Tražim saputnika za putovanje

Saputnik za putovanje

Tražiš saputnika za putovanje? Klikni na dugme ispod i postavi oglas besplatno. Za kupovinu avio karata, popuni formu, na e-mail ćeš dobiti cenu i možeš kupiti karte online ukoliko ti ponuda bude odgovarala.


Budžet, cena do (u €):
Broj oglasa: 191
Datum poslednjeg ažuririanja: 29.11.2022.

Reklama
in-ads banner roommateor
Reklama
right banner top roommateor
  • ...

Za koga je napravljena kategorija saputnik za putovanje?

Tražim saputnika za putovanje je prostor na sajtu Roommateor gde korisnici kreiraju profile za nalaženje saputnika. Motivi putovanja su različiti, može biti turistička poseta nekoga mesta, poslovno i iz raznih drugih ličnih razloga oglašivača. Oglašivači su iz Republike Srbije.
  • Oglašivači su većinom osobe koje su avanturističkog duha, ljubitelji prirode, sportova, različitih hobija i interesovanja. Razlog nalaženja društva za putovanje je često kreiranje lepih uspomena, fotografija i sticanje novih prijatelja istomišljenika. Pomenute ciljeve korisnici ostvaruju tako što organizuju grupna okupljanja u prirodi, izlete ili višednevne aktivnosti.
  • Oglašivači su korisnici koji nameravaju da odu na određeno mesto i da se zadrže mesec dana ili duže, privremen boravak u drugom gradu ili u inostranstvu. Ukoliko na primer oglašivač planira da ide u Beograd privatno ili poslovno i boravak traje određeno vreme, pronaći će stan na izdavanje u Beogradu i saputnika sa kojim će boraviti u stanu i podeliti troškove. Imamo dosta korisnika koji se iz Beograda opredeljuju za privremeni ili stalni boravak na jugu Srbije i traže stanove za izdavanje u Nišu.
  • Oglašivači su korisnici koji privremeno borave van zemlje i žele da se povežu sa svojim državljanima. Opcija može biti korisna za nekoga ko prvi put odlazi u inostranstvo i važno mu je da se poveže sa nekim ko je već tamo. Roommateor je odlična početna stanica za nalaženje društva da zajedno upoznajete nove teritorije i različite kulture.
  • Oglašivači su frilenseri jer na tržištu postoji sve više pozicija za rad od kuće. Preko portala Roommateor pronađi društvo i započni svoju frilens avanturu! Deljenje velike nekretnine sa pogledom na more može biti odličan izbor za privremenu promenu ambijenta za rad, pronađi saputnike, odaberi svoju sobu, podeli troškove i što je najvažnije, stekni nove prijatelje.
Što se tiče oglašavanja, ne postoje nikakva ograničenja. Bitno je da je oglas pregledan i da objašnjava šta tačno oglašivač želi, kako bi bilo odgovora na njegov oglas. Korisnici međusobno prate profile drugih korisnika i po želji kreiraju oglase. Na sajtu i aplikaciji Roommateor postoji opcija dopisivanja, za svaku primljenu poruku stiže notifikacija.

Dopisivanje sa notifikacijama je u realnom vremenu!

Savet za oglašivača:
Uredi svoj profil tako što ćeš staviti svoju fotografiju i detaljno opisati svoju ideju. Najbolje je da napišeš plan, postaviš okvirnu cenu kako bi se javili samo korisnici koji se uklapaju u predviđeni budžet, način prevoza i ostale informacije koje su bitne ukoliko je u pitanju putovanje.

Najčešća pitanja i odgovori naših saputnika

Kako kupiti jeftine avio karte?

Karte se mogu rezervisati preko zvaničnih sajtova avio kompanija, ili na linku rezervacija avio karata. Naši partneri iz kompanije AvioTag ti mogu rezervisati kartu za bilo koju destinaciju jer sarađuju sa svim svetskim avio kompanijama.
Nakon popunjavanja kratke forme na linku iznad, naši partneri Milica, Tijana ili Milan će pronaći let za odabranu lokaciju i datume i poslati na e-mail trenutnu najpovoljniju cenu.
Cene avio karata variraju u zavisnosti od potražnje, menjaju se često, zato treba iskoristiti za kupovinu period kada je karta jeftinija.
Najbolje je kupovati karte najmanje mesec dana pre leta. Putnicima se dešava da se na sajtu avio kompanije prikazuje jedna cena i već posle sat vremena druga. Varijacije u ceni nisu uvek velike, nekada se razlikuju manje, nekada više, ali je to dovoljan razlog da na vreme rezervišeš svoje avio karte u oba smera.
Reklama
right banner top roommateor
Marketing

Preuzmite MEDIA KIT portala Roommateor: