O nama

O nama

Roommateor se bavi oglašavanjem stanova i kuća. Sajt / portal Roommateor i aplikacija Roommateor su u vlasništvu firme Roommateor. Firma je registrovana u Leskovcu na adresi Božidara Veličkovića 50, kancelarija firme se nalazi u Nišu na adresi Davidova 2A. Matični broj: 65708507, PIB: 111859102.

Kada je nastao Roommateor i kako se razvijao?

Roommateor je nastao 2019. godine kao portal za oglašavanje cimera po čemu je i dobio naziv. Vrlo brzo je postao popularan među studentima koji traže cimere i to nam je bio signal da treba da postavljamo sebi razne ciljeve. Nakon 6 meseci uspešnog poslovanja dodali smo opciju "Izdavanje stanova", nešto kasnije i opciju "Prodaja stanova" i opciju "Saputnik za putovanja". Unošenje ponude nekretnina na sajt, donelo nam je saradnju sa agencijama za nekretnine iz Beograda, Novog Sada, Niša, Kragujevca, Leskovca i Zrenjanina.

Ko su vlasnici sajta Roommateor i ko radi na sajtu?

Vlasnici portala su Miloš Stojanović i Nataša Mitrović. Miloš je po struci master inženjer elektrotehnike i računarstva, a Nataša diplomirani sociolog.
Kombinacija tehničkih i teorijskih znanja je ono što je naša prednost. S' obzirom da su u pitanju dve osobe, mnogi su bili sumnjičavi kada je bio u pitanju predviđanje budućnosti sajta Roommateor. Mi smo ipak delali ka svom cilju i sve više unapređivali svoj biznis i razbili sve predrasude koje su bile vezane za ovo pitanje.
Dokaz našeg uspeha je odličan kvalitet sajta i veliki broj zadovoljnih agencija za nekretnine koje izdaju i prodaju stanove preko sajta i sa kojima imamo odličnu komunikaciju.

U čemu je tajna našeg uspeha?

U tome što smo radoznali, puno se edukujemo i imamo jasno definisan sistem vrednosti i definisane ciljeve. Smatramo da smo svoje talente i energiju usmerili u onom smeru koji je za nas najbolji i zato imamo takve rezultate. Mi se ne takmičimo, već imamo svoju priču i nikad nismo sebe stavljali u poređenje sa bilo kojim pojedincem ili kompanijom.

Da li kompanija brže napreduje od manje firme?

To uopšte ne mora da znači, sve zavisi od toga kakva je društvena klima u kompaniji, kakav je sistem vrednosti zaposlenih i da li su dobro organizovani.
Kada radite u kompaniji, motivacija za rad uglavnom proizilazi iz ličnog interesa, kada radite u svojoj firmi, lični interes i interes firme postanu jedno, što donosi izvanredne rezultate.

Da li Roommateor brzo napreduje?

Ostalim sajtovima je trebalo 5+ godina da se probiju na tržištu i na Google pozicijama, nama je trebala samo 1 godina za pomenuti cilj. Pomogle su nam najnovije tehnologije koje koristimo i naša upornost. Roommateor zauzima odlične pozicije na Google pretragama, dostigao je, u nekim slučajevima i prestigao Google pozicije sajtova za oglašavanje nekretnina koji su poznati i postoje dugo.
Trenutno radimo na daljem unapređenju i uvek ćemo postavljati više ciljeve. Istraživački duh i želja za napred, uvek nas motiviše za dodatno unapređenje sajta. Cilj nam je da u svakom trenutku zaslužujemo da naši korisnici i klijenti koriste sajt za svoje potrebe, to ćemo postići stalnim unapređivanjem i praćenjem aktuelnih trendova. Saveti naših klijenata i korisnika nam dosta pomažu kada je u pitanju kvalitet korisničkog iskustva. S' obzirom da smo do sada uspešno ostvarivali planove i ciljeve, garantujemo da će u budućnosti biti još bolje.

Kako Roommateor tim funkcioniše?

Pored toga što radimo nas dvoje, angažujemo konsultante po potrebi i to u najbolje stručnjake u svojim oblastima. Konsultanti su tu po potrebi, što nama i njima u potpunosti odgovara. Osobe koje rade kao konsultanti teže da budu potpuno samostalni u svojim poslovima i nisu vezani za firmu, već ih firma angažuje kada je potrebno.
Imamo veliku podršku svojih konsultanata i oko nas u okruženju je sve više vrhunskih stručnjaka koji cene i podržavaju naš rad. Pored toga, tu su i nacionalni i lokalni mediji koji prate naš rad i pružaju nam veliku podršku. Gostovali smo na TV Prva, RTS 1 i Nova S, portalu B92, na radijima i mnogim drugim portalima i lokalnim medijima. Podrška svakako puno znači i zahvalni smo svima.
rooommateor milos rts
rooommateor natasa rts
rooommateor milos nova s
rooommateor natasa prva tv
rooommateor natasa nova s
rooommateor milos natasa belleamie

Po čemu smo tehnički jedinstveni?

Sajt Roommateor ima tehničke karakteristike koje su aktuelne u svetu, kao što je PWA pristup aplikaciji. U pitanju je aplikacija koja se instalira direktno iz pretraživača, zauzima manje od 1 MB memorije na uređaju i ažurira se sama od sebe na svaku našu izmenu.
Roommateor je prvi i jedini sajt za oglašavanje nekretnina koji ima PWA aplikaciju i jedini smo sajt za oglašavanje nekretnina koji ima brzinu učitavanja stranica 100/100 na svim uređajima. Sajt je responzivan na svim uređajima.
Pored visokih pozicija na Google, naše uspešno poslovanje prati i kvalitan digitalni marketing. Najbolji rezultat svega što radimo je je veliki broj zadovoljnih klijenata.

Kategorije na sajtu Roommateor:

  • Cimeri
  • Izdavanje stanova
  • Prodaja stanova
  • Saputnici za putovanja
Kontakt
066 559 31 31
info@roommateor.com

Najtraženije pretrage na sajtu Roommateor: