Tražim cimera Voždovac

Tražiš cimera na Voždovcu? Na našem sajtu se oglašavaju osobe koji su tvoji potencijalni cimeri. Pogledaj kompletnu ponudu oglasa osoba koje traže cimera na Voždovcu, sa stanom ili bez. Ukoliko si prvi put na sajtu Roommateor, u dnu stranice imaš detaljno uputstvo kao se koristi naš sajt.

Lokacija: Voždovac

Broj oglasa: 21
Oglasi se ažuriraju svakog dana. Datum poslednjeg ažuririanja: 15.01.2021.

U potrazi si za cimerom na Voždovcu?

Saznaj kako se postavlja oglas i kako da dođeš do kontakata osoba čiji su ti oglasi interesantni.
Svaka osoba koja je postavila oglas na sajtu Roommateor je tvoj potencijalni cimer. Na kraju svakog oglasa postoji polje "Pošalji poruku". Dopisuj se sa ostalim korisnicima bilo da si oglašivač ili osoba koja posmatra ostale oglase.
Ukoliko želiš da postaviš oglas, ne zaboravi da se prvo registruješ. Ako već imaš nalog, onda se uloguj.
Preko mobilnog telefona, sve je lakše i brže.
Instaliraj našu aplikaciju ovde.

Kako postaviti oglas na sajtu Roommateor?

Postavljanje oglasa je jednostavno i potpuno besplatno. Obavezno označi lokaciju ili više željenih lokacija. Za ceo oglas ćeš utrošiti najviše par minuta.
Oglas može biti na sajtu koliko god želiš. Takođe, izmene uvek dolaze u obrzir kada god osetiš potrebu da nešto dodaš. Izmene se čuvaju automatski, dakle, izmeni određenu informaciju o sebi ili cimeru, izađi iz oglasa i biće sačuvano.
Na sajtu postoje dve kategorije:
  • tražim cimera na Voždovcu
  • tražim cimera i stan na Voždovcu

Komunikacija sa budućim cimerom

Postoji više opcija za kontakt, neko je u oglasu ostavio broj telefona, drugi očekuju da im pošalješ poruku putem sajta Roommateor. Osoba koja je uključila notifikacije odmah dobija obaveštenje o poruci na sajtu i ulazi da vidi poruku.
Kako se uključuju notifikacije?
Uloguj se na sajt, uđi u svoje poruke i klikni da odobravaš notifikacije. To je savremen način komunikacije, kako se ne bi stalno proveravao inbox. Ukoliko zaboraviš da ih uključiš, stići će ti obaveštenje o novoj poruci na e-mail.
Registrovani korisnici razmenjuju poruke i mogu razmeniti i brojeve telefona. Ako nisi registrovan korisnik, klikni na opciju "Pozovi" i uplati 30 RSD slanjem SMS poruke da dobiješ broj telefona drugog korisnika.
Ako si u žurbi, sačuvaj oglas i pogledaj ga kasnije
Vidiš dobar oglas, nemaš sada vremena da kontaktiraš? Nikakav problem, sačuvaj oglas ili više oglasa. Kada odvojiš vreme, uđi na stranicu "Omiljeno" i uživaj u traženju cimera.

Voždovac je mala opština koja se nalazi između ostalih Beogradskih opština. Popularna je za porodice i studente. Na ovoj teritoriji se nalaze fakulteti Organizacionih nauka, Političkih nauka i Saobraćajni fakultet. Nema puno delova grada jer se nalazi na maloj teritoriji, studenti biraju sobe u stanovima ili zgradama u blizini fakulteta. Odlilčna povezanost sa ostalim delovima grada.
Pogledaj po delovima grada koji pripadaju ovoj opštini: