni i delu grada koji ti odgovara, uzimajući u ozbir i gradski red vožnje. Cene kirije su slične kao u Beogradu, najbolja opcija je deliti troškove sa nekim. Posebno obratiti pažnju ukoliko je u pitanju pitanju zgrada, veća kvadratura stana donosi visoku cenu centralnog grejanja. Kada se ukupan račun podeli na pola ili više, može biti prihvatljivo studentima.

Najčešća pitanja naših korisnika koji traže cimere

Kako da najbrže pronađeš cimera u Novom Sadu?

Pored mogućnosti nalaženja cimera uz pomoć poznanika, sada cimera možeš pronaći pomoću sajta koji Roommateor. Na našem sajtu možeš da napraviš svoj profil i da gledaš profile drugih korisnika. Registrovani korisnici se putem sajta dopisuju u realnom vremenu i time se proces nalaženje cimera znatno ubrzava. Sve tri opcije za nalaženje cimera su obuhvaćene: nalaženje cimera kod kog ćeš se useliti, cimera koji će se useliti kod tebe ili cimera sa kojim ćeš naknadno tražiti stan.

Da li Roommateor ima Android i IOS aplikaciju?

Imamo aplikaciju koja je model budućnosti. Reč je o PWA aplikaciji, specifična je po tome što se instalira direktno iz pretraživača, zauzima malo merorije i ažurira se automatski. Aplikacija za nalaženje cimera Roommateor se instalira na Android i IOS. Većina naših korisnika pristupa sajtu putem mobilnih telefona, tako da smo omogućili odličnu aplikaciju sa željom da što lakše pronađu cimere.

Šta Roommateor omogućava potencijalnim cimerima?

Roommateor omogućava besplatno korišćenje sajta cimerima. Potrebno je samo da se registruješ, nakon registracije imaš opciju da postaviš oglas i da se dopisuješ sa drugim korisnicima. Pored opcije dopisivanja, većina korisnika u oglasu ostavi broj telefona ukoliko ipak želite da razgovarate. Oglas možeš sačuvati za kasnije, dovoljno je da klikneš srce i oglas će se naći na stranici “Omiljeno”.

Kako da pročitaš primljene poruke?

Poruke će stizati na e-mail ukoliko ne odobriš notifikacije. Ukoliko ti je lakše sa notifikacijama, uđi na stranicu “Poruke” i klikni da prihvataš.

Da li je cimer u opisu rekao nešto o sebi?

Cimere uglavnom traže studenti. U opisu oglasa je naznačeno da li je u pitanju student ili zaposleno lice. Pored toga, svako je u oglasu opisao sebe, odnosno one podatke koje je smatrao da bi budući cimer trebalo da zna. Ukoliko ima iznajmljen stan, tu su i informacije o stanu i fotografije.
Sačuvaj pretragu, uključi obaveštenja i obavestićemo te kada se pojave novi oglasi za cimera u Novom Sadu.