Tražim cimera Kragujevac

Tražim cimera Kragujevac

Tražiš cimera ili cimerku u Kragujevcu? Na portalu Roommateor se oglašava veliki broj studenata koji su u potrazi za cimerima. Pored praćenja ponude oglasa, predlažemo da postaviš svoj oglas besplatno i na taj način pronađeš cimera ili cimera i stan.


Odaberi kategoriju

Selektuj lokacije

Pol cimera

Cena (u €)

Broj oglasa: 1
Datum poslednjeg ažuririanja: 23.01.2022.


Kragujevac spada u top 5 gradova po veličini u Republici Srbiji, univerzitetski grad i centar Šumadijskog okruga. Najpoznatiji je po spomeniku Šumarice. Izaberi deo grada koji ti najviše odgovara, pronađi osobu sa kojom ćeš deliti životni prostor i tako uštedi novac. Obratiti pažnju ukoliko je u pitanju zgrada, veća kvadratura stana donosi visoku cenu centralnog grejanja. Pri odabiru lokacije, treba proučiti gradski red vožnje, cena mesečne kartice je 1400 dinara za studente. Oglasi sadrže: informacije o načinu grejanja, strukturi, opremljenosti stana, troškovima po osobi, da li je u stanu dozvoljeno pušenje, da li je pet friendly i fotografije.

Najčešća pitanja naših korisnika koji traže cimere

Kako da najlakše pronađeš cimera u Kragujevcu?

Roommateor pruža jednostavno i brzo nalaženje cimera. Većina korisnika gleda oglase, tako da predlažemo da ti ipak postaviš oglas. Potrebno je da se registruješ, popuniš osnovne informacije o sebi i dodaš opis. Pronađi cimera sa stanom ili bez stana, da se useli kod tebe ili da zajedno pronađete stan. Na sajtu je omogućeno kreiranje profila i dopisivanje, što je sasvim dovoljno uraditi kako bi se cimeri pronašli. Srećno!

Da li Roommateor ima Android i IOS aplikaciju?

Roommateor ima Android i IOS aplikaciju za nalaženje cimera. Naša aplikacija se instalira direktno iz pretraživača, zauzima malo memorije i ažurira se automatski. U pitanju je PWA pristup. Instalacija se izvršava direktno iz pretraživača vrlo jednostavno, a uputstvo se nalazi na stranici aplikacije na našem sajtu.

Kako Roommateor omogućava povezivanje cimera?

Omogućavamo besplatno nalaženje cimera, kreiranjem profila i dopisivanjem putem našeg sajta. Tokom privremenog boravka u drugom gradu, važno je sa kim ćeš deliti životni prostor. Mi smo omogućili da se unutar oglasa svaki korisnik adekvatno predstavi ostalima. Kada ti se neki oglas dopadne, kontaktiraj oglašivača ili koristite dopisivanje putem sajta Roommateor. Za postavljanje oglasa je nužno biti registrovan korisnik. Omiljene oglase možeš čuvati klikom na srce i oni će se naći na stranici “Omiljeno”.

Kako da znaš kada imaš primljenu poruku?

Notifikacije ubrzavaju proces dopisivanja, neophodno je da uđeš na stranicu “Poruke” i odobriš notifikacije za primljene poruke. Na ovaj način ćeš uvek videti kada ti stigne nova poruka. U slučaju da notifikacije nisu odobrene, onda će stizati samo obaveštenja na e-mail adresu koja je postavljena na sajt prilikom registracije.

Kako da vidim informacije o potencijalnom cimeru?

Na samom oglasu je prikazano šta je to što je oglašivač selektovao, kao i informacije o stanu ukoliko je već iznajmio stan. U samom oglasu postoji i opis koji većina korisnika popuni, neko detaljno, dok se neko potrudi manje. Svakako na osnovu samog oglasa saznaj osnovne informacije koje za početak mogu biti dovoljne za procenu potencijalnog cimera.
Sačuvaj pretragu, uključi obaveštenja i obavestićemo te kada se pojave novi oglasi za cimera u Kragujevcu.