Tražim cimera Kragujevac

Tražim cimera Kragujevac

Tražiš cimera ili cimerku u Kragujevcu? Na portalu Roommateor se oglašava veliki broj studenata koji su u potrazi za cimerima. Pored praćenja ponude oglasa, predlažemo da postaviš svoj oglas besplatno i na taj način pronađeš cimera ili cimera i stan.

Oglašavanje je besplatno. Za postavljanje oglasa potrebno je da se registruješ na sajt.

Odaberi kategoriju

Selektuj lokacije

Pol cimera

Cena (u €)

Broj oglasa: 6
Datum poslednjeg ažuririanja: 04.02.2023.


Kragujevac spada u top 5 gradova po veličini u Republici Srbiji, univerzitetski grad i centar Šumadijskog okruga. Najpoznatiji je po spomeniku Šumarice. Izaberi deo grada koji ti najviše odgovara, pronađi osobu sa kojom ćeš deliti životni prostor i tako uštedi novac. Obratiti pažnju ukoliko je u pitanju zgrada, veća kvadratura stana donosi visoku cenu centralnog grejanja. Pri odabiru lokacije, treba proučiti gradski red vožnje, cena mesečne kartice je 1400 dinara za studente. Oglasi sadrže: informacije o načinu grejanja, strukturi, opremljenosti stana, troškovima po osobi, da li je u stanu dozvoljeno pušenje, da li je pet friendly i fotografije.

Najčešća pitanja naših korisnika koji traže cimere

Kako da najlakše pronađeš cimera u Kragujevcu?

Roommateor pruža jednostavno i brzo nalaženje cimera. Većina korisnika gleda oglase, tako da predlažemo da ti ipak postaviš oglas. Potrebno je da se registruješ, popuniš osnovne informacije o sebi i dodaš opis. Pronađi cimera sa stanom ili bez stana, da se useli kod tebe ili da zajedno pronađete stan. Na sajtu je omogućeno kreiranje profila i dopisivanje, što je sasvim dovoljno uraditi kako bi se cimeri pronašli. Srećno!

Kako da pronađeš cimera i stan u Kragujevcu?

Za cimere koji su se već pronašli i sada traže stan, imamo ponudu za izdavanje stanova u Kragujevcu.

Kako da vidim informacije o potencijalnom cimeru?

Na samom oglasu je prikazano šta je to što je oglašivač selektovao, kao i informacije o stanu ukoliko je već iznajmio stan. U samom oglasu postoji i opis koji većina korisnika popuni, neko detaljno, dok se neko potrudi manje. Svakako na osnovu samog oglasa saznaj osnovne informacije koje za početak mogu biti dovoljne za procenu potencijalnog cimera.
Sačuvaj pretragu, uključi obaveštenja i obavestićemo te kada se pojave novi oglasi za cimera u Kragujevcu.