agencija Forma Tim logo - roommateor

Forma tim nekretnine

Beograd, Stari Grad

Agencija Forma Tim nije postavila nijedan oglas.
Na stranici su prikazani najnoviji oglasi za prodaju i izdavanje nekretnina u Beogradu.

Najnoviji oglasi za prodaja nekretnina u Beogradu:Najčešća pitanja i odgovori vezani za agenciju Forma tim nekretnine iz Beograda

Da li je agencija Forma tim nekretnine registrovana za promet nekretnina?

Agencija Forma tim nekretnine je upisana u Registar posrednika u prometu i zakupu nekretnina pod brojem 753.

Koja je adresa agencije Forma tim nekretnine?

Lokal agencije Forma tim nekretnine se nalazi na adresi Generala Lešjanina 5 u Starom gradu.

Kako da kontaktirate agenciju Forma tim nekretnine?

Agenciju Forma tim nekretnine kontaktirajte slanjem upita putem sajta Roommateor ili putem telefona: 0113282208 i 066270950.

Da li se agencija Forma tim nekretnine bavi i izdavanjem nekretnina?

Agencija Forma tim nekretnine se bavi i izdavanjem i prodajom nekretnina.

Podaci o agenciji Forma Tim

Broj u registru posrednika: 753
Adresa: Prizrenska 4
Kontakt telefoni (klikni na *** za prikaz celog broja):
0113282208 , 066308908

Agencija ”Forma Tim” je osnovana 2016. god. Sedište firme se nalazi na Starom Gradu, u ulici Prizrenska br. 4. Agencija je upisana u registar posrednika pod rednim brojem 753. Savremen prostor u samom centru grada na Terazijama, pruža odlične uslove kako za rad zaposlenima, tako za laku komunikaciju i prijatnu atmosferu za gostoprimstvo klijentima. Osnovna delatnost je posredovanje u prometu i zakupu svih vrsta nepokretnosti. Svoj posao obavljamo svesno i stručno, a sve u funkciji zaštite interesa svih klijenata i pružanja pune pravne sigurnosti i diskrecije. Naš tim čine profesionalno obučeni, licencirani agenti, koji su spremni da profesionalno i efikasno odgovore u najkraćem mogućem roku, na svaki postavljeni zadatak. Od svog osnivanja Forma Tim konstantno nastoji da unapredi nivo i vrste usluga koje pružama svojim klijentima. Smatramo da je od suštinskog značaja da našim klijentima budemo lako dostupni i pomognemo im u ostvarenju njihovih zamisli. Sa tom namerom, razvili smo sistem rada i usluga koji pruža korisniku mogućnost da na jednom mestu završi sve u vezi sa kupoprodajnim aktivnostima. Forma Tim, svakim danom za dobija zadobija poverenje svojih klijenata i trudimo se da takav trend i zadrzimo. Namera nam je da nastavimo sa brzim unapređivanjem poslovanja, svoj rejting podignemo na zavidan nivo, i da pokrijemo teritoriju čitavog grada.

Marketing

Preuzmite MEDIA KIT portala Roommateor: