Prodaja stanova Subotica

Prodaja stanova Subotica

Kupuješ stan u Subotici? Razmotri ponudu aktuelnih oglasa na sajtu Roommateor i kupi stan koji ti najviše odgovara. Filtriraj oglase po lokaciji, rasponu cene i strukturi. Svi oglasi sadrže: slike stana, opis stana, informacije o uknjiženosti, cenu, novogradnja ili starogradnja i ostale informacije koje je oglašivač izdvojio kao najvažnije.Broj oglasa: 16
Oglasi se ažuriraju svakog dana. Datum poslednjeg ažuririanja: 26.01.2021.

Tražiš stan na prodaju u Subotici?

Pogledaj našu ponudu oglasa za prodaju stanova u Subotici. Pretražuj oglase po odgovarajućim cenama i željenim lokacijama.

Kako kontaktirati oglašivača?

Oglašivači uglavnom ostavljaju svoje kontakt telefone. Druga opcija je poslati poruku na sajtu, oglašivaču će stići notifikacija i u samoj poruci će mu pisati id oglasa zainteresovanog kupca. Međutim, možda je bolje da pozovete. Na sajtu ima najviše oglasa od strane agencija za nekretnine, mnoge od njih ne stižu da odgovaraju na poruke jer imaju puno poruka i obaveza tokom dana.
Na kraju svakog oglasa se nalaze polja "Pozovi" i "Pošalji poruku". Ukoliko želiš da se dopisuješ preko našeg sajta, ne zaboravi da se prvo registruješ. Ako već imaš nalog, onda se uloguj.
Pronađi stan u Subotici preko mobilnog telefona, na najbržoj aplikaciji za nekrenine!
Instaliraj našu aplikaciju ovde.

Kako postaviti oglas na sajtu Roommateor?
Prvo je potrebno da se registrujete. Postavljanje oglasa funkcioniše slično za agencije i fizička lica, ali je razlika što je za fizička lica broj oglasa ograničen, a za pravna neograničen ukoliko imamo saradnju za oglašavanje na sajtu. Cene oglašavanja pogledajte u cenovniku na našem sajtu. Postavljanje oglasa je jednostavno, oglasi se ažuriraju automatski na svaku izmenu.

Ako si u gužvi, sačuvaj oglas u omiljene i kontaktiraj oglašivača kasnije
Kada želiš da kupiš stan podrazumeva se da ćeš gledati stanove duže vreme i napraviti neku selekciju u skladu sa tim koji stanovi dolaze u obzir. Svakodnevno se na sajtu prodaje veliki broj stanova, može se i desiti da oglas koji ti se dopada pokriju novi oglasi koji su postavljeni nakon tog i onda imaš problem da ga ponovo pronađeš.

Pogledaj oglase po najtraženijim delovima Subotice: