Najkreativniji oglasi za cimere

Najkreativniji oglasi za cimere

Sajt Roommateor je nastao kao portal za oglašavanje cimera, kasnije se proširio i dobio nove kategorije. Međutim, prvi oglasi koji su se pojavili na ovom sajtu bili su oglasi cimera, a kako vreme odmiče imamo ih sve više.
S obzirom da se ozbiljno bavimo povezivanjem cimera, želimo da pokažemo koji su najinteresantniji oglasi cimera u Srbiji od osnivanja sajta do danas.
Neki od najkreativnijih oglasu su nastali spontano, dok je za druge je uložen trud, ima i onih oglašivača su želeli da nasmeju potencijalnog cimera koji čita njihov oglas da bi ga na taj način naveli da im se javi. Sve te rečenice u opisima oglasa su izazvale različite rezultate i zadržavale korisnike na našem sajtu. Većina njih je našla cimera, jer je u toj različitosti oglasa i ličnosti koje se oglašavaju, svako mogao da pronađe cimera po svojim kriterijumima.
najkreativniji-oglasi-za-cimere

10 najkreativnijih oglasa sa našeg sajta

Oglasi koji su navedeni u blogu su oglasi sa sajta Roommateor od nastanka sajta do danas. S obzirom da su oglasi javni, odvojili smo ih na jednom mestu kako bismo zajedno pogledali kako se predstavljaju ili kakva očekivanja imaju budući cimeri jedni od drugih.

Jednostavni oglasi

Oglasi koji su najjednostavniji za čitanje, gde je korisnik konkretan i daje najosnovnije informacije o svom načinu života.
cimer koji malo vremena provodi kod kuce
konkretan cimer

Još jednostavniji oglas

Ako misliš da oglasi ne mogu biti jednostavniji, razuverićemo te. Naredni oglas je još brži za čitanje, a to je ujedno i najkraći mogući opis koji se može sastaviti jer sadrži samo dva slova.
jednostavan oglas

Oglasi u kojima je uloženo nešto više truda

S obzirom da potencijalni cimeri ne znaju ništa o našim osobinama, trebalo bi da im predstavimo neke. Naša korisnica je napisala detaljan opis i istakla sve što misli da je važno da se zna .
cimerka koja se detaljno predstavila

Još jedan zabavan i kreativan opis:

cimer zeli da deli iskustva sa nekim

Kreativno nabrajanje:

saljivo hvalisanje

Još kvalitetnih oglas:

cimerka dosta vremena provodi kod kuce
uredan i pedantan

Šaljivi:

spreman da plati visu kiriju
nije navikao da zivi sam
Na sajtu je bilo još mnogo opisa i oglasa, a svaki je zanimljiv na svoj način i bilo je teško odabrati 10 najkreativnijih oglasa. Kada je sajt nastao, bilo je i oglasa bez opisa, ali kako vreme odmiče, oglasa je sve više, a opisi su sve duži. Razlog tome je rast sajta, ali i rast iskustava velikog broja studenata koji su odabrali pogrešne cimere.
Između dva oglašavanja su stečena velika iskustva, bilo da su ta iskustva loša ili dobra, bila su izuzetno korisna. Mislim da se svi slažemo oko toga da je imati cimera bar u nekom periodu života poželjno i korisno.

Ko se oglašava na sajtu Roommateor?

Na sajtu se oglašavaju studenti, ali i zaposleni. Kao što ste videli u primerima, ima mnogo ljudi koji su zaposleni i traže cimera. Neki od njih to vide kao privremeno rešenje, dok drugi žive tako više godina jer im odgovara, pre svega zbog uštede novca. Nakon završenog fakulteta, pojedini studenti nastave da žive u gradu u kojem su završili fakultet i skroz im je prihvatljivo da i u buduće sa nekim dele životni prostor.

Koji su najčešći problemi u zajedničkom životu?

Prikazali smo potpuno različite oglase, tako da je na osnovu njih teže zaključiti neke pravilnosti. Međutim, kada se pogledaju svi oglasi možemo i da generalizujemo.
Na osnovu svih dosadašnjih oglasa, možemo izvući iz konteksta da su najčešći problemi koji se javljaju tokom studentskog života neurednost ili previše buke u stanu. U većini oglasa se vidi da se traži uredan cimer, kao i to da se naznačuje da je buka u stanu zabranjena.
Činjenica je da studenti ponekad zapostave kućne poslove, ali ono što naši cimeri traže jeste osnovna higijena i odlaganje stvari tamo gde su pronađene. Studentski život je sam po sebi dinamičan i nije uvek predvidivo šta će se desiti na kolokvijumu ili ispitu, tako da naši korisnici bar žele da izbegnu .
Što se tiče buke, u većini ozbiljnih oglasa stoji da su u stanu zabranjene žurke. To je donekle i logično jer studenti često imaju drugačiji bioritam, pa se može desiti da su budni kada svi spavaju. Za to vreme je bitno da ne ometaju cimera ili komšije proizvođenjem buke.

Šta u opisima naglašavaju kao svoje prednosti?

Najveći broj oglasa sadrži reči “uredan” i ”odgovoran”, to su osobine kojima se naši korisnici ponose i samim tim očekuju da će im se javiti osoba sa istim osobinama. Vrline svakako jesu prednost kada neko formira oglas, ukoliko je napisano nešto realno. Ako se cimer previše hvali u opisu, to može biti simpatično i takvi oglasi takođe dobijaju veliki odziv.
Takođe, često naglašavaju kao prednost ukoliko imaju puno obaveza preko dana, u samom oglasu napišu da često nisu kod kuće, što je prednost jer će osoba koja se opredeli da živi sa njima imati veću slobodu za rad, učenje ili zabavu kod kuće.
To bi bilo sve za dosadašnji presek stanja oglasa za cimere. Predstavljeni su javni podaci koji se nalaze na sajtu, odnosno opisi na samim oglasima. Nakon kontaktiranja ili dopisivanja putem našeg sajta, cela ova priča koju posmatramo se nastavila, ovi opisi su bili samo početak. Javilo nam se dosta korisnika koji su rekli da su pronašli cimera koji im odgovara. Rekli smo im da nema potrebe da se zahvaljuju jer su oni ti koji uređuju svoje oglase, tako da su sami zaslužni što su pronašli dobre cimere. Tako da, nastavite da pratite i postavljate oglase, vaš Roommateor.
Objavio: roommateor logo Roommateor.com
Ažurirano:


Kako rešiti...
Šta zahteva planin...