O nama

O nama

Kada je nastao Roommateor?
Roommateor je nastao 2019. godine kao portal za oglašavanje cimera po čemu je i dobio naziv. Vrlo brzo smo na zahtev agencija za nekretnine dodali još dve kategorije: izdavanje i prodaja stanova. Danas se na našem sajtu oglašava veliki broj zadovoljnih agencija i imamo ponudu oglasa nekretnina za sve veće gradove u Srbiji.

Ko smo mi?

Roommateor je tim mladih, vrednih, inovativnih, kreativnih i preduzimljivih osoba. Naša prednost je istraživački duh koji imamo i želja da sve saznamo i pre nego što dođe do tržišta i primenimo na svoj portal. Stalno se unapređujemo, sajt ima odlične tehničke predispozicije i karakteristike i potpuno je prilagođen korisnicima. Roommateor je responzivan na svim uređajima i ima odličnu brzinu učitavanja stranica. Kao nagradu za to, Google nam je omogućio visoke pozicije koje smo stekli relativno brzo dok je drugim sajtovima za oglašavanje nekretnina za to bilo potrebno do 5 godina.

Čemu težimo?

Naš cilj je da imamo što više zadovoljnih korisnika koji će ustupiti ili pronaći nekretninu preko našeg sajta. Želimo da svojim korisnicima pružimo najbolje korisničko iskustvo, otvoreni smo i za sugestije jer nam one pomažu da budemo još bolji. Težimo visokim pozicijama na Google i tome da kvalitet našeg sajta opravda te pozicije. Cilj nam je i da imamo što više pouzdanih klijenata kako bi naši korisnici imali pouzdane partnere kada je u pitanju izdavanje ili prodaja nekretnina.

Po čemu smo jedinstveni?

Imamo PWA aplikaciju. Roommateor aplikacija se instalira na svim uređajima direktno iz pretraživača, zauzima minimalno memorije na uređaju i ažurira se automatski na svaku našu izmenu. Na tržištu nekretnina u Srbiji, mi smo jedini portal za oglašavanje nekretnina koji ima PWA.

Kategorije na sajtu Roommateor:

  • Cimeri
  • Izdavanje stanova
  • Prodaja stanova
  • Saputnici za putovanja
Kontakt
066 559 31 31
info@roommateor.com