Radošević nekretnine Autokomanda
agencija Radošević nekretnine Autokomanda logo - roommateor

Radošević nekretnine Autokomanda

Beograd, Voždovac

Agencija Radošević nekretnine Autokomanda nije postavila nijedan oglas.
Na stranici su prikazani najnoviji oglasi za prodaju i izdavanje nekretnina u Beogradu.

Najnoviji oglasi za prodaja nekretnina u Beogradu:


Najnoviji oglasi za izdavanje nekretnina u Beogradu:


Najčešća pitanja i odgovori vezani za agenciju Radošević nekretnine Autokomanda

Da li je agencija Radošević nekretnine registrovana za promet nekretnina?

Agencija Radošević nekretnine je upisana u Registar posrednika u prometu i zakupu nekretnina pod brojem 296.

Koja je adresa agencije Radošević nekretnine na Autokomandi?

Agencija Radošević nekretnine se nalazi na dve lokacije u gradu, jedna od lokacija je Autokomanda. Lokal agencije Radošević nekretnine na Autokomandi nalazi se na adresi Bulevar Oslobođenja 53.

Kako da kontaktirate agenciju Radošević nekretnine Autokomanda?

Agenciju Radošević nekretnine na Autokomandi kontaktirajte slanjem upita putem sajta Roommateor ili putem telefona: 063623484 i 0112450110.

Da li se agencija Radošević nekretnine na Autokomandi bavi i izdavanjem nekretnina?

Agencija Radošević nekretnine se bavi i izdavanjem i prodajom nekretnina.

Podaci o agenciji Radošević nekretnine Autokomanda

Broj u registru posrednika: 296
Adresa: Bulevar Oslobođenja 53
Kontakt telefoni (klikni na *** za prikaz celog broja):
063623484 , 0112450110

Osnovna i primarna delatnost privrednog društva RADOŠEVIĆ NEKRETNINE d.o.o. je posredovanje u kupoprodaji nepokretnosti (stan, kuća, lokal, poslovni prostor, garaža, plac, industrijski objekat). Osim posredovanja u kupoprodaji nepokretnosti, privredno društvo RADOŠEVIĆ NEKRETNINE d.o.o. se bavi i posredovanjem u zakupu nepokretnosti. Imamo angažovane advokate, koji su specijalizovani za ovu vrstu poslova (sastavljanje kupoprodajnih predugovora, ugovora, saglasnosti bračnih drugova, punomoćja, i dr.), pa je klijentima time obezbeđena puna pravna sigurnost. Sva ta dokumentacija se šalje javnom beležniku na dodatnu proveru. Na overi predugovora o kupoprodaji, ugovora o kupoprodaji i bilo kakve dokumentacije koja je vezana za posredovanje privrednog društva RADOŠEVIĆ NEKRETNINE d.o.o. Beograd kod javnog beležnika prisutan je i neko od naših agenata. Nakon overe kupoprodajnog ugovora kod javnog beležnika (notara), agenti privrednog društva RADOŠEVIĆ NEKRETNINE d.o.o. Beograd odlaze sa klijentima u banku, gde se vrši transfer novca, to jest isplata kupoprodajne cene sa računa kupca na račun prodavca. Posle završene primopredaje nepokretnosti, agenti sa kupcima odlaze u nadležne službe: JKP Infostan, EDB Beograd, Telekom Srbija AD, pojedine službe operatera kablovske televizije, koje odaberu kupci, gde zasnivaju svoja pretplatnička ili druga prava i sklapaju ugovore u tim nadležnim službama. Popunjavanje poreskih prijava, kompletiranje dokumentacije i odlazak sa klijentima u Poresku upravu, predavanje te dokumentacije radi regulisanja poreza na prenos apsolutnih prava, poreza na nasleđe, poreza na kapitalnu dobit, kao i poreza na imovinu, jeste u opisu radnog mesta agenta Privrednog društva RADOŠEVIĆ NEKRETNINE d.o.o. Osim ovoga, u dogovoru sa klijentima predajemo i dokumentaciju kupljenih nepokretnosti za upis u Republički geodetski zavod, Službu za katastar nepokretnosti (Čukarica, Rakovica , Stari grad, Savski venac, Voždovac, Grocka i dr.).

Marketing

Preuzmite MEDIA KIT portala Roommateor: