agencija Alfa & Omega 034 logo - roommateor

Alfa i omega

Kragujevac

Agencija Alfa & Omega 034 nije postavila nijedan oglas.
Na stranici su prikazani najnoviji oglasi za prodaju i izdavanje nekretnina u Kragujevcu.

Najnoviji oglasi za prodaja nekretnina u Kragujevcu:


Najnoviji oglasi za izdavanje nekretnina u Kragujevcu:


Najčešća pitanja i odgovori vezani za agenciju za nekretnine Alfa i omega iz Kragujevca

Da li je agencija za nekretnine Alfa i omega registrovana za promet nekretnina?

Agencija za nekretnine Alfa i omega je upisana u Registar posrednika u prometu i zakupu nekretnina pod brojem 616.

Koja je adresa agencije za nekretnine Alfa i omega?

Lokal agencije za nekretnine Alfa i omega se nalazi u Kragujevcu na adresi Trg kralja Aleksandra I Karađorđevića 102 lokal 12.

Kako da kontaktirate agenciju za nekretnine Alfa i omega?

Agenciju za nekretnine Alfa i omega kontaktirajte slanjem upita putem sajta Roommateor ili putem telefona: 0693619770 i 034356257.

Podaci o agenciji Alfa & Omega 034

Broj u registru posrednika: 616
Adresa: Trga Kralja Aleksandra I Karađorđevića 102 lokal 12
Kontakt telefoni (klikni na *** za prikaz celog broja):
0693619770 , 034356257

Osnovna delatnost agencije je posredovanje u prometu nepokretnosti (kuća, stanova, lokala, poslovnih zgrada, placeva, industrijskog zemljišta,...) i promet turističkih aranžmana. Naša misija je pružanje kvalitetnih usluga, u vezi sa prometom nekretnina i turističkih aranžmana, našim klijentima na zavidnom nivou, uz poštovanje pravne sigurnosti i diskrecije. Naša vizija je, uz već dugi niz poslovanja u regionu i velikim brojem zadovoljnih klijenata, da postanemo jedna od vodećih agencija u oblasti prometa nekretnina i turističkih aranžmana. Naš posao je da razumemo i pratimo potrebe naših klijenata, i da uvek zadovoljimo njihova očekivanja kroz raznovrsnu ponudu nekretnina i turističkih aranžmana, kako bi klijenti mogli kod nas da ostvare svoje životne snove, odnosno da nađu svoj mali kutak i krov nad glavom i proputuju svetom. Bavimo se prikupljanjem zahteva za prodaju i kupovinu nekretnina, procenom vrednosti svake nekretnine, prezentovanjem aktuelnih nekretnina, razgledanjem nepokretnosti na terenu, pronalazenjem kupaca i poslovnim pregovaranjem, izradom kupoprodajnih ugovora. U domen naseg poslovanja spada i pribavljanje licnih dokumenata za licne karte, pasose, registraciju vozila, imovine. Prodajemo i turističke aranžmane svih velikih turoperatora. Imamo veliku ponudu aranžmana po najpovoljnijim cenama, za svačiji džep.

Marketing

Preuzmite MEDIA KIT portala Roommateor: