Agencije za nekretnine Niš

Agencije za nekretnine Niš

Trenutni spisak agencija za nekretnine u Nišu koje se oglašavaju na našem sajtu. Oglašavanje je besplatno prvih šest meseci, detaljnije o oglašavanju agencija saznajte klikom na sledeći link.
Ovde se nalaze sve agencije za nekretnine u Nišu koje se oglašavaju na Roommateor sajtu. Ukoliko želiš da saznaš nešto više o odabranoj agenciji, klikni na ime agencije. Tu ćeš naći osnovne informacije, preciznu lokaciju i brojeve telefona agenata.
Na našem sajtu je naznačeno kada je u pitanju agencija za nekretnine, tako što se preko slike stana nalazi logo agencije. Trenutno agencije imaju opciju oglašavanja za izdavanje i prodaju stanova. Pored toga, na sajtu će biti dodate nove kategorije vezane za nekrenine za koje će se takođe oglašavati agencije.
Na profilu agencije se nalaze sve neophodne informacije o samoj agenciji i što je i kontakt telefoni. Druga opcija za komunikaciju između agenta i zainteresovanog korisnika jeste putem sajta, razmenjivanjem poruka sa notifikacijom za svaku primljenu poruku.
Zadatak našeg sajta jeste da spojimo vlasnike stanova ili agente sa osobom koja traži stan. Nakon toga, dalja komunikacija vezana za stan obavlja se između agenta/vlasnika i kupca.