Tražim saputnika za putovanje

Saputnik za putovanje

Tražiš saputnika za putovanje? Klikni na narandžasto dugme ispod i postavi oglas besplatno i lako.

Aktuelni oglasi saputnika za putovanje:

Pregledaj aktivne oglase:
Broj oglasa: 20
Klikni na oglas za detaljnije informacije
Bez obzira da li želiš kampovanje do jezera, letovanje ili na put oko sveta, oglasi se i nađi partnera ili partnerku za putovanje. Pronađi osobu za šator, saputnika za vožnju bicikla, izlet ili nešto drugo što želiš, a nemaš sa kim da realizuješ.

Za koga je napravljena kategorija saputnik za putovanje?

Tražim saputnika za putovanje je prostor na sajtu Roommateor gde kreiraju profile korisnici koji su avanturističkog duha, a u svojoj okolini ne mogu da nađu istomišljenike sa kojima bi realizovali svoje ideje. Oglašivači su iz Republike Srbije.
Svi ljubitelji prirode i izazova koje donosi, ovde mogu kreirati profile, napraviti oglase i dopisivati se sa potencijalnim saputnicima za putovanja. Na tom putu doživećete nezaboravne uspomene, napraviti divne fotografije i steći dobre prijatelje.

Da li i ti tražiš društvo za putovanje?

Koliko puta se dogodilo da predložiš nezaboravno putovanje i pogledaju te čudno?! Mnogo puta i ne pitaš svoje prijatelje, jer unapred znaš odgovor. To znači da na pogrešnom mestu tražiš saputnike. Pravo mesto za to jeste Roommateor sajt. Ovde možeš pronaći saputnika za avanturu koji je tvoj istomišljenik.
Tvoja želja jeste da promeniš sredinu, gledaš nova lica, upoznaješ nove teritorije i različite kulture. Sada je dosao trenutak da pronađeš društvo. Odmori od svoje okoline, fakulteta ili posla, raznih pravila i obaveza, tako što ćeš otići negde i potpuno se udaljiti od svakodnevnice, istovremeno dobićeš nova iskustva, prilagođavaš se novoj sredini učeći mentalitet ljudi. Ima li bolje zabave od toga?!
Na našem sajtu se može oglašavati svako ko ko ima nameru da nađe saputnika za putovanje, odnosno osobu sa kojom će ostvariti svoje želje, bez obzira da li će to biti izlet u prirodi ili neki drugi vid zabave koji traje više dana. Naš sajt je mesto susreta avanturista. Ono što mi omogućavamo jeste da pratite profile drugih korisnika i kreirate svoje oglase, nakon toga sledi međusobno upoznavanje i dopisivanje putem Roommateor-a. Radi bržeg dogovaranja, možeš se dopisivati preko našeg sajta i za svaku primljenu poruku istog trenutka dobićeš notifikaciju. Ta praksa se pokazala kao najefikasnija što potvrđuju i društvene mreže koje imaju dopisivanje, a postigle su ogromnu popularnost.

Svaki put kada primiš novu poruku, stići će ti notifikacija.
Nema potrebe da stalno proveravaš inbox, jer čim nova poruka stigne, istog trenutka dobijaš obaveštenje i imaš priliku da odmah odgovoriš.

Kako bi sve bilo još efikasnije, preporučujemo da instaliraš Roommateor aplikaciju. Nakon toga, oglasima i porukama pristupaš još brže i možeš se dogovarati sa zainteresovanim korisnicima gde god da se nalaziš. U autobusu si i ostalo je još par stanica do tvoje? Pokreni aplikaciju i možda ćeš baš za to vreme pronaći istomišljenika za svoje putovanje. Aplikacija se instalira u dva klika bez obzira koji je uređaj u pitanju.

Instaliraj Roommateor aplikaciju
Dopisuj se i traži saputnike gde god da se nalaziš. Uputstvo za instalaciju se nalazi na ovom linku.

Postavljanje oglasa je besplatno! Nemaš šta izgubiti, osim par minuta koja su ti potrebna za registraciju i uređivanje oglasa.
Uredi svoj profil tako što ćeš staviti svoju sliku i opisati putovanje. Najbolje je da napišeš plan putovanja ukoliko postoji, da staviš cenu kako bi se javili korisnici koji se mogu uklopiti, način prevoza i ostale informacije koje su bitne za ovaj tip oglasa.
Što se tiče broja telefona, korisnici nisu u obavezi da ostavljaju svoje kontakt podatke jer se preko Roommateor dopisivanja mogu dogovoriti oko svih detalja. Pre samog polaska se mogu videti i razmeniti brojeve ili platiti 30 RSD kako bi od nas dobili broj telefona. Ukoliko si registrovan korisnik, putem dopisivanja na našem sajtu razmeni brojeve telefona besplatno, da se dogovorite preciznije oko avanture.

Ako si u gužvi, sačuvaj oglas i pogledaj kasnije

Trenutno si na predavanju, sastanku ili sediš sa najboljim prijateljem, i baš tada želiš da odgovoriš na oglas? Smatraš da će taj oglas biti prikriven i da posle nećeš moći da ga nađeš? Ne mora biti tako, klikni na srce koje se ćeš videti čim uđeš u oglas, sačuvaj ga u omiljene i pogledaj kada imaš slobodnog vremena.


Za dodatne informacije, dostupni smo radnim danima od 08-16h na Viber / WhatsApp:
066 559 31 31