Tražim cimera Niš

Tražim cimera Niš

Tražiš cimera ili cimerku u Nišu? Pogledaj ponudu oglasa cimera i pronađi oglas koji ti najviše odgovara. Oglašivači na sajtu Roommateor su osobe koje su već pronašle stan i nemaju cimere, kao i osobe koje traže cimera i stan. Postani i ti oglašivač, postavi svoj oglas za traženje cimera potpuno besplatno.

Oglašavanje je besplatno. Za postavljanje oglasa potrebno je da se registruješ na sajt.

Odaberi kategoriju

Selektuj lokacije

Pol cimera

Cena (u €)

Broj oglasa: 13
Datum poslednjeg ažuririanja: 04.02.2023.

Sačuvaj pretragu, uključi obaveštenja i obavestićemo te kada se pojave novi oglasi za cimera u Nišu.

Grad Niš je treći grad po veličini u Republici Srbiji, najveći grad jugoistočne Srbije i univerzitetski centar sa 11 fakulteta. Ima 5 gradskih opština. Poznat je po prelepoj tvrđavi u kojoj se održava filmski festival i JAZZ festival. Od istorijskih znamenitosti, tu su Čegar, logor, Ćele Kula i 3 pesnice. Izaberi stan po ceni i delu grada koji ti odgovara. Kirije nisu visoke, ali je ipak dobro deliti troškove sa nekim. Posebno obratiti pažnju ukoliko je u pitanju zgrada, veća kvadratura stana donosi visoku cenu centralnog grejanja. Kada se ukupan račun podeli na pola ili više, može biti prihvatljivo studentima. Oglasi sadrže: informacije o načinu grejanja, strukturi, opremljenosti stana, troškovima po osobi, da li je u stanu dozvoljeno pušenje, da li je pet friendly i fotografije.

Najčešća pitanja naših korisnika koji traže cimere

Kako da pronađeš cimera u Nišu pomoću portala Roommateor?

Roommateor je najbrži sajt na našem tržištu za nalaženje cimera i stanova. Predlažemo da se registruješ na sajt, postaviš oglas, a putem poruka će ti se javljati potencijalni cimeri. Potrudi se da sebe predstaviš na adekvatan način i time privučeš ljude koji imaju slične osobine. Možeš ostaviti svoj broj telefona, ali nije nužno. Bilo da tražiš cimera, cimera i stan ili nekoga da zajedno tražite stan, registruj se i dopisuj sa drugim korisnicima u realnom vremenu putem našeg sajta.

Da li Roommateor ima Android i IOS aplikaciju?

Pod pretpostavkom da sajtu najčešće pristupaš putem telefona, napravili smo Roommateor aplikaciju za nalaženje cimera. Reč je o PWA aplikaciji koja je model budućnosti jer zauzima minimalno memorije na uređaju i ažurira se automatski. Android i IOS aplikacija se instalira u dva klika direktno iz pretraživača, uputstvo pogledaj na sajtu.

Da li možete pronaći stan na portalu Roommateor?

Roommateor ima ponudu oglasa za izdavanje stanova u Nišu. Pomoću filtera odredi kriterijume pretrage i pronađi na jednom mestu, i cimera i stan. Najpre odredi strukturu i odaberi samo određene lokacije. Ukoliko želiš da pogledaš manje stanove bez cimera, poseti stranicu izdavanje jednosobnih stanova Niš.
Sačuvaj pretragu, uključi obaveštenja i obavestićemo te kada se pojave novi oglasi za cimera u Nišu.