Agencije za nekretnine Kragujevac

Agencije za nekretnine Kragujevac

Pogledaj spisak agencija za nekretnine u Kragujevcu koje se oglašavaju na Roommateor sajtu. Oglašavanje je besplatno prvih šest meseci sa neograničenim brojem oglasa, detaljnije informacije o oglašavanju agencija saznajte klikom na "PONUDA ZA AGENCIJE".
Na ovoj stranici se nalaze sve agencije za nekretnine u Kragujevcu koje se oglašavaju na Roommateor sajtu. Ukoliko želiš da saznaš nešto više o odabranoj agenciji, klikni na ime agencije. Tu ćeš naći osnovne informacije, preciznu lokaciju i brojeve telefona agenata.
Na svakom oglasu je naznačeno da li nekretninu oglašava vlasnik ili agencija, kada je u pitanju agencija preko slike se nalazi logo i mogućnost da se pogleda profil koji sadrži sve informacije i sve aktivne oglase te agencije. Trenutna ponuda oglasa na sajtu je za kategorije izdavanje i prodaja stanova. Nove kategorije su u pripremi, a to su: izdavanje lokala i prodaja placeva, ali ćemo o tome naknadno objaviti informacije.
Komunikaciju sa agencijom ostvari putem kontakt telefona koji su dostupni na profilu svake agencije, ili slanjem poruke preko našeg sajta. Za svaku primljenu poruku stiže notifikacija.