O NAMA

Roommateor je nastao 2019. kao portal za oglašavanje koji bi omogućio povezivanje cimera. Kasnije se proširio u više grana. Danas postoje 3 vrste oglašavanja putem sajta:

1. TRAŽIM CIMERA - imaš stan i tražiš cimera koji će doći da živi sa tobom

2. TRAŽIM CIMERA I STAN - nemaš stan, tražiš osobu koja već ima stan da odes da živiš kod nje

3. IZDAVANJE STANOVA - ukoliko želiš da živiš sam, ili izdaješ nekretninu, izdavanje stanova je prava opcija za tebe


Trenutno na sajtu:

108

traži cimera

62

traži cimera i stan

119

izdaje stan


Roommateor aplikacija

Korisnicima u današnjem urbanom životu je potrebno da imaju mogućnost da brzo završe poslove da bi imali više vremena za sebe. Zato se fokus sa računara sve više prebacuje na telefone. Najpraktičnije su mobilne aplikacije jer sa sobom uvek nosimo mobilne uređaje na kojima imamo internet. Rezultat toga je ogromno povećanja korisnika koji koriste mobilne aplikacije. 91% aktivnih korisnika pristupa sajtu preko Roommateor aplikacije.

Roommateor chat

Korisnici ne moraju ostavljati svoje kontakt podatke. Preko sajta se mogu dogovoriti sve što je potrebno. Na taj način čuvamo privatnost korisnika.
Kada korisniku stigne poruka na sajt, istog trenutka će dobiti e-mail.

Do sada na sajtu:

397

konverzacija

736

porukaDruštvene mreže

Na društvenim mrežama smo dostupni 24/7h. Korisnici nas mogu pratiti i kontaktirati putem društvenih mreža. Na Roommateor profilima možeš pratiti aktuelne oglase i novitete kojima unapređujemo sajt. Zaprati nas na:
Facebook, Instagram, LinkedIn. Dostupni smo i na Youtube kanalu gde možeš pogledati detaljna uputstva vezana za korišćenje sajta.

Ovo je tek početak razvoja sajta i garantujemo najsavremeniju tehnologiju i prilagođavanje tržištu uvek kada se pojavi neka inovacija koja može unaprediti interakcije naših korisnika.