Tražim cimera Niš

Tražim cimera Niš

Tražiš cimera ili cimerku u Nišu? Pogledaj ponudu oglasa cimera i pronađi oglas koji ti najviše odgovara. Oglašivači na sajtu Roommateor su osobe koje su već pronašle stan i nemaju cimere, kao i osobe koje traže cimera i stan. Postani i ti oglašivač, postavi svoj oglas za traženje cimera potpuno besplatno.


Odaberi kategoriju

Selektuj lokacije

Pol cimera

Cena (u €)

Broj oglasa: 5
Datum poslednjeg ažuririanja: 18.01.2022.


Grad Niš je treći grad po veličini u Republici Srbiji, najveći grad jugoistočne Srbije i univerzitetski centar sa 11 fakulteta. Ima 5 gradskih opština. Poznat je po prelepoj tvrđavi u kojoj se održava filmski festival i JAZZ festival. Od istorijskih znamenitosti, tu su Čegar, logor, Ćele Kula i 3 pesnice. Izaberi stan po ceni i delu grada koji ti odgovara. Kirije nisu visoke, ali je ipak dobro deliti troškove sa nekim. Posebno obratiti pažnju ukoliko je u pitanju zgrada, veća kvadratura stana donosi visoku cenu centralnog grejanja. Kada se ukupan račun podeli na pola ili više, može biti prihvatljivo studentima. Oglasi sadrže: informacije o načinu grejanja, strukturi, opremljenosti stana, troškovima po osobi, da li je u stanu dozvoljeno pušenje, da li je pet friendly i fotografije.

Najčešća pitanja naših korisnika koji traže cimere

Kako da pronađeš cimera u Nišu pomoću sajta Roommateor?

Roommateor je najbrži sajt na našem tržištu za nalaženje cimera i stanova. Predlažemo da se registruješ na sajt, postaviš oglas, a putem poruka će ti se javljati potencijalni cimeri. Potrudi se da sebe predstaviš na adekvatan način i time privučeš ljude koji imaju slične osobine. Možeš ostaviti svoj broj telefona, ali nije nužno. Bilo da tražiš cimera, cimera i stan ili nekoga da zajedno tražite stan, registruj se i dopisuj sa drugim korisnicima u realnom vremenu putem našeg sajta.

Da li naš sajt ima Android i IOS aplikaciju?

Pod pretpostavkom da sajtu najčešće pristupaš putem telefona, napravili smo Roommateor aplikaciju za nalaženje cimera. Reč je o PWA aplikaciji koja je model budućnosti jer zauzima minimalno memorije na uređaju i ažurira se automatski. Naša Android i IOS aplikacija se instalira u dva klika direktno iz pretraživača, uputstvo pogledaj na sajtu.

Kako Roommateor povezuje cimere?

Ideja je da korisnici imaju svoje profile na sajtu i da se međusobno dopisuju kako bi našli sebi sličnu osobu sa kojom će deliti životni prostor. Celokupno korišćenje sajta je jednostavno i potpuno besplatno. Za postavljanje oglasa je neophodno registrovati se na naš sajt. Ukoliko samo posmatraš oglase drugih korisnika možeš se sa njima dopisivati, a ako nemaš vremena odmah da ih kontaktiraš, klikni na srce i oglas će se izvojiti na stranici “Omiljeno”.

Kako da znaš da ti je stigla nova poruka?

Na našem sajtu su omogućene notifikacije, ali je neophodno potvrditi da želiš da ti stižu notifikacije za primljene poruke. Potrebno je samo da na stranici “Poruke” potvrdiš da prihvataš. U suprotnom, obaveštenja o porukama će stizati samo na e-mail sa kojim se korisnik registrovao na sajt.

Kako da saznam informacije o oglašivaču?

U opisu se nalaze sve informacije o potencijalnom cimeru. Ukoliko ima stan, onda i informacije o stanu. Opis u oglasu nije obavezan, ali se oglašivači u većini slučajeva potrude da ostave adekvatne informacije kako bi se predstavili drugim korisnicima.
Sačuvaj pretragu, uključi obaveštenja i obavestićemo te kada se pojave novi oglasi za cimera u Nišu.