Agencije za nekretnine Leskovac

Agencije za nekretnine Leskovac

Na ovoj stranici je prikazan spisak agencija za nekretnine u Leskovcu koje se oglašavaju na Roommateor sajtu. Oglašavanje je besplatno prvih šest meseci sa neograničenim brojem oglasa i 2500 roommateora (kredita za promocije oglasa). Detaljnije informacije o oglašavanju agencija saznajte klikom na sledeći link.
Stranica sadrži sve agencije za nekretnine u Leskovcu koje se oglašavaju na Roommateor sajtu. Ukoliko želiš da saznaš nešto više o odabranoj agenciji, klikni na ime agencije. Tu ćeš naći osnovne informacije, preciznu lokaciju i brojeve telefona agenata.
Svaka agencija je postavila svoj logo, informacije koje smatraju relevantnim i kontakt telefone. Naravno, tu je i ponuda aktivnih oglasa koji se redovno ažuriraju. Logo se nalazi preko slike stana kako bi zainteresovani korinici odmah videli da je u pitanju agencija i koja je agencija u pitanju. Agencije trenutno postavljaju oglase za kategorije izdavanje i prodaja stanova. Roommateor radi na dodavanju nobih kategorija kao što su izdavanje lokala, prodaja placeva i slično, tako da će sigurno biti dodate.
Komunikacija između korisnika i agencija se obavlja tako što korisnik koji je zainteresovan za stan kontaktira na neki od agencijskih brojeva ili pošalje poruku u inbox preko našeg sajta. Za svaku primljenu poruku stiže notifikacija.
Zadatak našeg sajta jeste da spojimo vlasnike stanova ili agente sa osobom koja traži stan. Nakon toga, dalja komunikacija vezana za stan obavlja se između agenta/vlasnika i kupca.