Šifra oglasa: RUMEJTOR-91512

Bulevar Vudroa Vilsona, Trosoban stan na prodaju, 81m2, 399.000€

Šifra oglasa: RUMEJTOR-91512
Beograd, Savski venac, Beograd na vodi - Bulevar Vudroa Vilsona
SAVSKI VENAC BEOGRAD NA VODI 81m2 , T ,399000e

Cena (sniženo 11%):

 449.000 € 

399.000 €

4.926 €/m2

Klikni da pozoveš ili pošalješ poruku
Kontakt telefon
Klikni na dugme da vidis broj
0603056060

Cena:
Šifra oglasa:
Tip objekta:
Tip gradnje:
Kvadratura:
Sprat:
Struktura:
Način grejanja:
Uknjiženost:
Stanje objekta:
399.000 €
RUMEJTOR-91512
Stan
Novogradnja
81 m2
7/13
3.0
CG
Nije uknjižen
Izvorno
Oglas ažuriran: 22.02.2024 (20:25)
Oglas proveren: 19.05.2024 (03:30)

Opis oglasa:
SVI NASI KUPCI DOBIJAJU VREDAN POKLON! Beograd na vodi, Scala 2, Bulevar Vudroa Vilsona, 3.0, 81.22 m2 sa terasom, VII od XIII spratova, cg sa kalorimetrima, 3 lifta, video interfon, ktv, internet, 3 klime, odmah useljiv, luks, gradjevinska dozvola, ostava, mogucnost kupovine parking mesta u garazi na nivou - 1, novogradnja vrhunskog kvaliteta useljena krajem decembra 2023. godine.

BW Scala, impozantna trinaestospratnica, smestena u trecem redu od reke Save, sa direktnim i nesmetanim pogledom na Galeriju i na park izmedju zgrada. Okruzena zelenilom i parkovima, sa zasadom breza koji krasi prostrano unutrasnje dvoriste i buducim stanirama osigurava oazu mira na par koraka od centralnih sadrzaja u Beogradu na vodi.

Stanarima zgrade BW Scala omogucen je lak, bezbedan i direktan pristup podzemnoj garazi sa parkiralistem na dva nivoa. Garazu dele 3 zgrade (Libera, Sole i Scala) i pristupom i funkcionalnoscu podseca na najbolje hotelske garaze. Prateci sve arhitektonske i gradjevinske principe, zgrada je izgradjena po najvisim standardima moderne gradnje, uz optimalnu iskoriscenost i organizaciju prostora u samom stanu. Maksimalna paznja je posvecena komfornom stepenistu, fasadi sa termo izolacijom, protivpozarnoj zastiti, obezbedjenim sistemom odlaganja smeca, liftovima, 24/7 nadzorom, koji uz dve recepcije stanarima obezbedjuju savrsen komfor. U prizemlju zgrade su smesteni ugostiteljski i maloprodajni objekti za zadovoljenje svakodnevnih potreba i udobnost zivljenja.

Nas izuzetno svetao i odlicno organizovan stan nalazi se na 7. spratu, orijentisan je ka reci i potpuno je nov i neuseljavan. Elegantan prostor je izgradjen sa prvoklasnim materijalima, uz kvalitetnu alu stolariju, multi-split sistem klimatizacije u svim sobama, sa visinom plafona od 2.8 m koja dodatno pojacava osecaj prostranstva u stanu. Kada tome dodamo posebnu tehnicku prostoriju za veseraj i odlaganje, kao i vec isplaniran prostor za ostave, garderobere i plakare, ovaj komforni stan postaje idealno mesto za zivot.

Prostorije: ulazni deo, svetao i prostran dnevni boravak otvorenog plana sa velikim kuhinjsko-trpezarijskim delom i izlaskom na prostranu terasu sa koje se pruza fantastican pogled na unutrasnje dvoriste, stari deo grada i Galeriju, hodnik koji odvaja spavaci blok, prostorija za pranje i susenje vesa, 2 kupatila (jedno sa kadom, drugo sa tus kabinom) i 2 prostrane spavace sobe od kojih je jedna master sa sopstvenim kupatilom. U sve tri sobe u stanu predvidjeni su prostori za ugradne plakare.

Sa terase se pruza impresivan pogled ka Sava centru i novobeogradskim soliterima, kao i ka kupolama Sajma na jednoj i Kalemegdanu i krovovima Starog grada sa druge strane. Savska Promenada, blizina reke i Savskog parka pruzaju idealno okruzenje za rekreativne i sportske aktivnosti i miran i praktican zivot na urbanoj lokaciji.

Mogucnost kupovine garaznog mesta na nivou - 1, uz doplatu.

Savrseno mesto za udoban porodicni zivot ili vrlo isplativa investicija!

SVE PREPORUKE!

Cena 399 000 evra.

Kupite ovu nekretninu preko agencije Raicevic nekretnine i POKLANJAMO VAM idejno resenje dizajna enterijera! Pozovite nas za vise informacija.

Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene.

Raicevic nekretnine 060/3056060
Dodatne informacije: Interfon, garaža
Adresa: Bulevar Vudroa Vilsona
Klikni da pozoveš ili pošalješ poruku
Kontakt telefon
Klikni na dugme da vidis broj
0603056060
Prijavi grešku u oglasu

Klikni na dugme i šaljemo nove oglase za prodaju stanova u novogradnji u Beogradu na vodi sa cenom oko 399.000€.

Kontaktiraj oglašivača
Raičević Nekretnine - profilna slika
Raičević Nekretnine
Šifra oglasa: RUMEJTOR-91512
Klikni na *** za prikaz broja telefona
0603056060

Zakaži gledanje stana
Pitaj oglašivača
Selektuj šta te interesuje, oglašivač će ti odgovoriti u najkraćem roku:
Ostalo:
Kontaktiraj oglašivača
Raičević Nekretnine - profilna slika
Raičević Nekretnine
Šifra oglasa: RUMEJTOR-91512
Klikni na *** za prikaz broja telefona
0603056060

Agencija: