Tražim saputnika za putovanje

Saputnik za putovanje

Tražiš saputnika za putovanje? Klikni na dugme ispod i postavi oglas besplatno i lako.

Aktuelni oglasi saputnika za putovanje:

Pregledaj aktivne oglase:
Broj oglasa: 115
Klikni na oglas za detaljnije informacije
Bez obzira da li želiš kampovanje na jezeru, letovanje ili na put oko sveta, oglasi se i nađi partnera ili partnerku za putovanje. Pronađi osobu za šator, saputnika za vožnju bicikla, izlet ili nešto drugo što želiš, a nemaš sa kim da realizuješ. Pronađi saputnika za putovanje van zemlje, ali podstakni i domaći turizam organizujući razne aktivnosti na teritoriji naše zemlje koja je prelepa.

Za koga je napravljena kategorija saputnik za putovanje?

Tražim saputnika za putovanje je prostor na sajtu Roommateor gde korisnici kreiraju profile za nalaženje saputnika. Motivi putovanja su različiti, može biti turistička poseta nekoga mesta, poslovno i iz raznih drugih ličnih razloga oglašivača. Oglašivači su iz Republike Srbije.
  • Oglašivači su većinom osobe koje su avanturističkog duha, ljubitelji prirode, sportova, različitih hobija i interesovanja. Razlog nalaženja društva za putovanje je često kreiranje lepih uspomena, fotografija i sticanje novih prijatelja istomišljenika. Pomenute ciljeve korisnici ostvaruju tako što organizuju grupna okupljanja u prirodi, izlete ili višednevne aktivnosti.
  • Oglašivači su korisnici koji nameravaju da odu na određeno mesto i da se zadrže mesec dana ili duže, privremen boravak u drugom gradu ili u inostranstvu. Ukoliko na primer oglašivač planira da ide u Beograd privatno ili poslovno i boravak traje određeno vreme, pronaći će stan na izdavanje u Beogradu i saputnika sa kojim će boraviti u stanu i podeliti troškove. Imamo dosta korisnika koji se iz Beograda opredeljuju za privremeni ili stalni boravak na jugu Srbije i traže stanove za izdavanje u Nišu.
  • Oglašivači su korisnici koji privremeno borave van zemlje i žele da se povežu sa svojim državljanima. Opcija može biti korisna za nekoga ko prvi put odlazi u inostranstvo i važno mu je da se poveže sa nekim ko je već tamo. Roommateor je odlična početna stanica za nalaženje društva da zajedno upoznajete nove teritorije i različite kulture.
  • Oglašivači su frilenseri jer na tržištu postoji sve više pozicija za rad od kuće. Preko portala Roommateor pronađi društvo i započni svoju frilens avanturu! Deljenje velike nekretnine sa pogledom na more može biti odličan izbor za privremenu promenu ambijenta za rad, pronađi saputnike, odaberi svoju sobu, podeli troškove i što je najvažnije, stekni nove prijatelje.
Što se tiče oglašavanja, ne postoje nikakva ograničenja. Bitno je da je oglas pregledan i da objašnjava šta tačno oglašivač želi, kako bi bilo odgovora na njegov oglas. Korisnici međusobno prate profile drugih korisnika i po želji kreiraju oglase. Na sajtu i aplikaciji Roommateor postoji opcija dopisivanja, za svaku primljenu poruku stiže notifikacija.

Dopisivanje sa notifikacijama je u realnom vremenu!

Savet za oglašivača:
Uredi svoj profil tako što ćeš staviti svoju fotografiju i detaljno opisati svoju ideju. Najbolje je da napišeš plan, postaviš okvirnu cenu kako bi se javili samo korisnici koji se uklapaju u predviđeni budžet, način prevoza i ostale informacije koje su bitne ukoliko je u pitanju putovanje.
Marketing

Preuzmite MEDIA KIT portala Roommateor: